Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
28.7.06 07:32

Bré ránko :wink:
SARI, to je dobře,že je to se špiněním lepší, u mě špinění zmizelo úplně, ale nevím na jak dlouho… :roll:
Teda s tím placením za porody a podobně je to síla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 07:50

SEZNÁMEK

NOLY — 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 31.7. — třetí mimi — TP 3.3.

MARKETINKA --- 22 let — KO ? — první mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO ? — první mimi — TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO ? — druhé mimi — TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 15.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.

EVULKA I --- 23 let — Brno — KO DNES — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 4.8. — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 31.7. — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA — 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO DNES — první mimi ---TP 26.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO 31.7. — druhé mimi — TP 28.3.

WONCA — 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

MALINKA --- 28 let — Středočeský kraj — KO ? — druhé mimi ---TP 31.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?

JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?

SSUSSI --- první mimi

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 07:52

Dendulko - to je dobre, ze uz nespinis.
Alio - tak tobe se rozjely nevolnosti naplno :D
Tady te zase z porodnice nepustej driv ani kdyby nevim, co, protoze by prisli o penize. :roll: No chci si schovavat vsechny uctenky, abych pak priblizne videla ty naklady, bohuzel uz jsem povyhazovala ty ucty, co jsem zaplatila, nez jsem dosahla //, ale proti tomu, co prijde je to pakatel. Ale pro mimiska prece vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 07:57

Jé holky, vidíte ten můj metřík? Už mi to skočilo na 3. měsíc :D To se na to hned líp kouká…

Tak vy máte nevolnosti a mě zas přešli, jen včera, když jsem snědla Magnum, trošku jsem to rozdýchávala, ale tot vše.. :roll:

Dneska má kontrolu EVULKA a LENULINKA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 08:04

Jeee, Dendulko zas jsem zelena zavisti :D Ja uz chci taky!!! Ale to si jeste pockam…vic nez 2 tydny. :? Gratuluju. Ted uz ti to poleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 08:09

Však ono to poletí za chvíli nám všem :wink: Nejhorší jsou ty první týdny, strašně se to táhne, moc se sledujeme atd, ale po deseti týdnech se to rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 08:17

Uz aby to bylo. :! Me prijde, ze uz jsem tehotna desne dlouho a pritom je to teprve neco kolem mesice, co to vim. Tvoje mimi na metriku uz vypada jako mimi, to moje je porad spis pulec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.7.06 08:20

SARAAI - jsem ráda, že už to s tebou vypadá růžověji než včera.
DENDULKA - bledá závist! Ani jsi nemusela psát, že se máme kouknout na metřík. Razilo to při prvním pohledu. Přeju a tiše závidím. Stráááášně se těším na pondělí, na svou první kontrolu. Sice tam asi ještě nebude nic moc vidět, ale aspoň se ujistím. I když mám gynekologa, ke kterému chodí párkrát za těhotenství maminy od spousty jiných lékařů z Brna, protože má hodně kvalitní UTZ a je dobrej. Takže třeba mě překvapí něčím víc, než jen tím, že TO tam je.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 08:21

Dnes jsi 6+4, to už tluče srdíčko :! a tvoje mimčo má nějakých 7mm :wink:
Už se nemůžu dočkat pondělní kontroly, je to ten kritický týden, tak boojim, už by mělo mimčo měřit 2,5cm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 08:25

V pondělí jdeme na kontrolu 4 :roll:
JITI, to už tam doktor uvidí určitě gestační váček a jestli má tak dobrej UTZ, tak možná i to srdíčko… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 08:31

Jiti - ja pise Dendulka, uz mozna uvidi i srdicko. To uvidis srdicko nakonec driv nez ja. 8O
Dendulko jakypak kriticky tyden. Doted ti mimisek roste presne podle tabulek, tak se neni ceho bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.7.06 08:35

SARI, vždyt víš jak to myslím :wink:

No zatím se loučím, musím jít něco dělat a večer jdeme asi na večeři, přítel má narozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 08:41

Dendulko - jasny. Pozdravuj tatku-pritu, ze taky preju vse nejlepsi k narozeninam. :D
Me se tu zveda zaludek, protoze me v nem neco tlaci, to bude narez, az vrhnu obed na klavesnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
28.7.06 09:18

Holky je bezva, ze jste prestaly spinit. Jen tak dal… :)
Vcera to bylo hrozny, chtela jsem vecer napsat, ale bylo mi tak zle, ze jsem si myslela, ze za chvili budu lizt po zdi :roll: . Vypada to, ze mam spis vecerni nevolnosti, je fakt, ze jsem zatim neblila, ale zaludek mi plave az v krku :? . Dnes rano taky, ale podarilo se mi to rozchodit a uspesne jsem dorazila do hokny.
Dendulko, vse nejlepsi pritelovi. Ja slavila narozky predevcirem a dneska jsme si s kamaradama naplanovali na vecer opikani, grilovani a tak.. no jsem zvedava, jak to preziju, jestli mi bude tak zle jako vcera. Takova oslava by se mi moc nelibila :( .

To placeni za porod je mazec! 8O . Jestli by se to zavedlo i u nas, tak si myslim, ze by misto soucasneho prumeru 1,28 ditete na zenu vychazel prumer sotva 0,5.

Jiti, muzu se zeptat, kam chodis k MUDr.? JSem taky z brna, tak by me to zajimalo, protoze s byvaly MUDr. to nebylo moc dobry. Ted je doktorka o dost lepsi, ale jsou tu stale nejake ale…

Taky jsem se chtela zeptat, jak to probiha pri poradne. Dela MUDr. zase UTZ nebo jen kontroluje moc a meri tlak a vazi? Da se nejak ziskat ten predchozi obrazek z UTZ?

btw? Holky, jak to resite s alkoholem. Nekde jsem cetla, ze se nesmi ani kapka, jinde pisi, ze malo neva. Jsem z toho rozpacich. Manza mi pohrozil, ze nesmim vubec nic, ani si prituknout deci sampusu na oslave svych vlastnich narozek, ze nechce mit dite postizene :? .

Diky moc a preji vsem krasne a beznevolnostni dopo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.7.06 09:30

SYKORKAA - už je to třetí gynekolog v průběhu 4 let v Brně. První gynekoložka - katastrofa. O jejím vyšetření se mi zdálo ještě týden poté a její necitlivý přístup byl vážně hrozný. Jednou jsem ji slyšela v kabince říkat ženské, která potratila - z toho si nic nedělejte, pánbůh dal, pánbůh vzal. Udělalo semi špatně a velmi rychle jsem zahla kramle.
Pak jsem se na radu své obvodní přehlásila k Velčevskému na Masarykovu, ale jeho přístup mi taky nepřipadal ideální. Byl se mnou vždycky strašně rychle hotový a nechci mu křivdit, ale řekla bych, že kdyby mi věnoval více péče, mohla jsem mít miminko už půl roku před Haničkou.
Teď chodím k Vlašínovi do Centra prenatální diagnostiky (dříve na Kozí, nově na Veveří). Jsou tam ještě další asi 2 doktorky, ale o těch nic nevím. Má několik ultrazvuků, čekárnu stále plnou mamin s žádankami o UTZ od jiných gynekologů. Mě dělal UTZ často, nejsem si jistá, jestli vždycky, ale takových 8 jich asi bylo. S pohlaví Haničky si byl jistý v 17tt. Měla jsem na něj doporučení z Gyncentra v Praze. Má ale asi plno, napřed mě nechtěl vzít. Jestli chceš, napíšu Ti kontakt.

S alkoholem nestraš. Já jsem minulý týden na dovolené měla dvakrát po sobě asi decku vína. Malé množství zakázané není.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital