Poradna duly
Jana Čurdová
Vrony:no to ja jedine na komine ale takhle jsem to videla poprve
copak nam to asi rika?? ![]()
Děkuju moc holky za pěkné přivítání
Teď jsem měla výpadek inetu, ale už zase běží naštěstí. Jelikož musím ležet, tak ležím s notebookem připojeným přes wifi, tak aspoň můžu na net, když už nic.
Vrony jak jsi psala k těm ranním nevolnostem, tak to jsem zkoušela do sebe dostat po ránu alespoň jogurt nebo něco málo, ale to mě moc nepomáhá, a je mi nevolno celé dopoledne, ale co zas mě zaručeně zabírá je teplá polívka a poté se mi vždycky udělá dobře ![]()
Teda clovek tu chvilku neni a uz tu mame 2 nove tehulky - Evulko a Malinko , moc gratuluju. Fakt se s tehulkama protrhl pytel, ted uz vim, ze nemam sanci si vas zapamatovat, uz ted v tom mam gulas a to urcite jeste nekdo pribude.
Dorazila jsem z prace, nadechla se a mirila jsem na WC s zaludkem na ruby, ale nic nevypadlo. No z hladu to urcite nebylo, protoze kolem obeda mi bylo fajn, tak jsem se poradne natlaskla, takze rada, neco snist, je mi sympaticka, ale asi nebude zabirat.
Jdu juknout do fotogalerky, jestli tam nepribyli nejake fotecky. Uz by tam mel byt nejaky ten UTZ, ne ![]()
SARAAi:no kdyz mi poradis jak tam ten ultrazvuk dat tak ho tam dam ![]()
Vrony:na me to s tim jidlem taky neplati.ale dnes je to celkem dobry a jim asi po hodince porad neco aby byl zaludek plny.zatim dobry.
Dendulko - super fotecka, to je teda macik ![]()
Cipak je ta svatebni fotka? Holky, psite do nazvu fotky svoje jmeno, jinak to fakt nevyspekuluju, na koho to koukam
![]()
Valli mas scanner nebo digifotak? Tak to dej do pocitace a pak ti reknu, co dal ![]()
Tak Valli uz? Az budes mit fotecku v pocitaci, najedes na fotoalba, tam nahore uprostred je upload obrazku, z nabidky fotoalb vyberes Brezen 2007, a uploadujes svoji fotku. Je potreba, aby byla zmensena do formatu vhodneho pro web stranky.
Ahojky „breznatkove“
vitam nove tehulky Malinka a Evulka 1 , to se nam to pekne rozrusta.
Nolly, gratuluju k ridicaku. Ja uz ho mam 18 let, ale co jsem tady v Maroku tak neridim, fakt se to neda. Moje mama se strasne divila proc ne, pak tady prijeli a od te doby se uz nedivi ![]()
Jinak vcera jsem byla na miminkovskem sraziku, sesly jsme se holky z prace a mimca 3 mesice, 5 mesicu a 12 mesicu. No mrnousci si me pekne oznackovali, kdyz me pak prijel manza vyzvednout, tak se strasne divil od ceho to tak smrdim. Tak jsem mu hrde ukazovala kde na mne bylo ublinknuto a kde pocurano. Jo taky uz mam slibeny kocarek, jenze nevim kam s nim, bojim se aby to neprineslo smulu a taky, on to z rodiny nikdo nevi a kdyz potahnu kocarek k nam tak to muze videt tchyne (bydli pres ulici), a ja ji to chci rict az to bude vice jiste.
Wonco to mam ale dobrou intuici, ze jsem te uhadla. Uvazuju, ze dam v praci vypoved a budu se zivit jako medium.
![]()
Mejte se vsechny krasne i fazolky.
Sarai jak se ty fotky zmensuji? Ja na to ne a ne prijit.
Uz u vas tak neprsi? Jeste je ti blbe?
Alia , v cem se ti otevre fotka v pocitaci? Nekde v nabidce by tam pak melo byt compress picture. Blbe mi ted momentalne neni, teda ani dobre, ale rozhodne ne na zvraceni a pro zmenu me desne picha v levym podbrisku. Dneska mam nejakou krizi. Ted neprsi a doufam, ze nebude az do rana, aby konecne uschnul ten koberec a pradlo ![]()
Sarai mam tech programu na fotky vic, ale nejcasteji pouzivam picassu od google. No asi se na to mrknu a uvidim co vytvorim ![]()
S tim susenim pradla taky mam podobne problemy pres zimu, ono to nekdy schne i tri dny, pak to zacina trochu jako smrdet, tak hup s tim znova do pracky. ![]()
To pichani v podbrisku jsem mela a mivam taky, pry je to normalni, a taky to muzou byt streva (jako ze zarazeny prdiky
)
Ni nic, jdu na ty fotky.
Alia , me se fotky automaticky otviraji v Picture Manager od Microsoftu a tam je to zmensovani hned na hlavni liste. No prave, s tim pradlem je potiz…v pracce uz ceka dalsi varka, ale cekam na lepsi pocasi, ovsem zacina mi dochazet ciste spodni pradlo, takze doufam, ze se aspon nacas vycasi.
Sarai tak uz jsem stihla tam jednu forku prdnout.
No kdyz to pradlo nebude chtit schnout tak proste budes muset vyrazit naostro
![]()