Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
24.7.06 13:49

Vrony: Dík za odpověď. Tak si hoď nohy nahoru a odpočívej! Bude to dobrý, uvidíš.
Jinak s těma podprsenkama děsíš i mě!!! Jestli se mi zvětšujou teď tak co budu dělat až nalijou mlíkem???!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.7.06 13:52

Saraai ,
už jsem to tady zmiňovala, já jsem občas prostě masochista, co si překvapení rozbaluje pomalu :roll:
Včerejší událost mě nemile vyděsila, momentálně je to zase dobré( a to jsem si včera slibovala, že půjdu k dr.), takže na kontrolu se chystám v pátek. Na utz vážně nebylo vidět nic, ale myslím, že je nanejvýš pravděpodobné, že na to bylo jen brzo… Tak třeba v pátek už snad budu vědět něco víc :)

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
24.7.06 13:54

No jasny Vrony , v patek uz budes mit treba i srdicko. Ja te tady statecne utesuju, ze trocha krve nic neznamena, ale kdyby to bylo u me, uz bych tu lezela omdlela strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
24.7.06 13:55

VRONY: No, já už se „těším“ teď, jak budu něco takového shánět. Ono je problém něco vhodného sehnat i v „normálním“ provedení. Taky mám pocit, že výrobci / prodejci naše bujnější vnady ignorují. A když se vyskytne někde písmenko D nebo E, tak od 80 výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.7.06 13:56

S tím prádlem vážně nechci strašit, ale byla jsem poměrně šokovaná, jak nemožně malé nabízejí. A taky, že větší velikosti jsou náležitě zpoplatněny(širší ramínka a tak…).Docela jsem záviděla těm méně obdařeným matkám, protože výrazně ušetřily. A přitom já nejsem nějaká s kynoucím poprsím, zvlášť teď po ročním kojení ne :)

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
24.7.06 13:59

VRONY: Mně se touhle dobou taky objevilo trochu krve, ale bylo jí jenom opravdu maličko - 3 dny po sobě vždy dopoledne. Pak to ustalo a bylo to dobré, takže to určitě bude OK.

Na ultrazvuku měla dr. také poměrně co dělat, aby něco našla, ale nakonec našla. Příště to bude určitě lepší, nezoufej, zhluboka dýchej, relaxuj… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.7.06 14:01

Saraai ,
však jsem to taky včera pěkně ořvala, sedlo to na mě, až jsme dali Jakoubka po obědě spát. Pláč, pláč, pláč, muž moc nevěděl, o co se jedná. Tak jsem mu v tom řevu nešťastném cosi naznačovala o možném potratu… No hrůza. Dnes jsem se z toho nějak vyspala a jsem klidnější.
„lau“ souhlasím, připadám si nepatřičnš, když chci číslo s déčkem, závistivě pokukuju po slevách ovšem s mnohem menšími proporcemi…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
24.7.06 14:01

Vrony - a dělali ti vnitřní nebo vnější UTZ?

spaní na břiše - tak já mám výbornou zkušenost s kojícím polštářem, používala jsem ho v těhu na spaní (nejdřív kvůli nalitým prsoum, pak břichu) - když se rozloží, je z něj takový had, kterýho si dáte jakoby mezi nohy a pod ruku a spíte tak trochu v poloze na břiše opřené o ten polštář. A pak jsem si ho nemohla vynachválit i při kojení. Teď ho zatím ještě nepotřebuju, ale určitě se chystám ho zase vytáhnout.

Dendulko - tak jak kontrola?
A kdo to ještě měl jít k Dr.? Sykorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.7.06 14:02

Vrony: Tak to jsem mooooc zvědavá jak ta kontrola dopadne, já jdu příští pondělí, tak snad už taky něco uvidím. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.7.06 14:05

AHOJ,jeste jednou- vse docitam a ted dopisu komentare k napsanemu,je to opozdene,ale snad vam to nevadi.

Vrony: takze jsme skoro stejne vysoke,ja si nikdy nepripadala blbe,jsem rada ze mam rozhled :lol: a kdyz se na nekoho musim divat nahoru hned me boli za krkem a jsem rada ze vetsinou se divam dolu 8) a co jste u nas v trebici delali a videli.
nebud smutna ze nic neslo videt.urcite bude vse OK.

NOLY: vitam te mezi nami.mas to teda zajimavy zivot.jsi taky mladicka na deti,nedivi se okoli?u nas se divili pri svatbe,je pry nezvyk vdavat se ve 22.atd.a jak to zvalda tvboje holcicka v USA?
jinak ja ted hubnu-jak je mi blbe,takze na177cm mam 61,5kg.to jsem mela naposledy nekdy v 16.

DENDULKA :pises ze predtim jsi nabrala v prvnim trimestru.tak to u prvnbiho u me nehrozilo, to jsem cely prozvracela,tak jsem dala 2-3kg dolu!pak jsem dobrala do puvodni vahy a pak pribrala 12-13kg!

SARAAI: ja taky chodim na kontrolu po 4 tydnech.mela jsem to i pri minulem tehu,akorat rika, ze kdyby se mi neco nezdalo nebo mela nejake problemy mam hned prijit.az ke konci se chodi po2 tydnech a pak po tydnu.

PETT. diky za vyklad rada to studuji a i tak sama pro sebe si procitam numerologii.ja jsem RYBA takze doufam ze s dalsi rybkou budu rozumet.ja prvni porod rodila o tyden pozdeji.ale ted by se mohlo zadarit na termin kdyz vim presne zplozeni. :lol:

ALIA: ja byt tebou taky zurśtanu doma,pak by sis to mohla vycitat,penize nejsou vse.ja si kafe davam kdyz uz nemuzu vydrzet unavu co z je tak 3× tydne zhruba.moje teta v tehu pila kazdy den a kluk je OK.

MISO: gratuluji ke trem mimiskum!at jste v pohode.teda to bude potreba pekna davka trpelivosti az je budes mit doma.to asi budes mit chuvu ne?vzdyt to se neda zvladnout,ne?ju ja bych teda na redukci nesla.vim ze je pak teda nejake to riziko.ale bylo by mi to opravdu lito,ze si jako ted vyberes ze tech tri…

K jidlu:ja se vyhybam vylozene nezdravemu.no vůlastrne kdyz tak premyslim tak ani to ne.proste kdyz mam chut na cheesburger tak si ho dam(no ale to je tak 1 za mesic),no davam si na co mam chut.na tunaka chute teda nemam.hlavne na vajicka.takze ja jsem spis rada ze muzu neco snest!protoze se mi chce zvracet skoro ze vseho!

holkyx tak nevim jak vas doctu jsem teprve na36 strane!zatim odesilam co jsem docetla.

VRONY:snad jsi OK,fakt nestiham cist,halvne se netsresuj,bud v klidumusis se stat to uz je v osudu toho maleho,takze bud tam bude a vydrzi a nebo ne a bude dalsi a to uz bude OK.(fakt jsem nic nedoctle tak nevim co presne pises)snad nejsem mimo.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.7.06 14:10

Valli,

V Třebíči jsme před třemi lety bydleli a odtud podnikali výlety do okolí(Jaroměřice, Tasov, Velké Meziříčí, Stará Říše…). Moc rádi na to vzpomínáme, bylo to fajn.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.7.06 14:12

ahoj Saraai
asi tě trochu zklamu, ale mám klasické učebnice, navíc znám jen asi dvě, které jsou opravdu dost dobře upotřebitelné. Hodně věcí dělám i sama. Zatím snad tohle: http://www.byki.com/ dá se tam stáhnout zadarmo aspoň ukázka toho, jak to vypadá. Není to špatné, i když spíš se to vyplatí samoukům. Už jsi někde psala jak ses do Japonska dostala? Dočetla jsem teď Norské dřevo, tak jsem tak trochu japonsky rozpoloželá :-D
O prsách mi ani nemluvte, to byl první příznak, podle kterého jsem poznala, že něco nehraje… Je to jedna z mála věcí, která mě ničila při kojení, už teď mám 75D (když je dost elastická tak uhraju i C, ale teď na to můžu zapomenout). Nesnáším ty chlapské dekoltážní pohledy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
24.7.06 14:17

Wonco,

Norské dřevo si chci moc přečíst, ale v knihovně ho nemají a v knihkupectví už asi taky ne… Ale četla jsem tu druhou prózu, která tady vyšla (Tak daleko na západ, tak blízko na jih-něajk si nemůžu vzpomenout :roll: ), ta se nám doma moc líbila.
Učebnice češtiny pro cizince-jediná, kterou jsem viděla tady, se mi zdála děsná.(taky normálně učím češtinu-chacha :wink: )

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
24.7.06 14:17

Mně vychází termín podle jednoho počítání na 26.3. a podle druhého na 27.3.
Tohle fórum mi hrozně pomohlo, protože jsem zjistila, že jsme na tom všechny stejně! Je to paráda vědět, že v tom člověk není sám a že tu jsou i ženský se zkušenostmi! :D
Mně zatím teda není špatně, spíš mám pořád hlad, nemám vůbec chuť na sladké, mohla bych pořád jíst namazaný chleba… Musím se krotit, abych moc nepřibrala! :D

Ssussi - mrzí mě, že ti je blbě…i když mě to třeba potká každou chvílí :-) Jinak máme úplně stejné potíže, to mě uklidňuje!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.7.06 14:20

proboha holky vy hrozne valite ja vas snad nedostu,jen vidim ze jsou tu nove tvare-tak AHOOOOJ!

ale ve stredu by mel byt martinek s moji mamkou a i u nej spat,tak to treba stihnu nejak docist.paaa úpujdeme ven.blby je ze je mi zase trosku soufl. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí