Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
27.7.06 18:25

Tak to jo, já rodila s 85kg :oops: a 61 byla moje výchozí váha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 18:28

Jejky, to musela byt pekna „makacka“ :)
Muj bracha byl taky cvalda, neco pres ctyri kila a mamca porodila skoro v sanitce :) , se mnou to bylo jednodussi, ja mela porodni vahu 2 kg, tak to me „vyplivla“ jako nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 18:49

No ono se to nezdá, ale každé deko dělá rozdíl :roll: V porodnici jsme dali do toho jednoho košíku toho našeho macka a holčičiku 3kg30, teda to byl rozdíl 8O no a mladší měl 3,80 a připadal mi strašně malinkej.. :roll: Takže ted bych brala rodit tak 3,50 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 20:03

Holciny, dneska mi bylo tak krasne blivno :? Jo, dala jsem si melouna, ten to jisti. Zachranil me az kuskus od tchyne, krasne mi to zpravilo zaludek :)
Sarai asi ted odpocivas, tak doufam, ze uz je lip :)
A co vy ostatni, uspavate vase deti? Nebo se jeste povalujete nekde na zahradce?
Asi budu muset zmenit pracovni dobu, protoze jsem tu takhle po vecerech skoro sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.7.06 20:12

Já bych se taky nerada předbíhala, ale Mikulku jsem rodila 37tt přesně, ale nakonec jsem byla ráda, i tak už měl lehce přes tři kila a mě to přišlo tak akorááát :-)
Já mám opravdu výborného dr. - mladý, hezký, ukecaný (v dobrém), všechno mi rád a dobře vysvětlí, nakonec přidá nějakou dobrůtku. Hledala jsem ho strašně dlouho, ale po prvním těhotenství, nezájmu doktorů a divném přístupu v porodnici, jsem se zapřísáhla a hledala :-) Zubař a gyndař by měl být skvělý :-) a já takové mám. Co víc si přát? :lol:
U nás je to tak, že jsem před mámou taky nevydržela držet jazyk za zuby…Ale ostatním zatím ani muk :-) V práci to taky chystám oznámit až ve 12 týdnu.
K počasí: půlka srpna mi přijde tak daleko…a teplota pod 30 jako nedostižná meta…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 20:20

Ja si taky myslim, ze dobry gynekolog je nad zlato. Ja zmenila doktora asi 3 krat, nemohla jsem si stezovat ani predtim, ale ty cekaci doby v ordinaci a objednavat na dva tydny dopredu to neni nic pro me.
Muj doktor je taky moc hodny, je to uz starsi pan, ale takovy tatinkovsky :) , nevim jak to lip popsat.
Taky se vam chce furt spat? Vim, ze u nas hodne lidi v praci si dava slofika k veceru pred praci, ale to jsem nikdy neusla at jsem byla unavena jak chtela. Ted odbije sesta vecerni a vytuhnu hned :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 20:27

Jo, jeste k tem doktorum. Ja jeste v Cesku, sla ke svemu gyn. na prohlidku, ale byl na dovolene a mel tam zastup. To si neumite predstavit ten sok, kdyz jsem otevrel dvere a on ten zastup byl muj spoluzak ze zakladky 8O . No tak jsme aspon pokecali co a jak, ale prohlidka se samozrejme nekonala, nejsem zadny stydlin, ale ono to fakt neslo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.7.06 20:50

Ahoj holky,

skoro po týdnu jsem se dostala k netu (jsme na dovolené) a koukám, že Vás snad nedočtu :-)

Vítám nové těhulky!

VALLI: postupně spravujeme starší domek, tento týden zedník snad dodělal opravy na fasádě a vjezd ke garáži. Takže pokud vše klapne, už se se zedníkem neuvidím :-) Doufám!

Jak je teď vedro, mám občas skoro kolapsový stavy a musím se pořád předklánět, abych sebou nesekla. Dnes jsem si přečetla v LN, že si nízkotlačky nemají dávat ve vedrech kafe, že jim to jen přihorší, tak to nevím, čím se mám držet při životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 21:04

Lasicko zednika absolutne nezavidim. Ty uz jsi s nim mela nejaky problem, ne? Psala jsi myslim minule. Aspon, ze uz tu praci dodelal a mas nervy za sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.7.06 21:26

Alia: tak s tím spolužákem to je dobrý mazec :-) Taky bych se upejpala a raději bych si jen popovídala :lol:
S tím spaním - u nás poobědová klasika - vytuhnu hned, občas se přidá i manžel, taky se teď v těch vedrech nepředře :-) Stejně nejde nikdo sehnat, všichni mají nějaká „jednání“ nebo " odpolední pauzu" nebo jsou „na obědě“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.7.06 21:30

Zdravím všechny,

odpoledne už jsem smolila zprávu, ve které jsem se přidávala k partě „špiňďů“(Saraai + Dendulka) a zkolaboval nám net.
Už jsem byla psychicky připravená na to, že půjdu zítra k dr., ale Jakub onemocněl a tak budu muset protrpět plnou čekárnu u pediatra. Čekám trpně na druhou půlku srpna, doufajíc, že bude líp…

Veru

P.S. Alio, pěkný metřík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 05:58

Ahojky - patek!!! Hlasim se z procesu. Pracovniho, tedy. A hlasim, ze dneska to s tim spinenim vypada nadejne, zatim je to jen a jen trosinininku, tak snad se to odpoledne nerozjede. Neni mi nejak vyrazne zle, i kdyz jednou se mi tu u pocitace zvednul zaludek, tak jsem jen zaslezela a datluju dal. Jsem po obede, pekne jsem se naprala, abych do konce pracovni doby nemela hlad, i kdyz nevim, jestli se mi to podari a ted me tlaci kalhoty, tedy se mi spatne sedi a to teda taky neni zadna vyhra.
Vrony - tak ty taky spinis? Snad budeme vsechny v poradku, ja uz se fakt nemuzu dockat uterni kontroly a na druhou stranu mam strach, co se tam dozvim.
Pett S tim, kdo jeste odpadne to sice brutalni je, ale pravdivy, ale uz mame dvouclenou ztratu, tak snad se to zastavi. Ja se teda rozhodne vypadavat nehodlam, i kdyz to nezalezi na mem rozhodnuti, ze :lol: Takze nakazujme svym mimiskum, at se nas pekne drzi, protoze chceme mit plny pocet breznatek. :wink:
Alia Konecne metrik :D Pekny :! No tady me porod v te moji nemocnici (prumerna cena, jsou i drazsi nemocnice) vyjde na 100.000 KC beze vseho, tedy pocita se do toho 5dni v porodnici. Tzn. pokud budou komplikace, je to drazsi, cena je bez epiduralu, ktery se tam nedava a kolik navic je za cisare snad ani nechci vedet. Dokonce jsem kdesi cetla, ze kdyz se rodi mimo beznou pracovni domu, priplaci se. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.7.06 06:55

saraai: ta cena mě docela dostala. Já nejsem žádný velký zastánce „sociálního“ státu ve smyslu jak to tady vedou socani, ale na druhou stranu je to někdy, ve srovnání s tím o čem píšou holky z ciziny, velmi netraumatuzující.
S tou prací to nepřeháněj :-) !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.7.06 07:10

Wonca - nedes se, ja pak mozna za nekolik mesicu dostanu priblizne 75.000 zpatky, ale to mi pokryje asi tak naklady na vysetreni behem tehotenstvi…no stejne nejdriv ten porod musime zaplatit ze svyho. Jenom za potrat, ktery byl jako patologie tehotenstvi hrazen pojistovnou jsem zaplatila jen 7.500 KC, ale kdyz ho mas na vlastni zadost, stoji to skoro stejne jako porod. Ony platy jsou tu o neco lepsi, nez u nas, ale i tak to neni vubec levna zalezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.7.06 07:29

Sarai jsem rada, ze to spineni trochu prestalo. Uvidis, to bude dobry.
Jinak s tema cenama za lekarskou peci je to tady taky pekne o drzku.
Minimalni plat je tady okolo 9500, ten cisar 25000 bez leku, bez pokoje, treti den max jdes domu, po normalni porodu bud ten samy den nebo druhy den. Ja se jenom modlim at toho meho mimiska poradne donosim, protoze inkubator prijde na den prumerne na 4500 a kdyz si vezmu, ze ja byla nedonosena a stravila v inkubatoru 2 mesice :(
Jo je to sila.
Jinak dneska v praci na pohodu, akorat mi zezacatku bylo dost blivno a ke konci jsem sebou malem sekla :( , ale celkove v poho :wink:
Vrony drzim palce at to spineni brzo prestane. Doufam, ze Kubik uz je na tom lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí