Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2923
21.7.06 13:01

Ahojahoj!

Zase tolik nových příspěvků :lol: , zase nestíhám. Ještě, že dítě moje zlaté bez protestů po obědě odpočívá a já můžu dohánět zameškané…
Sýkorko, tak to máme termín porodu jen o den(já 21.3.) Já vlastně taky ještě nabeton nevím, jestli čekáme mimuško…
Jani, s těma dvěma váčky-kamarádka měla to samé a dnes má (už druhého) krásného synka. Jsem docela nervózní, kolik „skvrnek“ tam příště na obrazovce uvidím. Tak držím palce, ať všechno dobře dopadne(a ono dopadne, uvidíš :wink: ).
Petul, nevím, odkud si to pamatuju, ale neprodávají se v lékárně pro zvracející těhotné žvýkačky proti nevolnosti?Nebo je to jen v zahraničí?
Díky za seznam nedoporučených potravin- nivu a spol bych případně oželela, ale milované bylinky? Hmm, zkusím aspoň omezit, ale bude to velká újma. V těch vedrech žiju na těstovinovýh salátech a teď toto… Ale je pravda, že zmiňované bylinky mají vliv na předčasný porod…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 13:22

Dendulko, vim, ze je to OT, ale kde najit metrik? :oops:

Uaaa, uz se mi to povedlo. Jsou i jiny stranky, kde ho najit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.7.06 13:29

Ahoj všichni,
chci se s vámi podělit o svou radost, včera jsem byla u lékaře na UTZ a potvrdil mi 6 TT, srdíčko už fungovalo, tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Přežijte ty vedra a všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.7.06 13:33

Ahoj Josefínko,

přijmi velké gratulace :P a vítej mezi nás!

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.7.06 13:35

Sýkorko, obhlídni si metříky ostatních matek, u nich bývá netová adresa. Mrkni na ně, vyber co se ti líbí. Jiank je tu několikraát popsáno, jak udělat metřík, tak to zkus podle návodu. Kdyby se ti nedařilo, pomůžem :wink:

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
21.7.06 13:42

Josefina, Sykorka : Vítejte, holky :)

ad Věk : Mně bude taky skoro 29 a budu mít první mimčo. Ségra touhle dobou byla už zaslouženou maminou dvou dětí a tchyně měla kluky ve věku 13 a 9 let. To si tedy vůbec nedovedu představit…
Teď teprve cítím, že je čas na rodinu - máme kde bydlet a manžel má snad dostatečně stabilní zaměstnání s příjmem, který by měl stačit pro všechny 3. Vím, že to není jenom o penězích, ale přece jenom se nervovat, zda bychom to zvládli a utáhli???

Kdo to tu říkal, že jsou s manželem 12 let? My jsme na začátku července měli taky výročí - 12 let od seznámení a 2 roky od svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.7.06 13:46

Nejak mi blbne e mimino :(
Sykorko, ja jsem cetla, ze falesne pozitivnich testu je velice malo, spis jsou falesne negativni.
Petul gratuluju k prukazce. UTZ a dalsi kontrolu uz mas za chvilku. :)
Vitam nove tehulky a gratuluji - Josefinko - zavidim srdicko :D
Tak mi dneska donesli knizku o tehu, jsem z ni hrozne nadsena. Ted jeste aby to vsechno dobre dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.7.06 13:47

Lau,
to jsi na tom podobně jako já :P
S mužem jsme po sobě opkukovali, když jsem byla v osmé třídě a on ve druháku na střední…x letá známost, pravda … s pauzami… nyní čtyřleté manželství.
Věk nijak neprožívám , ale když jsme čekali Jakuba a triple testy nevyšly nic moc- jeden z důvodů, jak jsem se mohla dočíst na papíru od laboratoře, byl věk matky(28 :) ). Tehdy jsem si připadala neskutečně stará :P Vzhledem k tomu, že bych si přála tři děti mám pocit, že bych si měla tak nějak pohnout, nebo co…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 13:53

Taky mi blbne eMimino :roll:
Josefino vítej mezi námi a gratuluju k srdíčku :wink: A napiš nám nějaké info o sobě, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 14:00

vrony, libi se mi z lilypie.com, ale na jejich strankach mi neni jasne, jak na to… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.7.06 14:01

Ahoj holky, tak dva dny už nakukuju a dneska bych se oficiálně ráda připojila. U dr. jsem ještě nebyla, protože má dovču, ale test mi vyšel dvakrát pozitivně. Podle všeho mi TP vychází až na konec března, ale vzhledem k tomu, že jsem svoje první odrodila o tři týdny dřív, tak zůstanu u vás :-) Přesnější info doplním, až co řekne dr. Jinak mám 27, jsem z MS kraje a čekáme druhé - druhé březňátko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.7.06 14:01

Ježiš holky, vy teda jedete :lol: . Mišák teď vytuhnul, tak snad to stihnu přečíst a něco napsat, než se probere.

Tak hlavně chci přivítat všechny nové těhulky a popřát pohodové těhu zakončené malým drobečkem v náručí (to samozřejmě nejen těm novým, ale nám všem :D ).

Terko - ty jsi z květňátek05, viď. Já jsem z červenčátek a občas jsem k vám chodila šmírovat :lol: . Teď na to ale už nějak neni čas, tak doufám, že se tam máte všechny dobře.

Noly - držím palce na řidičák, fakt je tam takový odpad, jo?
Jinak mě se taky zvedá žaludek z Mišákových jídel, ale z toho, co jím já ne. Tak tomu nerozumím.
Hi - Valli má Martínka, Michala mám já :wink: .
S tím odtajněním - z toho, co jsi psala na začátku, jsem pochopila, že jsi tu pod jiným nickem, než vystupuješ normálně. Nebo jsem to pochopila špatně? :?:

Lasicko - s těma řemeslníkama je to někdy fakt o nervy, my dělali rekonstukci bytu, no už snad dlouho nic takovýho nebude. A se zeleným čajem je to asi jako se vším, občas neuškodí, ale neprolévat se jím od rána do večera.

Alio - a manžel je Čech nebo cizinec? A co si dát třeba nealko pivko?

Míšo - na spolupracovnici se vyprdni, v těch vedrech je pro nás fakt lepší moc nevylézat.

Pett - light jogurty dítěti, jo? No to je teda síla, to by mě fakt nenapadlo. Já je teda normálně jím, ale v těhu je měním za ty hezky tučné :D .

Sykorko - v 29 rozhodně nejsi stará na 1. dítě, takže si divně určitě nepřipadej :D .

Dasuliko - jů, ty sis teda pospíšila. Máš můj obdiv. Já si říkala i teď, jestli ještě není brzo :) a to budu mít rozdíl rok a 3/4.

Petul - nic si z toho nedělej, že nebyl UTZ, třeba by srdíčko ještě netlouklo a byla bys zbytečně nervózní. Příště už určitě bude.

Vrony- já teda slyšela o lízátkách proti nevolnosti, o žvýkačkách ne. A ty bylinky - já myslím, že občas trochu neuškodí. Ona třeba bazalka může vyvolat potrat, ale to jí musíš sníst asi fakt hodně, ne si dát trochu do salátu.

K poutání - rozhodně ano, to nepoutání pochází nějak z dřívějších dob. Mimču pás neublíží, je chráněno plodovou vodou a obaly. Já jsem strašpytel a poutám se i při přejezdu pár metrů, stejně tak Mišáka bych bez sedačky nepopovezla ani kousek.

Ještě k těm sýrům - ty plesnivý prý mohou obsahovat něco škodlivýho, ale myslím, že když si koupíte normálně v obchodě a necpete do do sebe denně, tak by to mělo být vpoho. Pak, jak se uvádí, že by se neměly některé měkké, tak to jsou prý nějaké, co neprošli určitou úpravou, ale ty se u nás vůbec nesmí prodávat. (V Evropě se prodávají snad jenom ve Francii).

Tak už jsem toho vyplodila dost :o , tak se zatím loučím.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.7.06 14:05

Sykorko - na lilypie.com klikneš na Expecting a baby, pak už normálně zadáš buď datum poslední MS nebo TP, vybereš vzhled a je to :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 14:07

Dikes, Petuldo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.7.06 14:10

Éééé, sýkorko, vypisovala jsem ti na papírek podrobný popis, tak kdyby něco, ozvi se :wink:

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital