Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
26.7.06 22:37

Ahojte holky, potrebuju poradit. Od minulyho tydne me trapi suchy kasel. Ted se to zhorsilo a zacinam trochu vykaslavat, ale nemuzu skoro mluvit. Co na nej muzu? ZAtim jsem si vzala cucaci tablety „salvej hermanek slez“ od Favei. Prosim poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
27.7.06 04:08

Ahojky,
Prvosenko - gratuluju ke kontrole! :D
Sykorko - bohuzel ja ti moc neporadim, netusim, zkus napsat do poradny na www.porodnice.cz nebo www.gennet.cz Nebo si udelej cibuli s medem, to je recept moji mamky a nejen jeji a jako uplne prirodni jiste nicemu neskodi. :wink:
Holky ja vam tak zavidim koupak, zahradku, pokec s kamaradkama a maminkou atd. Ja si tu povidam akorat s emiminem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.7.06 05:25

Ahojky,
koukala jsem na fotoalbum Breznatek a musim rict, ze jsou tam same krasne maminky a miminka :lol: :) Uzasny, jak se rozrustame. Dnes mi psala kamaradka, ze ma 23.brezna termin. Huuraaa, bude deti jako smeti :D

Saraai s tim povidanim to znam. Vsichni mi spi, ten casovy posun me hryze asi nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.7.06 07:12

Dobré ránko,
Valli- já jsem jenom doma, venku bych omdlela. Včera odpo mi ale bylo hrozně blbě, v 7 jsem se vykoupala a šla spát. Ještěže mám tak skvělýho manžu, že se postará o Jíru.

Sykorko-kloktej teplejší vincentku. Jinak na Stopanginu je myslim napsáno, že se může i v těhu a při kojení, ale radši bych zkusila vincentku.

Alio- a vaříš manžovi třeba knedlíky? Naučila jsi se vařit marocky? Mix děti jsou nejkrásnější. Já když byla mladší, tak jsem chtěla malýho černouška. Se mi děsně líbí ty jejich kudrnatý vlásky :lol: .

Prvosenko- to je dobře, že je vše ok.

A co Betuli? Holka jak jsi dopadla?
J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 07:29

Jo Sarai jsme na tom podobne, mne taky ten pokec s kamaradkama a zahradka a vubec… MOOOC CHYBI, zvlaste ted. :( No, ale co nadelame, samy jsme si vybraly, ze jo. :)
Jinak co se zdravotni pece tady, tak si nemuzu stezovat, akorat, ze to trochu leze do penez. Zdravotni pojisteni mam, ale proplaci jenom 85 % s priblizne dvou mesicnim zpozdenim, takze je furt treba mit nejake penize bokem, kdyby neco.
Knedliky jsem varila, ale manza se ptal „co je to za divny chleba?“, ted uz si zvyknul, ale ja stejne varim tak pul na pul cesky a marocky, a kdyz se mi moc nechce, tak to resi tchyne.
Sykorko zkus tu cibuli u nas doma jsme to davali i malym detem. Nakrajis na drobno jednu cibuli, zasypes krystalovym cukrem a jak to pusti stavu, tak ji ber po lzickach. Jestli to udelas rano tak maximalne do vecera spotrebuj, pak je to treba vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.7.06 07:43

Alio a jaký dáte jméno mimískovi? Marocké nebo anglické?
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 07:56

Jani o jmenech jsme zatim jeste nepremysleli :wink:. Ale je par arabskych jmen, ktere existuji i v cestine, tak to asi budem resit tak :) No, ale zatim casu dost :(
Co vy, uz mate vymyslena jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.7.06 08:03

Alio-pro holčičku máme Julie a kluk neni jistej ale jeden z adeptu je Radim
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 08:10

Jani moc krasny jmena :) Ja bych strasne chtela kluka a manza zas holku. Jmeno Radim se mi taky moc libi, ale v arabske verzi je podobne jmeno Redouan, ze bych mu rikala Rado :) , jenomze manza ma moc dlouhe prijmeni, tak by se chudak kluk pomalu ani nevesel do kolonek. Takze nic.
Jo dneska mi kolegyne v praci rikama, ze se ji zdalo, ze jsem tehotna :) a pak taky tchyni asi pred pul rokem, ze jsem jela na dovolenou do Ceska a byla jsem ve tretim mesici :) . Tak doufam, ze vydrzim, na dovcu bych mela jet fakt koncem zari a to jeste tchyne nemohla tusit. Tak si drzim palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
27.7.06 08:13

JANA1: Jéééé, my máme taky vybranou Julii; pro kluka Matěj (ale kdyby to byl opravdu kluk a narodil se tak, jak to teď vychází podle TP, tak by měl svátek a narozeniny v rozmězí necelých 2 týdnů, takže o tom ještě budeme muset popřemýšlet… ale manžel zatím o změně nechce slyšet…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
27.7.06 08:17

ALIA, JANA1: Kousek od nás jsou vesnice jménem Radim a Radimek, takže jméno Radim se tady moc nedává - neznám tady nikoho s tím jménem…

ALIA: Docela často se nadává na tchyni, tak se chci zeptat, co říkala Tvoje tchyně, když si tě manžel přivedl domů??? Jak spolu vycházíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.7.06 08:24

A kam razíte na dovču? Po Maroku? My jsme měli letět do Turecka, ale neměli jsme dobrej pocit, že poletíme a já těhu, tak místo nás letí kámoška s rodinkou. Turecko bude příští rok i s mimísem, teda pokuď nebudou 2čata. A prý se má lítat i z varů, takže by to bylo super.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
27.7.06 08:28

Lau- tak to se nedivim, že se tam jméno Radim moc nedává :lol: . Já si myslim, že je to jedno, záleží jestli se vám to jméno líbí. Já mám svátek 24.5. a narozky 4.6., Jiřík je 17.3. a svátek má 24.4. Hele oni až budou velký tak je jim to jedno, budou kalit každej tejden a ne jenom na svátek či narozky :lol:
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 08:37

Lau musim zaklepat na drevo :) tchyni mam fakt suprovni, neco jako moje mamka, jsou si hodne povahove podobne, az teda na vek a vysku :wink: :lol:
Jo na dovcu, se chystame kam jinam nez domu k mamince :) , prej to litani moc nevadi, i kdyz nevim, protoze ja trikrat prestupuju, tak to asi nebude to prave orechove, ale uvazuju, ze bych treba po dvou letadlech dala pauzu, zdrimla na hotelu a pak pokracovala. No doufam, ze zdravi dovoli.
Holky valim na kute, manzel uz me taha do postele :wink: , prej at se vyspim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
27.7.06 08:53

JANA1: Ani mi tak nejde o to, až bude velký, to už člověk bere tyhle příležitosti k oslavám trochu jinak, ale já vidím, jak se neteře strašně těší, až budou mít svátek/narozeniny a dostanou nějaký dáreček. Obzvlášť ta mladší - ta nás už teď upozorňuje, že bude mít za měsíc narozeniny (bude jí 11). A z hlediska vymýšlení nějakého pěkného dárečku jsem taky raději, když mám na vymyšlení trochu větší rozestup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí