Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem zvědavá, kdo kdy bude rodit, ono to klidně může začít od konce seznámku
Já rodila vždy 3 dny před termínem ![]()
Chutě nemám ted žádné, je mi relativně dobře, jen ty prsa mě bolej a bolej…
PRVOSENKO, a kolik mimčo měřilo? Mě zajímají i detaily ![]()
BETULi, tak jak dopadla kontrola?
Nějak se nám v seznámku množí otazníky, tak mi hned hlašte další kontroly, at víme, kdy si máme držet palce ![]()
SARI, špiním přesně tak jak jsi popsala ty v TPP, doktor mě tenkrát vyšetřil a konstatoval že to „hnědé“ je stará krev, horší by bylo, kdyby to bylo růžové nebo čistě krev, čípek je překrvenej, stačí malá námaha a cévka rupne jedna radost, myslím, že se nemusíš znepokojovat, když je to jen malinko, u mě je ta barva slabě béžová
Ale taky mě to deptá ![]()
Dendulko - a bolelo te nejak brisko? Tak myslis, ze je fakt zbytecny se plasit a mam to nechat byt do toho uterka?
Ja nemam chut vubec na nic, v podstate jim jen proto, ze vim, ze musim, ale zeleninovy salat jsem do sebe teda nedostala. Neco bych si dala, ale nejsem schopna identifikovat, co?
SARI, nebolelo a nebolí mě břicho, víš já myslím, že i kdybys šla k doktorovi, stejně by s tebou nic nedělal, jen by asi udělal UTZ, třeba to do zítřka přejde, to se ti neodvážím radit, jestli počkat do úterka nebo jít zítra, ve většině případů hnědé špinění nic neznamená, no je to na tobě
To moje špinění už neřeším, prostě si začínám zvykat, že špiním obtýden..
Sari, ještě mě napadlo, tulili jste se? Třeba to je taky tím…
Zdravím všechny!
Já se budu zase hloupě ptát
Jak si nastavím takový ten metřík, v jakém jsem týdnu? Děkuju!!!
Zítra ráno jdu na kontrolu, tak doufám, že bude všechno v pořádku. Jsem z toho nervózní. ![]()
Jinak mi začíná být blbě - jenom nevím, jestli je to kvůli těhu, nebo z vedra! ![]()
Dendulko - prave ze ne! Me obcas trosku poboliva brisko jako pred MS. Ale uz se asi moc pozoruju. ![]()
Ahoj Lenulinko
takze jdi na www.lilypie.com
Pak si das nahore kolonku expecting a baby
pak tam uvidis okynka s datumama...... jdi do tech pravych jak mas naspano Your Last Menstrual Period (optional)
Do toho dej den posledni menstruace
vyberes si metrik ktery chces
pak si vyberes ikonku s miminkem nebo jake chces
pod tim je set background- to je pozadi : clear je bez pozadi a white je bile pozadi
Pak je tam Text above the ticker : to je text nad metrikem.. muzes tam neco napsat, treba termin porodu kdy mas
pak je Select Wording: napis JSEM
pak uz das jenom create ticker
pockas az se ti to ukaze
Pak se objevi tri okenka
Kliknes do toho druheho okynka, vse v nem oznacis a das CTRL+C
pak si na emiminu najedes do diskuze nahore je nastaveni, je tam kolonka podpis, kliknes do ni a das CTRL+V
Musis mit povoleno HTML, znacky i smailiky, to si povolis
a pak to odesles......
No a pak kdyz pises do diskuze, tak musis mit zaskrtnute pripojit podpis
a ukaze se ti metrik
Zkus to, jo?
Jinak odkud ze severu cech jsi???
K
SARAAI: Já jsem před 14 dny také tři dny lehce špinila (bylo to poměrně dost růžové, ale bylo toho málo). Hlavně prosím nepanikař, neboj se a ono to bude dobré. Já bych to nechala min. do zítřka být a kdyby se to nelepšilo, tak bych utíkala k dr.
SARI, a nejsi v období, kdy jsi měla mít MS?
LENULINKO, jsi těhu, tak ti bude blbě z toho, to vedro to jen podporuje
Zítra nám hned dej vědět jak dopadla kontrola ![]()
KÁŤO, ty seš taky všude ![]()
Lau - No jenomze pak je vikend a to si o doktorovi muzu nechat zdat. Doufam, ze je to jen plany poplach.
Dendulko - to ne, to melo byt minuly tyden po dobrani toho progesteronu, i kdyz u me to tezko urcit, kdyz jsem mela tak zmatene cykly.
Snad to nic nebude. Doufam,
Ka-tko - mockrát děkuju, bez tebe bych to nezvládla!!! zkouška
SARI, to bude určitě v pořádku
Jestli se něco pokazit má, tak se pokazí, vem si, že já minule nešpinila, nebolelo mě břicho, prostě nic a jak to dopadlo..Musíme věřit, že to tentokrát bude ok, at špiníme nebo ne..
To jsem rada, ze jsem pomohla
tajne jsem doufala, ze opet nejaka jablonecanda, nebo liberecanda
nekdy mam dojem, ze v jablonci a liberci tehule a maminky nemaji internet
K