Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
24.7.06 16:22

Tak jsem tu, ale za chvili mizim z prace, do ktere jsem dorazila az o pul druhy :-(. Holt, mam praci ve vyhnalkove a z Brna v podstate dojizdim. :roll: Dneska jsem musela slapat cca 4 km v poledne pesky, protoze dalsi bus jel az za hodinu a to se mi nechtelo cekat.

MUDr,. me nejdriv vysetrila klasicky, nasla mekkou delohu plus to, ze je pry zaklonena… Pak me vysetrila pres ultrazvuk, a byla tam videt mala svetla dutinka a uvnitr malilinkata tmava tecka - nase Smudlinka. Takze se uhnizdila.

ad nevolnosti a bolesti podbrisku - vecer me boli a picha v podbrisku, ale MUDr. me ujistila, ze je to normal. A rano, kdyz se probudim, je mi stejne soufl z prazdnyho zaludku, ale do sebe nic nenarvu. Presne tak, jak tu popisujete. Blitim to zatim nastesti neskoncilo. Casem se to vylepsuje, a kolem desaty uz je mi dobre.
Papa, mizim domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
24.7.06 16:25

Sykorko tak to je parada, gratuluju. Mas fotecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 16:40

Uf, holčiny, tak jsem tady :wink:
No představte si, že můj doktor má dovču 8O Málem mě kleplo, když jsem tam dorazila, jakoby to nevěděli minulý týden, ale sestru jsem ukecala a napsala mi vaginální utz, tudíž jsem na něj šla..
FOTKU MÁM :D Až bude víc času, tak ji hodím do galerky, teda nevím jaká to bude kvalita, když to přefotím, no uvidíme…
Prcek už je macek, má 2cm 8O a co je hlavní, srdíčko bije!
No a za týden jdu zas na kontrolu, ale k tomu svému flákajícímu se doktorovi :D

No a ted bych vás mohla dočíst, to teda nevím, jestli se mi to povede :roll:
Ale postřehla jsem nové tvářičky, Lenulinku a Susi, moooc gratuluju a vítejte do klubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.7.06 16:52

Sykorko gratuluju ke kontrole :) Hele Ty jsi ale blazen, v takovym vedru 4 kilaky pesky :) Klobouk dolu, za odvahu.

Dendulko ooobrovska gratulace. Uz dva centimetry :o , pani to je obrik. :) :) A srdicko uz taky, super. Ja uz chci taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.7.06 17:38

Valli, kdyz ja fakt nevim… :( ale doktor rikal ze je mensi riziko u redukce nez nosit trojcata… no, jeste asi vyslechnu nazory druhych… trochu me par lidicek rozhodilo…
vrony a to leteli k nam? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.7.06 17:47

Dendulko: Fotečka Jéééééééééééééé úplně se rozplývám, nádhera!!! Gratuluju a taky k srdíčku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 17:51

Holky díky, už se těším na vaše fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 18:04

SEZNÁMEK

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 31.7. — třetí mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO 26.7. — druhé mimi — TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO ? — první mimi — TP 15.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO ? — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 31.7. — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO ? — první mimi ---TP 26.3.

DASULIKA --- 26 let — Praha — KO ? ---druhé mimi — TP 28.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO ? — druhé mimi — TP 28.3.

WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO 26.7 .--- první mimi ---TP ?

LALIA --- 36 let — Slovensko — KO ? — páté mimi — TP ?

JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?

SSUSSI --- první mimi

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.7.06 19:39

Ahoj,
hrozně nám blbne internet, tak vás asi nebudu stíhat :( .
Vallli-jo zatím tam jsou 2 gestační váčky. 7.8. jdu na ultrazvuk do nemocnice, tam se uvidí, jestli mají srdíčka obě.

Byla tu otázka: Kdo tu je s manželem 12 let. Odpovídám, že já :wink: :lol:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
24.7.06 19:53

Jani, tak drzim pesticky, at bijou obe srdicka.

Dendulko, velka gratulace. Zavidim fotecku. Tu moju si MUDr. nechala v karte, ani mi nenabidla. Je to mormalni nebo si mam o to priste rict? Manza me vynadal, protoze chtel Smudlika videt :P .
Jo, jinak me sestra temer zprcala, ze jdu neobjednana, ze tam ma objednane za sebou pacientky. A to maji ordinacni hodiny az od desiti, takze jsem tvrdla doma, protoze jet predtim do prace nemelo cenu. Nastesti jedna neprisla, tak me vzala. Ale zacla mi vysvetlovat, ze tehotenstvi je fyziologicky a blabla, jak kdybych to nevedela :roll:, a ze sem mohla prijit az casem… Ze neni kam spechat a ze se muze stat jeste cokoliv. No to mi ztuhnul usmev na rtech. JA chtela ujistit, ze je vsechno v poradku a hned na zacatku takova sprcha. :? Nastesti MUDr. byla vstricna, rekla jsem ji, ze ty testy se mi moc nepozdavaly a ze bych chtela vedet, jestli je vsechno v poradku, tak se ke me chovala uplne jinak. A pak uz i sestricka. Jsem objednana do poradny na 4.8. (pristi patek). To mi asi ultrazvuk delat nebudou co? Chjo, jsem pekna truba, mela jsem se aspon zeptat na tu fotecku :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.7.06 19:57

Sykorko-no upřímně (doufám, že mě neukamenujete) bych chtěla jen jedno srdíčko, jelikož už doma jednoho sviště máme. Všechno by bylo daleko jednodušší s jedním než s dvojčaty. Ale když budou tak budou :wink:
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.7.06 20:00

Holky jukla jsem na fotky, moc hezký akorát nevim kdo je na fotkách :? . Tak to tam písněte, ju?
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
24.7.06 20:02

Sykorko - ze zkušenosti vím, že si většinou musíš o tu fotku říct a někde se za ní i platí. Takže příště se neupejpej :D .
A tý sestře bych něco řekla, je fakt pitomá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
24.7.06 20:12

Petuldo, no priste… Co nadelam. Klidne bychom si ji zaplatili.
Ta sestricka je prave jinak moc fajn, proto me dneska prekvapila :? . No, nemuze mit kazdej den vysmatou naladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 20:16

Sykorko, já si o ní řekla a stála 30 kč, ale neudělali by ji kdykoliv, jen když už je něco pořádně vidět :wink: A to příště u tebe bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí