Poradna duly
Jana Čurdová
Gratuluju Lenulince ke kontrole.
Valli: no ja trubka si to neuvedomila, kdyz sla se mnou do lekarny. Holt, tehu demence se zacina projevovat
e
Jinak, taky vsechno citim a jsem na to znacne alergicka. Nejhorsi je cigaretovej kour, to bych blila jak amina. Ale mama mi rikala, ze to mela stejny, Ze na nej taky byla citliva. A udelala mi radost, ze nemela nevolnosti, ze je mit taky nebudu. To je mi ovsem plat prdny, kdyz ja je mivam.
kolba: Koupila jsem si lizatka proti nevolnosti v tehu, tak uvidim. JE jich 12 a stoji 5OKc. Od vcerejska jsem je jeste nepouzila, tak nevim, jestli skutecne funguji.
jo na nevolnost je pry dobry dat sdi neco sladkeho, ja piju slaadky caj:-) ale asi ty lizatka budou mit enco do sebe.jenze nez jedno vylizu tak to bude asi trvat dlouho,ze?a kdovi kdy by to preslo ![]()
SYKORKA:jasne nizzsi IQ v tehu s eprojevuje
hlavne u mne.
Mě při nevolnostech docela pomáhá sladká snídaně - dřív jsem buchty po ránu nemohla ani cítit, spíš jsem vajíčkovošunková, ale teď můžu jen marmelády, sladké pečivo apod. Z masa a hlavně uzenin se mi docela slušně zvedá kufr. Ztěžovat si ale nemůžu, jen je to trošku horší navečer a hlavně, když jdu spát. Občas mám pocit, že místo sladkých snů budu trávit noc nad záchodovou mísou.....ale třeba je to alespoň signál, že je vše v poho:)
Někde jsem četla, že nevolnosti příroda zařídila proto, aby se budoucí matka každý den zbavila všech jedů, které do sebe v průběhu dne prostřednictvím potravy dostane, ale už tam nikde nepsali, proč se zbavujeme i té potřebné výživy, kterou naopak potřebujeme…??????
.............smysl mi nějak uniká, stejně se teď i přes nechutenství pomalu do ničeho nevejdu a asi budu muset brzy obměnit šatník,chichjo - Já tak nesnáším ty osvětlené kabinky v obchodech!!!!
No, uvidíme...........
Sykorka, Valli: Dík za radu v po se hned zeptám v nějaké lékárně na ty lízátka. Jdu si lehnout, jsem hotová, a to jsem dneska vůbec nic nedělala!!!!
Tak u ná spadlo pět kapek a konec- ještě větší dusno.
Je mi taky zle-však to znáte-nejhorší je, že člověk musím aspoň trochu fungovat, když má už jedno dítko. Valli, taky jsme neměli zrovna aklidnou noc ![]()
Dnes jsem původně měla jet na sraz s kamarádkama z výšky- včera jsem to musela odvolat, moc mě to mrzí, ale cestu ani žádnou akci bych nezvládla. Tak se hroutím doma, dokonce jsem se donutila k tomu, abych uvařila oběd.
Sladké asi pomáhá, už několik let snídám místo chleba s něčím musli s jogurtem a poslední dobou ho ani nemůžu dojíst. Při vaření to bylo peklo, ale nakonec mi bylo ve finále po jídle trochu líp. Mám taky pocit, že bych měla jíst víc po malých dávkách. Budu muset asi koupit nějaké sušenky a asi zainvestuju do lízátek.
Nákupy v lékárně jsou prekerní, člověk nikdy neví, kdo ho uslyší, máti se zná navíc s jednou lékárnicí.
Naše malé tajemství zatím víme jen my dva spolutvůrci, rodičům jsem to chtěla říct až po kýžené kontrole , ale asi budu muset přiznat barvu, když je mi hrozně.
Saraai, děkuju za uklidnění, že dítě je velké, to mě nějak iracionálně uklidnilo…
Veru
Ahojky, všechny vás moc zdravím.
Byla jsem na ultrazvuku 25.7. a zatím na něm nešlo nic vidět, ale mám pozitivní testík z moče. Příští týden v pátek jdu na další ultrazvuk tak se už moc těším až uvidím tu moluo fozolku. ![]()
Podle mých výpočtů budu rodit až v dubnu.
Moc vám držím palce, aby vše dopadlo dobře - Jana
NAZDAREK:tak at nevolnosti prestanou,ja jsem ted najezena a je to dobre.
JANINA:tak nazdar,se nejak potkavame ![]()
Jitutu, omlouvam se mam v tom zmatek, ale uz jsi byla na krev?
tak se drz a at to vsechno je v poradku!!!!
Ahoj holky,
mně ta lízátka docela pomáhají. A taky mi zabírá dát si pár lžic nebo doušek coca-coly.
Pett
Jo, a ještě jsem zapomněla, že na zácpu, mi v minulém těhotenství výtečně pomohl jogurt Activia od Danone. Opravdu „reguluje zažívání“, jak říká reklama.
Zpočátku jsem ji jedla denně a potom už ne a pořád to bylo v pohodě. Ani po porodu jsem neměla problém. Teď mám zatím jen takový lehčí, tak na ni možná brzy zase najedu.
Snad vám to některé taky pomůže.
Pett
Ahojky,
moje těhotenství plánované bylo, jenže mi všichni tvrdili, jak to trvá nejmíň půl roku i déle, takže jsem absolutně nečekala, že se nám to podaří ani ne po 2 měsících a kousek
Je to samozřejmě skvělý, ale jak říkám, tělo i hlava se s tím musí nějak vyrovnat! ![]()
Jinak mi začalo být nějak hůř, to počasí mě úplně ničí. Je mi na omdlení, špatně od žaludku a celkově od všeho. Jsem hrozně unavená. Mám zkrátka dost.
A teď to ještě před všemi utajit! Dá to fušku! Však to znáte!!!
Mějte se fajn!
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Mám termín 16. března 2007
Lenulinka:Ten pocit znám, dle rad, že se to podaří do půl roku, i později, že nemám nic plánovat, ani na to mylset. Nakonec se to povedlo napoprvá a to že mám doma asi 10 pozitivních testů hovoří za vše. Asi týden jsem tomu nemohla uvěřit! Ale teď je mi tak blbě, že tomu věřím:-)
Taky jsme to zatím nikomu neřekli a moje mamka si musí myslet, že se jí vyhýbám, ale jak ji znám, určo by to na mě poznala. Tak se těším v po na kontrolu, abych to konečně mohla sdělit rodině.
Gratuluju novému přírůstku. Teda že nás ale je!! Porodnice budou praskat ve švech!!!:-)
Tarynko vitej tehulko ![]()
Kolba ty Tvoje blici stavy To docela zavidim
, me nekdy spatne je, ale ted zas dva dny nic
![]()
Je to stejne des, kdyz je mi zle tak trpim, a kdyz ne tak trpim taky, blazinec.
Ahojte holky muzu se k vam pridat? Termin porodu by mel byt 6.3.2007.
alia: diky za pomoc jak mam zde v diskuzi fungovat ![]()