Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lau
248
27.7.06 08:57

Jo, holky, jak jsem včera psala o té známé, co by chtěla adoptovat chlapečka, tak si pro něj dnes jdou - znají ho asi 2 týdny, včera byli nakoupit základní vybavení pro miminka a dnes si ho vyzvednou :D
Strašně se na něj těší, ale také má z toho strach - neví, co se s miminkama dělá a tak. Tak jsem říkala, že když nebude vědět, má se obrátit na emimino, že jí tu určitě někdo rád poradí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.06 09:07

lau mas SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
27.7.06 10:15

Ahojky jsem se vyloupla z postykly a koukam, jak pekne pisete, ale predpokladam, ze ted, kdyz jsem se sem dostala, tu bude ticho po pesine.
Alia tady ze zdravotniho pojisteni jde jen 70%, ale odecitaji to hned v nemocnici, takze pokazde si platim u pokladny 30%. Na tehotne bohuzel zadne zdravotni pojisteni nefunguje, takze budu platit pekne 100% - to se teprve prodrazi. Ale pro miminko vzdycky. Nejhorsi palka bude za porod, to uz musime zacit setrit ted a mozna si budeme muset od nekoho pujcit.
Rozmezi mezi narozeninami a svatkem…no ja mam mesic a kousek a taky se mi to jako diteti nelibilo, ale dneska uz se ty svatky tolik neprozivaj, tolik lidi dava jmena, ktera nejsou v kalendari. Muj synovec se narodil 6.3. a protoze se musel dle rodinne tradice jmenovat po tatinkovi, svatek ma hned druhy den. Ja tuto tradici hodlam porusit, tak doufam, ze me manzova rodina neukamenuje :roll: a po tatinkovi bude mit maximalne druhe krestni jmeno…bude to dost velka rana, protoze nejak nicim jejich rodinne tradice - nebyla svatba v kostele, nebudou krtiny, nebude jmeno po tatovi… mozna bude pak sranda :lol: A jmena, ktera mam ja vybrana v ceskem kalendari taky nejsou prestoze nejsou exoticka. Uz jsem to tu psala, ale holka bude Sara a klucina Matyas. Tezce jsem hledala, aby to odsouhlasil i manza. Julie se mi taky moc libi, ale ta neprosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.7.06 10:35

Tak koukám, že nám to tu pěkně frčí, už probíráte jména. Kdybych s tím přišla domů, manžel by řekl, že jsem se zbláznila. Ještě tomu ani pořádně nevěří, minule to trošku pochopil asi koncem 1. trimestru, když se mnou byl na UTZ, ale i tak byl strašně opatrný. My máme z minula v rezervě Přemysla, líbí se mi taky Hynek. S holčičkou jsme se vyčerpali, budeme muset asi dlouho listovat v kalendáři.

Jak už tady někdo psal, když necítí nevolnost, má pocit, že něco není v pořádku. Mě od začátku bolí prsa, a to tak, že brutálně. Včera večer jsem zalívala kytky, jednu hodně vysoko, musela jsem se hooooodně natáhnout. Pak jsem z toho měla nepříjemný pocit, protože minule mi (ale asi až koncem 2. TM doktor řekl, že natahování (i třeba při mytí oken) mám zakázáno. V noci jsem se vzbudila a zjistila, že prsa mě přestala bolet. Asi vám nemusím líčit, že jsem až do rána neusla. Teď už zase „vesele“ bolí, ale mám pocit, že se na všechnu aktivitu radši vykašlu a budu se hlídat. Zřejmě jsem pakoš, ale nestojí mi to za to. Máte to někdo taky tak?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.7.06 10:57

Tak ahojte.
Ešte len som prišla a už odchádzam.Ledva mi lekárka potvrdila tehotenstvo a už mám aj po ňom.Práve som prišla z nemocnice.Vôbec neviem čo sa stalo.Ale už je to za mnou.Vám všetkým prajem krásne tehotenstvo a zdravé detičky a sem,tam nakuknem.
Ale nebojte,nie som smutná.Aj keď každá strata bolí,ale veď predsa ich mám doma dosť a dajú mi zabudnúť.Najmä najmladší.Pa,pa a držte sa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 11:03

AHOJ,

JITI:no ono se treba rika ze nemas veset pradlo ze se miminku zamota pupecni snura atd.ja myslim ze proste to by ses nemohla ani ohnout.tehotenstvi neni nemoc,takze zase to nesmi prehanet.netahat tezky veci tojo,ale veset pradlo teda bihuzel musim a zalivat kvetiny třaky :lol:

ALIA:a ty ses seznamila s manzelem jak?to uz jste vziti 13 let?asi jsi to psala ale ja si vse nepamatuju.

jinak my se vcera vecer bavili o jmenech a manzel si zase delal prdel a vymyslel samy kraviny.no ale kluk bude nejspis po mym tatkovi Zdenek(on uz nezije),no a pro holku mame zatim dve Valerie a Lucie(chteli jsme JAsminu to jsem mela napsany i u prvniho-ale bohuzel se to nesetkalo v cele rodine s ohlasem).

martinek u babicky vcera dobry,spal dobre ,jen se 3× vzbudil a pry dobry.ted mu uz nedvaam prso,takze mam jedno oobr a druhy mini, a ta boplest, uplne bouly plne mlika!musim vydrzet snad to prestane.

tak zastim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 11:06

LALIA:to je mi lito.ale je to urcite lepsi kdyz mas doma deti nez kdyby to bylo prvni,tak se drz at jsi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 11:53

konecne jsem tam dala fotku z ultrazvuku,lip mi to fakt neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
27.7.06 12:37

Lalia - to je mi lito, ale deti doma ti delaji dost radosti a za chvilku treba budes mit dalsi v brisku.
Holky panika zacala jsem spinit, mam hrozny strach a nevim, co mam delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 12:59

SARRAI:snaz se byt v klidu.polehavej a tak.a nebo jdi k DR. aby ti udelali ultrazvuk jestli neodchazi placenta.mne to delali minule a dali prasky a bylo to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 12:59

SARI, nepanikař :! Když je to malé špinění, neplaš, hele, já včera začala špinit zas, a už to beru prostě jako součást, je to fakt malinko, ale musím mít slipovou vložku, což mě děsně rozčiluje, takže bud v klidku, jo? :wink: Anebo máš možnost si skočit k doktorovi?

LALIA, je mi to líto, ale je dobře, že to bereš takhle pozitivně a za chvíli budeš těhu znova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 13:10

SEZNÁMEK

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 31.7. — třetí mimi — TP 3.3.

MARKETINKA --- 22 let — KO ? — první mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

PRVOSENKA — 31 let — vých. Čechy — KO 23.8. — první mimi — TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO ? — druhé mimi — TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 15.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.

EVULKA I — 23 let — Brno — KO ZÍTRA — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 4.8. — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 31.7. — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO ZÍTRA — první mimi ---TP 26.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO 31.7. — druhé mimi — TP 28.3.

WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

MALINKA --- 28 let — Středočeský kraj — KO ? — druhé mimi ---TP 31.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?

JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?

SSUSSI --- první mimi

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][barva=#444444][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 13:13

ten seznamek je ale dlouhy to jsem zvedava kdo bude kdy rodit.jestli budeou i unornatka nebo dubnata :lol: ja typuju ze ja nejspis budu prenaset,u prvniho taky,ale to jsem teda nevedela presny termin :lol: jako ted.

dnes je mi celkem(nechci to zakriknout!) dobre.varim zase polivcicku dame si s martinkem oba.a vlastne i ten treti :lol:

jidlo:je top se mnou fakt des,taky tak malo jite?nebo naopak mate chute??mne uz chut na vajicka presla.sem tam kdyz je mi dobre mam chute ale bohuzel jen v mysli. :lol:
dnes jsem mela asi 2broskve a pul rohliku a jogurt ted bude polevka.hm nic moc.

pa.
at jste vsechny OK!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.7.06 13:15

LAU:jo gratuluju tve kamaradce k tomu mimi.u mamky v praci jedna setsricka take ma ted jedno mimi adoptovane.take ze dne na den,musi to byt fakt stesti,blby je ze se musi matka vzdy vyjadrovat v 6nedeli ve 3 mesisich a asijeste v roce,jestli souhlasi porad s adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
27.7.06 13:18

Dendulko - k dr. jit sice muzu zitra, ale nevim, jestli me vezme, protoze je tam furt narvano a je to na objednani, i s objednanim cekam 2 hodiny. A nechci byt za blaznivou… kdyz mam v utery normalni kontrolu. Ale zas aby do uterka nebylo pozde. Uvidim zitra. Nevim, jestli mam jit normalne do prace nebo radsi zustat doma. :( Ty spinis hnede nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí