Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, dikes za podporu. Koukam, ze se v Brne mozna sejdem nektere v porodnici
.
JANDULKO, GRATULUJU!!! Ted uz jen aby to zdarne vydrzelo do 40. tydne
.
No snad jo
Po prvnim tehu jsem optimista, ani jsem o nem nevedela a jeste tyden pred porodem jsem na Slovensku trsala na svatbe manzovo kamarada ![]()
Ahoj, údaje do seznámku: 29 let, TP 28.3., Brno.
Sykkorko - už si vůbec nepamatuju průběh prvního těhotenství co se pobolívání týče. Teď mě pořád pálí žáha, i když toho moc nením, tlačí mě to v žaludku a v bříšku píchá. Mělo by to být v normálu.
Přemýšlím, jestli vyrazit s naším svištěm ven, pořád volá, že chce na písek, ale zase doma je asi líp. Venku se uvaříme.
S metříkem jsem úspěšně dobojovala, spravila jsem si to v nastavení.
Jitka
Ahoj nove tehulky Jitti a Sykorko koukam, ze jsme byly vsechny v cervnu prevelice „pilne“
![]()
Holky, ja dneska jdu po tydnu poprve do prace
tak jsem zvedava jak to ustojim. Teda vubec se mi nechce, ach jo.
Sarai ten odkaz na knizku je dost dobry, studovala jsem to az do rana, nez na me priletel manza at neblbnu a valim na kute. ![]()
SEZNÁMEK
NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.
DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO ZÍTRA — třetí mimi — TP 3.3.
LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.
MÍŠA — 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.
PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.
JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.
EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.
BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO 26.7. — druhé mimi — TP 10.3.
VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.
TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.
PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.
JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO ? — první mimi — TP 15.3.
SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.
PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.
ALIA --- 36 let — MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.
SÝKORKA — 29 let — Brno — KO ZÍTRA — první mimi ---TP 20.3.
VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.
KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO ? — první mimi — TP 22.3.
LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.
DASULIKA --- 26 let — Praha — KO ? ---druhé mimi — TP 28.3.
JITI --- 29 let — Brno — KO ? — druhé mimi — TP 28.3.
WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.
KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?
PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO 26.7 .--- první mimi ---TP ?
LALIA --- 36 let — Slovensko — KO ? — páté mimi --- TP ?
JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?
[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]
Alia - já jdu zítra do práce po měsíci. V červenci nejely jesle a babičky bydlí daleko, tak jsem si musela vzít dovolenou. Děsně se těším
. Než se prokoušu všemi e-maily, bude poledne, navíc jsem zvědavá, jak Hanička zvládne po tak dlouhé době předání do jeslí.
Jitka
Alia blaznis? Studovat do rana? Knizka neutece, ale tehulky potrebuji poradne odpocivat. At to dneska v praci prezijes…jeste spinis?
Dendulko drzim palecky na zitrejsi kontrolu. Ty se mas, zas uvidis prdouse a jeho tlukouci srdicko
. Zavidim. Ja bych taky chtela chodit tak casto, i kdyz to bych se asi nedoplatila ![]()
Jo taky me neco tlaci v zaludku, tak premyslim, co z toho, co jsem dneska snedla, by to mohlo byt ![]()
Jo Jitti ja byla ted doma jenom tyden (nemocenska) a v praci z toho bylo desne halo, protoze mam kolegu na dovce a tak museli porusit volna. Dokonce mi sef dvakrat volal a vyhrozoval karnym rizenim, ze pry jsem to musela vedet (ze jsem v tehu) driv a nenahlasila to pred odjezdem kolegy na dovcu. No obrecela jsem to jak mala, ale copak jsem panbuh, abych to vedela driv. ![]()
No, tak se ted strasne „tesim“ zpatky ![]()
ALIO, tak to ti nezávidím tu situaci v práci, taky bych se na tvém místě netěšila…
SARI, ale umíš si představit jaký mám z toho nervy, ted by měl mít prcek kolem 20mm a jestli nebude, tak budu pěkně nervačit…asi tam budu chodit každý týden do toho dvanáctého…
Sarai ja delam jenom nocni, tak jsem se chtela pred tou dnesni sichtou trochu „pripravit“ at tam potom nekde nevytuhnu. ![]()
Jo, zatim uz nespinim, ani nevis jak jsem rada. Doufam, ze Te ty blici stavy brzo prejdou.
To UTZ, je u nas taky dost drahe, 3D stoji 950KC, ale jsem rada, ze mam hodneho doktora a uctuje mi to jenom za 300Kc. On je to takovy dobromil, dokonce se me ptal , jestli znam nejakou holcinu co ma problemy a nema penize na doktora at ji k nemu poslu, ze udela vysetreni zadarmo. Oni jsou takovi oba i jeho manzelka, ta zalozila takovy mini detsky domov, jsou tam deti od miminka do 6 let, i deti ruzne postizene, je jich tam jenom okolo 20 a oni to vsecko financuji sami.
Alia, Jiti, taky ted mirim po tydnu prekrasne dovci prozite s manzilkem a dvema pesany v Liberci do prace. Ne, ze by se mi moc chtelo…
Alio, vubec ti nezavidim tveho sefa. Sef v predchozim zamestani melpodobny pristup a jsem moc rada, ze tam uz nejsu. Drzim palecky, at to zitra zvladnes v poho
.
Dendul neblazni, co by maly nerostl. Vsak uvidis zitra sama
hlavne se nenervuj mamco. ![]()
ALIO, to jsou ještě dozvuky z minula…no ale pryč s takovejma myšlenkama ![]()
Alio co to mas za desnou praci a pracovni prostredi…to bych hnedka sefovi neco od srdce rekla, jsem hrozna drzka.
Za 3D se plati kolem tisicovky i v Cechach, pokud se nepletu, neni to standardni vysetreni pro diagnosticke ucely, jak jsem se docetla, ja ani netusim, jestli to tu maji, tady se plati za vsechno. Ten tvuj doktor je supr. nechce treba prijet do Japonska
![]()
Dendulko jasne ze prcek roste, co by nerostl
Do 12 tydne kazdy tyden? To mas paradni, aspon se nemusis nervoat tak dlouho a kazdy tyden se pekne uvolnis, ze je vse jak ma byt. Ted teda zavidim 2× tolik
![]()