Poradna duly
Jana Čurdová
SARAAI: No já většinou taky nemám hlad, ale ono mi stačí sníst poměrně málo… Ráno v posteli (cca v 6 hodin) sežužlám půlku rohlíku, potom kolem osmé posnídám 1-2 rohlíky s termixem (případně něco jiného), kolem desáté něco malého (buď pár sušenek BeBe, nebo si ujím trohu oběda, když mám nafasováno z domova), po jedenácté jedeme na oběd a po obědě pořád někde něco ujídám - vedle monitoru mám balíček BeBe sušenek (pro případ „ztroskotání“ - už se mi osvědčil tuhle, když náš lektor na AJ přišel neočekávaně o 1,5 hodiny dříve a Julie se hlásila o svůj příděl potravin), u kolegyně na stole jsou na misce meruňy, cestou domů se zastavuju v obchodě a tam pořád něco voní (křupavé rohlíčky, bagetky se sýrem a slaninou…) doma na zahradě máme rybíz, angrešt, maliny, od ségry jsem dostala nějaké okurky, v lednici je studený meloun, tchyně mi zavařila 15 kg okurek, … prostě pořád se někde něco najde, že v podstatě ani nemám potřebu si dávat něco k „regulérní večeři“. ![]()
(Takhle to vypadá, že pořádně nacpávám, ale tohle je souhrn lákadel za celý týden a vždycky si jenom zobnu; zato zobu celé odpoledne.)
Tak jsme dneska byli moc šikovní a zvládli jsme dopoledne pediatra a já odpoledne ještě gynekologa v sousedním městě. Kubiko má bohužel angínu - včera jen hořel, nechtěl nic jíst ani pít, dnes už ale vypadá mnohem líp.
A já… tak po všech pochybnostech jsem viděla na obrazovce mimuško 3,9mm i se srdcem(jaký pokrok oproti minulému týdnu, kdy nebylo vidět nic)-pěkně bublina a v ní hrášek kulihrášek. Nicméně dr. něco říkal o nepoměru plodovky(?)- připadám si jako pitoma, že teď už nevím, ale vždycky jsem v ordinaci tak trochu mimo sebe nebo jak to napsat. Normálně bych se racionálně zeptala. Takže zase čekání, tentokrát do 22.8.
Včera jsem šla s mamkou vpodvečer na procházku, potkaly jsme známé s dcerou, která má stejně starou holčičku, jako je náš Kubulín, + měla bříško. Věděla jsem že neujdu dotazu matky " a co vy, kdy se chystáte"… Mumlala jsem něco o tom, že uvidíme. Koneckonců, však jsem dneska viděla, ne ![]()
Veru
teda holky, vsechny vas zdravim a mate muj obdiv! takovych stranek napsat bez me pritomnosti… kdyz ja ted mam moc prace… musim lezet na novem lehatku na nove terase… a je mi tam fajn ![]()
doufam ze jste vsechny v poradku a ja se ozvu v utery co a jak dopadlo na kontrole… a jdu se mrknout na fotky… tak se opatrujte!
Tak jsem dneska koupila ten Stodal a citim se lip. Je to sice hnus, vubec mi nechutna, ale kdyz zabere, tak to preziju.
U nas to, ze jsem 2 v 1 zatim nikdo krome nas dvou a vas tady a jeste na par holek z fora HA nevi. Teda vlastne, vi to ode dneska i moje mama. Sla jsem do lekarny pro ten Stodal, lizatka proti nevolnosti a vitaminy a byla u toho i mama… No a jak jsem si to kupovala, tak to samozrejme slysela. Chvili to zvejkala a pak na me vybafla, jestli to myslim vazne, v cemz jsem ji utvrdila. Zaprisahala jsem ji, at to nikomu nerika, ze to chceme rict sami, tak doufam, ze se nekde blbe neprokecne, jak se to podarilo nechtene provalit mne pred ni. ![]()
Ahojík,
no vy jste teda pisatelky. Nám blbne net a to je něco pro mě - závisláka na emimi.
Lalia- to co tě potkalo mě moc mrzí. Přeju hodně štěstíčka!
Dendul, Sarai-jsem ráda, že špinění přestalo. Holky opatrujte se!
Sykorka- a to jsi si to neuvědomila v tý lékárně, že mamča o tom neví
? To ses teda hezky prokecla
.
Prvosenko-jo jak vůbec reagoval manžel na testík? A kdy jsi mu ho dala, až večer?
Alio-kuskus? to jsem ještě nejedla ![]()
J.
Holciny, teda vy jste spisovatelky, clovek tu par hodin neni a pak nestiha cist ![]()
Dendulko 9 tyden, ty brdo, to to leti. Blahopreju. A taky samosebou budoucimu tatkovi k narozeninam.
Petuldo , ono tady zdravotni pojisteni neni povinne, ti co ho maji tak marodi v soukromych nemocnicich a ti co ne, tak chodi do statni nemocnice. Ve statni jsem byla jednou, jsou tam dobri doktori ale vybaveni hodne zastarale.
Lenulinko, Vrony gratuluju ke kontrole
Vrony a doufam, ze Kubikovi bude za chvili lip. ![]()
Holky, chtela jsem napsat jeste neco, ale to uz jsem zapomnela
, takze priste.
Ještě jednou mooooc děkuju za podporu a zájem!!!
Jste fajn!!!
Já jsem z toho všeho tak nějak pořád vyplašená, mozek si nestíhá uvědomovat, co se to se mnou vlastně děje! ![]()
ahoj holky,
jen vás zdravím,už se těším na Dubňátka 2007.Mám // a termín by byl na duben,ale ještě to nemám potvrzené z ultrazvuku.
Jsem po IVF a možná tam jsou i dvě......... ![]()
Koukám na ty vaše metříky a už bych taky předělávala.......a co Míša2 ?????????jak se máš??
Jani,
testík dostal manžel až večer po svatbě,
takže měl svatební dárek.
Máme ho schovaný ve „svatebních památkách“ v krabici.
Byl moc nadšenej - protože jsme se snažili od 1.11.2005.
A prohlásil, že to jde pěkně rychle: odpoledne manžel, večer už táta.
Prvosenka
AHOJ,
LENULINKA:a tve tehu nebylo planovane?nebo jak to ze to nepobiras ze jsi tehu?jinak proto jsme tu ze se navzajem podrzime a potesime ![]()
SYKORKA:to ses teda dobre podrekla.a co to vlastne je ten stodal?
JUTUTU32:ale klidne se muzes pridat k nam pokud tam mas dve je mozne ze budes mit nakonec breznatka,ja uz to o tobe cetla v jine dizkuzi-blahopreju!!
LAU:to s tim jidlem mas teda dobre.ja se proste rano nemuzu prekonat ,je mi z toho jidla zle a pak z hladu a dnes to skoncilo na WC
ale kdyz mi nedko da neco az pod noc tak to s nim a pak je mi lip.
VrONY:at je kubik brzo OK.a gratuluju ke KO.jinak je to u mne uplne stejne,vzdy kdyz mi nekdo neco rika tak to potom zapomenu a nebo minule mi dr.rekl ze mam moc plodovky a taky jsem se nezeptala co to znamena(minule tehu).proste to tehu asi snizuje IQ
aspon u mne ![]()
DENDULKA : ty se mas 9tt.ja jsem pres 7.skoro 8,aler podle ultrazvuku je to min, uvidime v tom 12.
myslite ze je normalni ze v pondeli mi dr na ultrazvuku meril mimi a zjistil jen necelych pul cm?a napsal 6+1?zda se mi to malo oproti vam.
martinek uz spinka.uspavani opet bez prsu-zatim me prso nevypada jako ze scifi,mozna uz mleko ubyva!!tak snad to pujde dobre i v nocvi,dnes jsem slamena vdova ![]()
zatim papa
Ahojky holky,
jen se hlasim, ze balim a hrozne se tesim domu. Jen ty nevolnosti, nemuzu ani nic jist, uz jen to pomysleni me natahuje. Porad cekam, kdy to bude lepsi. Kontrolu mam v po, tak doufam, ze vse dobre dopadne. Do toho shonu jsem zacala jeste spinit, ale snad to nic nebude…
Vidim, ze se krasne rozrustame., zdravim nove Breznatka. Jen tak dal.
Zatim papa a krasne leto!!
ps: fotecky jsou moc peknoucke ![]()
Dobre sobotni rano, vcera jsem byla z toho blinkani totalne KO. Po ranu je mi fajn, tak to musim vyuzit a neco vam napsat, abych zas neodpadla.
Mou hlavni stravou se staly banany.
Po tom vcerejsim nevolnostnim incidentu jsem mela dnes rano o 1.5 kg min. Coz mi tedy vubec neva, aspon me pak Dr. nebude nutit do diety. ![]()
Vrony at je Kubik brzy v poradku a v ramci moznosti davej pozor, at neonemocnis. Gratuluju ke kontrole, to je poradny macik.
S tou plodovkou teda nevim, ale myslim, ze je brzy na to, aby urcovali takove veci, jako jestli je neceho hodne nebo malo.
Valli podle me chytre knihy mimco o velikosti 5mm odpovida 7tt. Neboj, na takovych mrnavouckych prdolkach staci tu sipku posunout nepatrne, a uz je z toho jiny tyden.
Noly preju stastnou cestu, s nevolnostmi si to teda uzijes. Doufam, ze ta kontola bude v pohode, co se personalu tyka, protoze o tom, ze mimi je v poradku nepochybuju. ![]()
CAUKY holky,
tak dnes hrozna noc s martinkem.
rano jsem se prekonala a neco snedla.tak je to celkem dobry.
NOLY:vsude dobre doma nejlip,ze?pak dej zpravy zKO.
snad nebudes spinit a bude vse OK.
SARAAI:tak taky blinkas.to je des ze?
holky taky citite vse jako psi?my bydlime ve 4.patre a mame tady pak kousek hlavni silnicu ale normalni ne nejakou jak v praze,a ja citim vypary z aut az do obyvaku,driv nikdy!taky citim vonnou svicku, kterou jsem driv necitila,to mam panecku nos. ![]()
Ahoj holky
Je mi pořád blbě, doufám, že to už brzo přestane, jinak nevím!! Je mi blbě ráno v poledne i večer i v noci. To by člověk neřekl, co může ten malej červík v břiše způsobit. Máte nějakej zaručenej recept?? Já i když se snažím najíst tak je to stejný.
KOLBO:asi je to u kazdyho jiny,moje kamaradka ceka na prosinec mimi a vubec ji spatne nebylo,pouze pry kdyz se najedla tak tezko,to bych teda taky chtela zazit!
ja musim proste jest,ale po troskach a skoro porad.jinak jak zacne krucit v brise,je to spatny a uz je mi zle.
ja taky doufam ze uz to prestane,no ale minule se mne to drzelo tak do 12-13tt!hruza.