Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
30.7.06 18:17

Holky,
tak hlásím první totální zeblití (pardon :oops: ). 14 dní jsem se těšila na bramborovej salát. Tak dneska jsem ho udělala a asi mi nesedl. Asi ta cibule nebo co. Fuj.

Alio- z mořských potvor jsem ochutnala jen mušle z konzervy a kalmari. Bylo to dobrý. Ale já se toho tak nějak štítím jako když to vidím a pak jíst fuj.
Nejradši mám italskou kuchyni-pizza a těstovinky mňam.

Holky jak jste na tom se sexem? U nás bohužel díky mé nevolnosti nic. Chuť je veliká 8) .
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.7.06 20:40

Ahoj holky,

Jano , přesně, po tom mentolovým lízátku jsem taky málem vrhla - nedoporučuji. Ale ostatní jsou dobrý, i když sladký. Cibule - asi to bylo fakt po ní. Já jí taky nemůžu a když v něčem je, tak ji pak dlouho cítím. Ale jinak nevolnosti docela ustupují, dá se to přežít.

Dendulko , první těhotenství jsem celé pročůrala a teď ani ťuk. V noci sice jdu, ale to je u mě normální, ale jinak nic moc.

Vítám nové spolutěhule, teda je nás jak psů! :wink:
A všem, co jdou tento týden na ko, držím palce. My zítra odjíždíme pryč, tak se tu mějte pěkně. Až přijedu, tak budu mít co dělat vás dočíst, abych byla v obraze.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
30.7.06 20:42

Ahojky,
tak mi se večer vrátili od tchánů, bylo to dobrý, trochu jsem si odpočinula, lidí na hlídání tam bylo dost :lol: . Z budoucího dalšího přírůstku měli radost, že už se na Barunku těší :wink: . Tak jsem zvědavá, jestli to teda bude fakt ta Barunka, moooooooooc bych si jí přála.

Valli - s čichem jsem na tom stejně, někdy to je ale bohužel na škodu, cejtím i to, co bych radši necejtila.

Kolbo - mě minule na nevolnosti pomáhaly piškoty nebo rohlíky u postele.

Marketinko - tak o uzeninách mi nemluv - v sobotu ráno si manža ohříval párky v mikrovlnce a já jak to cejtila, tak se mi tak zved kufr, letěla jsem k oknu a asi 10 min rozdejchávala :( . A to mi jinak blbě skoro není.
O těch jedech jsem to taky slyšela.

Vrony - tak já před minulým těhu snídala musli s mlíkem a v těhu jsem to musela zrušit, protože se mi zvedal žaludek ze všech mléčnejch výrobků asi do 20tt. Teď je to naštěstí zatím vpohodě.

Pett - Activii taky baštím a zatím problémy nemám. Minulý těhu to byla hrůza, zlepšilo se to až tak kolem 20tt.

Jana1 - minule mě začala pálit žáha až nějak ke konci, pomáhaly mi pastilky Rennie. Mišák byl fakt vlasatej :D . Teď už mě několikrát pálila teď na začátku, ach jo :( .
Sex teda zatím taky nic moc, ale minule se to taky zlepšilo až ve 2. trimestru.

Dendulko - ty si teda fakt detektiv, ale máš ty diskuse hezky pokrytý :wink: .

Alio - u moře si to užij, ti závidím. Ty mořský potvory teda ne, já jsem spíš jako Jana na tu Itálii :D .

Vítám nové přírůstky - Tanynku, Sunsanx a Alouska. Ty bláho, kde my budeme rodit? 8O

Jinak zítra držím palce všem, co jdou na kontrolu a dejte hned vědět.

Tak zatím pa a dobrou.
Peťulda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
31.7.06 04:49

Ahojky, vitam nove tehulinky…Kde jste se nam doted schovavaly?
Holky, drzim pesti na ty dnesni kontroly, i kdyz je mi jasny, ze vse bude v nejlespim poradku - neni pochyb.
Ja jsem vcera s kontinualnim prijmem potravy na BBQ zadne nevolnosti nemela i den predtim to bylo fajn, tak me zas hloda, jestli neco neni v neporadku.
Co se sexiku tyka, je zridka, jednak proto, ze mam strach a jednak proto, ze manza chodi pozde domu, kdyz ja uz jsem grogy, ale kdyz na nej dojde, ohrome me to bavi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.06 06:32

SEZNÁMEK

NOLY — 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 22.8. — třetí mimi — TP 3.3.

MARKETINKA --- 22 let — KO ? — první mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO ZÍTRA --- první mimi — TP 6.3.

SUSANAX --- 23 let — Ostrava — KO 10.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO ? — první mimi — TP 7.3.

SSUSSI --- sev. Čechy — KO 2.8. — první mimi — TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

ALOUSEK --- TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO ? — druhé mimi --- TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi --- TP 15.3.

TARRYNKA --- TP 16.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO ZÍTRA --- první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA --- KO DNES --- první mimi — TP 19.3.

EVULKA I --- 23 let — Brno — KO ? — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 4.8. — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO DNES --- první mimi — TP 22.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO 25.8. — první mimi ---TP 26.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO DNES --- druhé mimi — TP 28.3.

WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

MALINKA --- 28 let — Středočeský kraj — KO ? — druhé mimi ---TP 31.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?

JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.06 06:49

Dobré ránko :wink:
PETULDO, určitě to ta Barunka bude :wink:
PETT, v noci jdu 2× až 3× na WC, ale než usnu, tak třeba 6× 8O Jsem se přestěhovala do obýváku, ten je blíž k onomu místu a nemusím lítat po schodech :D
VALLI, jsem si představila situaci s tvým dítkem a jeho výtvorem v noci :D S klukama jsem sice nic podobného nezažila, jen jednou jsme nechali na stole pixlu horčice a šli spát, jaké bylo ráno naše překvapení, když ta horčice byla absolutně všude, ale prcek ji aspon zpátky zavřel, i když prázdnou :roll: Je to někdy sranda s těma dětičkama :wink:
SUSANX, neboj, ty nevolnosti brzy ustanou :wink:
SARI, mě bylo blbě naposled minulé pondělí, za to ty moje „kozy“ bolej k nesnesení,je to čím dál horší, ale beru to jako pozitivní příznak. V:,–(ím se, že za chvíli budeš psát, že už je ti blbě, všechno je v pořádku, však uvidíš na zítřejší kontrole :wink:

Všem co dnes jdou na kontrolu držím palec a hned se nám ozvěte :!
Jdu se sebou něco udělat, zatím .......... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 07:06

Jo, Dendulko, je nás tu víc, co bysme chtěli holčičky, tak jsem zvědavá, kolika z nás to vyjde :lol: .
Ale je jasný, že budem všechny rády za zdravý mrňata. Poprvé jsem taky chtěla spíš holčičku a Mišáka bych nedala za nic na světě :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 07:09

Jé, už mám na metříku sedmičku. Už aby tam byla 12, to se tak vleče, to je hrozný :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
31.7.06 07:40

Dendulko tak hned dej vedet, jak dopadla KO. Moje prsa bolej, jen kdyz se setkaji s necim tvrdym, samy o sobe ani snad ne, pokud se moc nenatrasam. Z te zitrejsi kontroly mam spis vitr, nez bych se tesila. :?
Petuldo me je fakt jedno, co to bude, taky proto, ze je to prvni, a hlavne, at je to mimco zdravy jako rybicka. :D Samozrejme bych radsi holcicku…a manzel radsi kluka, aby si mohl kupovat auta…uz ted dela pro syna sbirku malych auticek, co tu obcas davaji jako propagacni akci na nejakou kolu, nebo caj atd. Ted se mi to doma vsude vali. :roll: Porad me zlobi tim, ze mi da pusu na bricho a rika, ze to dava pusinku synackovi. Vcera zacal mirny natlak na ty jmena, jak jsem psala, ze u nich v rodine je tradice, ze se prvni syn jmenuje po otci a ja to nechci dovolit, tak jako, jestli by se dcera nejmenovala pry po mne. :lol: Ale na to me nedostane. :wink: Uz jen snad kvuli tomuhle bude lepsi, kdyz to bude holcicka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 08:01

Jo, Saraai, u nás ani u manži v rodině naštěstí žádný takový tradice nejsou, ale kdyby byly, tak je asi taky poruším. Mě se to nikdy moc nelíbilo, když se děti jmenovali po rodičích. Přijde mi, že se to pak akorát plete, je v tom zmatek. Lepší je, když má každej svoje jméno :wink: . Tak přeju vítězný boj co se jmen týče :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
31.7.06 08:03

Dobré ránko,
všem držím palečky na dnešní kontroly. Určo dejte hned vědět.
Já teda moc na záchod nechodím, ale při prvním těhu jsem lítala furt.
Jdu nakoupit, tak se zatím mějte.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
31.7.06 08:17

Přeji hezké ráno a všem pracujícím přežití pracovního dne (ach jo!).

PETULDA - když jsem byla malá, vždycky jsem si představovala, že budu mít napřed holčičku a pak kluka. První fáze se splnila, jsem moc zvědavá, co máme nachystáno tentokrát. Nebyla bych proti ani v jenom případě (holčičky by si spolu asi víc vyhrály, z kluka by byl táta nadšený).

DENDULKA - téma prsa je u mě aktuální. V noci mám problém spát i na boku a mám pocit, že začnou chodit napřed prsa, pak dloooouho nic a pak já. Jsem zvědavá, na jaké velikosti to skončí 8O

Kontrolu mám až odpo, takže večer se přihlásím s výsledky.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
31.7.06 08:27

Ahoj holky,
teda mně je už druhý den tak strašně zle! Včera jsem myslela, že umřu. Nemůžu vůbec fungovat, nic dělat, začínám z toho být zoufalá. Ještě že mám prázdniny! Nedovedu si představit teď chodit do práce!!! Všechny, co musíte, vás moc lituju!!!
Mně je blbě jak na hladový, tak na najedený žaludek. Na většinu potravin se nemůžu ani podívat!!! A co mě hodně štve, že se mi zvedá žaludek z mléčných výrobků. Nemůžu jogurty, nic… Ach jooo. Co mám dělat?
Proč je taková krásná věc, jako je těhu, vykoupená takovou hrůzou??!!! :(

Držím palce na kontroly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 08:38

Lenulinko nezoufej,
ty nevolnosti brzy přejdou a druhý trimestr si budeš užívat, uvidíš. Já minule měla taky averzi k mléčným výrobkům, zvedal se mi žaludek, jenom jsem je viděla. Spravilo se to nějak před 20tt. Tak vydrž, bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
31.7.06 08:47

Ahoj Petuldo, díky! :) Jenže do 20tt je tak straaaašně daleko!!! :cry:
Dneska si zkusím koupit nějaká ta lízátka proti nevolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí