Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
25.7.06 14:06

Vrony:no to ja jedine na komine ale takhle jsem to videla poprve :lol: copak nam to asi rika?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.7.06 14:32

Děkuju moc holky za pěkné přivítání :wink: :D Teď jsem měla výpadek inetu, ale už zase běží naštěstí. Jelikož musím ležet, tak ležím s notebookem připojeným přes wifi, tak aspoň můžu na net, když už nic.
Vrony jak jsi psala k těm ranním nevolnostem, tak to jsem zkoušela do sebe dostat po ránu alespoň jogurt nebo něco málo, ale to mě moc nepomáhá, a je mi nevolno celé dopoledne, ale co zas mě zaručeně zabírá je teplá polívka a poté se mi vždycky udělá dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 14:44

Teda clovek tu chvilku neni a uz tu mame 2 nove tehulky - Evulko a Malinko , moc gratuluju. Fakt se s tehulkama protrhl pytel, ted uz vim, ze nemam sanci si vas zapamatovat, uz ted v tom mam gulas a to urcite jeste nekdo pribude.
Dorazila jsem z prace, nadechla se a mirila jsem na WC s zaludkem na ruby, ale nic nevypadlo. No z hladu to urcite nebylo, protoze kolem obeda mi bylo fajn, tak jsem se poradne natlaskla, takze rada, neco snist, je mi sympaticka, ale asi nebude zabirat. :D Jdu juknout do fotogalerky, jestli tam nepribyli nejake fotecky. Uz by tam mel byt nejaky ten UTZ, ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
25.7.06 14:48

SARAAi:no kdyz mi poradis jak tam ten ultrazvuk dat tak ho tam dam :lol:

Vrony:na me to s tim jidlem taky neplati.ale dnes je to celkem dobry a jim asi po hodince porad neco aby byl zaludek plny.zatim dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 14:49

Dendulko - super fotecka, to je teda macik :D
Cipak je ta svatebni fotka? Holky, psite do nazvu fotky svoje jmeno, jinak to fakt nevyspekuluju, na koho to koukam 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 14:50

Valli mas scanner nebo digifotak? Tak to dej do pocitace a pak ti reknu, co dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 15:06

Tak Valli uz? Az budes mit fotecku v pocitaci, najedes na fotoalba, tam nahore uprostred je upload obrazku, z nabidky fotoalb vyberes Brezen 2007, a uploadujes svoji fotku. Je potreba, aby byla zmensena do formatu vhodneho pro web stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.7.06 15:51

Ahojky „breznatkove“
vitam nove tehulky Malinka a Evulka 1 , to se nam to pekne rozrusta.
Nolly, gratuluju k ridicaku. Ja uz ho mam 18 let, ale co jsem tady v Maroku tak neridim, fakt se to neda. Moje mama se strasne divila proc ne, pak tady prijeli a od te doby se uz nedivi :)
Jinak vcera jsem byla na miminkovskem sraziku, sesly jsme se holky z prace a mimca 3 mesice, 5 mesicu a 12 mesicu. No mrnousci si me pekne oznackovali, kdyz me pak prijel manza vyzvednout, tak se strasne divil od ceho to tak smrdim. Tak jsem mu hrde ukazovala kde na mne bylo ublinknuto a kde pocurano. Jo taky uz mam slibeny kocarek, jenze nevim kam s nim, bojim se aby to neprineslo smulu a taky, on to z rodiny nikdo nevi a kdyz potahnu kocarek k nam tak to muze videt tchyne (bydli pres ulici), a ja ji to chci rict az to bude vice jiste.
Wonco to mam ale dobrou intuici, ze jsem te uhadla. Uvazuju, ze dam v praci vypoved a budu se zivit jako medium. :lol: :lol:
Mejte se vsechny krasne i fazolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.7.06 15:52

Sarai jak se ty fotky zmensuji? Ja na to ne a ne prijit.
Uz u vas tak neprsi? Jeste je ti blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
25.7.06 15:58

sarrai:udelam to az zitra.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
25.7.06 16:03

Děkuju za rady!!!
Už tomu zozumim :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 16:16

Alia , v cem se ti otevre fotka v pocitaci? Nekde v nabidce by tam pak melo byt compress picture. Blbe mi ted momentalne neni, teda ani dobre, ale rozhodne ne na zvraceni a pro zmenu me desne picha v levym podbrisku. Dneska mam nejakou krizi. Ted neprsi a doufam, ze nebude az do rana, aby konecne uschnul ten koberec a pradlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.7.06 16:23

Sarai mam tech programu na fotky vic, ale nejcasteji pouzivam picassu od google. No asi se na to mrknu a uvidim co vytvorim :)
S tim susenim pradla taky mam podobne problemy pres zimu, ono to nekdy schne i tri dny, pak to zacina trochu jako smrdet, tak hup s tim znova do pracky. :(
To pichani v podbrisku jsem mela a mivam taky, pry je to normalni, a taky to muzou byt streva (jako ze zarazeny prdiky :oops: )
Ni nic, jdu na ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.7.06 16:30

Alia , me se fotky automaticky otviraji v Picture Manager od Microsoftu a tam je to zmensovani hned na hlavni liste. No prave, s tim pradlem je potiz…v pracce uz ceka dalsi varka, ale cekam na lepsi pocasi, ovsem zacina mi dochazet ciste spodni pradlo, takze doufam, ze se aspon nacas vycasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.7.06 16:36

Sarai tak uz jsem stihla tam jednu forku prdnout.
No kdyz to pradlo nebude chtit schnout tak proste budes muset vyrazit naostro :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí