Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, čtu Vás už delší dobu, ale až teď posílám svůj první příspěvek
TP mám předběžně stanovený na 8.3. tak doufám, že mě vezmete mezi sebe
Hezkou neděli všem ![]()
Dandulko, určitě časem o sobě něco napíšu…pomohla bys mi prosím s metříkem
?
Ahojte nove tehulinky!!! Teda nas fakt je, mnozime se primo geometrickou radou
. Jsem zvedava, kde pak budeme rodit, kdyz budou porodnice precpane
, budou muset obnovit zrusene porodnice.
Dendulko a ostatni - drzim palce pri zitrejsi kontrole. Nebojte, dopadne to dobre, jak jinak ne? ![]()
Taky dekuji za vysvetleni vypoctu tt, nejak jsem v tom tapala, stejne jako prubehu poradny., a doporuceni MUDr. Vlasina. V pripade, ze me moje MUDr, bude nekam posilat na vysetreni, zkusim ji ukecat, aby me poslala k nemu.
Jinak mi vcera bylo dost zle, teplota, prokletej kasel, tezko v zaludku a takovej hnusnej pocit, ze se mi navalovala z kazde vune, kterou jsem citila. Prospala jsem skoro celej den az do vecera, kdy jsem byla schopna aspon trochu existovat a uvarit manzovi obed - mlickovku a kapustu. Dnes teplota pokracuje, ale citim se po snidani o neco lip. Rano taky nejsem schopna vstat, aniz bych prvne v posteli nesezmoulala pulku rohliku.
Holky, mizim, jdu prevlikat postele, prece jen s pesanama to musim delat hodne casto a vymyslet, co budu varit na O.
Krasny den bez nevolnosti. Papa.
Alousek, najed si na stránku 64 a tam to dobře popsala Katka, tak at se podaří ![]()
Téda Alousku, to byl fofr, pěkný metřík ![]()
Sýkorko, díky za držení palečků, snad zítra přihodím fotečku z utz ![]()
Dendulka: do seznamu si muzes o me dopsat: vek 23, kraj moravskoslezsky - Ostrava, prvni mimi, KO 10.8.
ahoj holky,zeptám se i u vás,
zapoměla jsem si doma utrogestan a jsem u kamarádky na noc.Jsem 17 den po IVF těhu a nevím jestli vadí ,že si na noc a ráno nevezmu.Sklon k potratům nemám a sliznice vždy ukázková.
Děkuji moc
SUSANX, ok, už to tam je… ![]()
JITUTU, s tímto zkušenost nemám,tak bohužel neporadím ![]()
Ahoj tehulky ![]()
vitam Alouska . Pani to bude deti jako smeti
Dendulko ja pred tou zitrejsi kontrolou taky trosky stresuju
Kolbo a Jittu budem si vsechny zitra drzet palce jo? Jitutu32 mas to od te kamaradky domu daleko? Ja Ti nevim, ja bych pro ten Utrogestan domu prece jen skocila. Do kdy ho mas vlastne brat? Susanx tak co ty nevolnosti
, uz jet Ti aspon trosinku lip? Sykorkaa diky za drzeni palcu zitra.
Holky ja mam vsechny vase kontroly vypsane v kalendari, tak vzdycky rano kouknu a myslim na vas.
Mam ted 4 dny volna, heec. Je to nezvyk, protoze normalne mam celkem 6 dnu volna v mesici, takze po kontrole mam slibeny, ze skocime k mori, uz se tesim jak si precpu bricho tema morskyma potvorama, mnam. ![]()
Ahoj, ty nevolnosti jsou porad stejne uz mam dole 3 kg (za tyden).Doma se to da vydrzet, porad jen lezim a odpocivam. Horsi to je v praci to se neda vydrzeta jeste navic to musim tajit dokud nebudu mit prukazku, je to des.Jeste navic v kancelari nemuzu vetrat a ani se to neda mame tam jen malou ventilacku, ktera se da otevrit tak na 10 cm a to je nic.Kdyz chci jit ven na vzduch tak se na me, sefova a sef divaji jak na … co porad chodim ven, takze trpim v kancelari
. Uz aby byl zase vikend a pristi tyden to snad budu mit dovcu.
AHOJKY!
zdravim vsechny nove prichozi, takze uz je nas tu tolik ze dost zmatky!
VSEM na zitrek preji uspesne KO!
A NEVOLNOSTI pryc!
u mne kdyz jim tak se to celkem da.ale i tak nemuzu poradne neco delat ty vedra k tomu.vcera prselo,to byla spis zima.manzelovi je taky blbe tak sel martinek ven se strejdou a babickou
takze u nas je takovy lazaret.
jak odstavuju, tak pres den dobry ale v noci jsem to vzdala.pil bohuzel z oprsa aby nerval
jinak maly odpoledne spal jen v plince,sundal si ju a pak rval a ja prijdu a vsude byly hovna!des.manzel to uklidil.j malyho umyla,fakt prdel!
tak zitra vezu segru na brigadu snad to preziju
pak dam vedet a ocekama zopravy z kontrol.
ALIA:uzivej volna a more.
DENDULKO:neboj ted bude vse Ok
JITUTU:s tim nemam zkusenosti,ale radsi to ber.
NA nevolnost je dobre snist neco sladkeho!uz nevim kdo se ptal,nove jmena jeste neznam ![]()