Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
26.7.06 08:13

JITI, jo jo, pětka tam je :D Počkej za chvíli před ní bude jednička a pak to pěkně pofrčí :D Mě tam v pátek naskočí devítka a už se nemůžu dočkat, taky potahuju metr očima, už chci mít 12 týdnů za sebou, ale to je nás víc, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
26.7.06 08:29

DENDULKA: Já ten metřík taky posunuju očima… Už bych to nejraději měla za sebou… Zbývajících 7 měsíců bude asi k nepřečkání…

V pondělí jsem mluvila se ségrou a ta mi říkala, že její známá, která témeř 14 let čeká na mimi, bude adoptovat 3měsíčního chlapečka. Je prý z něj úplně na větvi. Sice prý jeho dědeček byl hluchoněmý a ještě neprošel všechna vyšetření, zda něco z toho po dědovi nepodědil, ale už si ho tak zamilovala, že jsou ochotni překonat i jeho případné postižení. Ovšem ještě víc je na větvi z toho, že by najednou (a už poměrně brzy) měla mít doma miminko. My máme víc než půl roku na to, abychom si na tuhle myšlenku zvykly a ona na to nemá ani měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
26.7.06 08:40

Holky ja mam tady nekdy pocit, ze mam bricho nafoukly, a jindy zas, ze mam menzi, nez kdykoli predtim. Vaha zatim u kazuje porad o 0.5kg min nez normalne.
Lau treba se te kamaradce zadari i otehotnet a mit vlastni, to se nekdy stava, kdyz se mimi adoptuje. :wink: Myslim, ze si zvykne rychle.
Jiti , ted taky muzes chodit ve volnejsim, tady ted frci takove ty namuchlane rozsirene halenky, co by se pod ne schovalo i velke bricho. Tak ji na sebe preventivne obcas vezmu, abych pak nevzbuzovala podezreni, kdyz v tom zacnu najednout behat porad. :lol:
Metrik taky tlacim, ale neutlacim. Uz aby tam byla aspon 10. Fakt se to hrozne vlece. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.7.06 08:40

Ahojík,
dala jsem do alba fotku mojí rodinky :wink: .
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.7.06 08:45

JANI, ted jsem na ní mrkla, moooooc vám to sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
26.7.06 09:11

JANA1: Jo, jo opravdu vám to spolu všem třem sluší…

SARAAI: No, protože chtějí miminko už poměrně dlouho, tak mne překvapilo, že tak dlouho neuvažovali o adopci. Jedna bývalá kolegyně, co se tu mezi námi na 3 měsíce mihla, taky říkala, že adoptovali chlapečka, přestala myslet na otěhotnění a poměrně rychle měli svoji vlastní dcerku.

JITI, SARAAI: Já jsem přibrala 2,5 kg za 14 dní, bříško mám „nafouklé“, ale zase ne moc. Spíš to přičítám tomu, že jsem ho nikdy neměla moc zpevněné (lenost - to jsem já :lol: ), a tak nejsou svaly schopny se přizpůsobit vnitřním změnám. A taky mám pořád pocit, že i když jím přibližně stejné nožství jako dřív, příjem potravy je vyšší než výdaj odpadu (jak jsme se tu se SARAAI už bavili), takže někam se to ukládat musí…

JITI: Proč to chceš utajit? Šéfovi jsem to řekla ihned, aby se mohl podle toho zařídit a hledat náhradu. Za kolegu, co dělal stejnou práci jako já, hledali náhradu 2 roky (a paní přišla, zůstala 3 měsíce a odešla - to je ta, co o ní píšu výše). Říkal, že tuhle zprávu čekal delší dobu, takže ho to nijak nepřekvapilo… Ostaním jsem to moc říkat nechtěla, ale ono to nějak ze mě vypadlo samo. Jsme tu totiž skoro samé mladé holky (jsme tu buď mladé holky do 30 let bez dětí, nebo „těsně před důchodem“ s dospělými dětmi), takže skoro tu jsou závody „kdo dřív“ :) Prostě jsem se jim potřebovala pochlubit. A je to prima, protože mi to moc přejí a ptají se, jak mi je, co mimi dělá, a tak…

MALINKA: Vítěj děvče ze Středních Čech - už jsme tu teď 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.7.06 09:18

LAU - už jednou jsem se radovala a trvalo to asi do 6. týdne a při Haničce jsem cca od 9. týdne špinila a měla problémy, takže se jenom modlím, aby to tentokrát bylo aspoň trochu v poho a dopadlo to. Nechce se mi to tady rozvádět, ale kolem mě jsou za poslední 3 měsíce už dva samovolné potraty, takže si říkám, že nikdy nevím. Nerada bych případně viděla ty soucitné pohledy, když bych oznamovala, že se to nepovedlo. Počkám se zveřejněním do 12 týdne. Na mém místě nebude s náhradou problém. I když bych se ráda zase jednou měla kam vrátit.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.7.06 09:40

Dík za pochvalu holky 8) .

Jiti-chápu tvoje obavy, proč to nechceš říkat takhle brzy. Já jsem si u prvního těhu vůbec nepřipouštěla, že by se něco mohlo stát a vyžvanila jsem to hned ten 5tt. Teď jsme museli řešit náhradu za dovolenou, takže jsme to řekli jen těm nejbližším už v tom 5tt. Do práce se chystám až 16.8. po kontrole. Hlavně říct to šéfovi, aby se mnou nepočítal další 3 roky. Až to řeknu jemu tak to oznámím v práci kolegyním.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
26.7.06 09:56

Jani - fakt moc pekna rodinka
Alio - vam to spolu moc slusi, budete mit krasne miminko, ja miluju „michana“ miminka. :D
Ja si pri prvnim tehu taky moc nepripoustela zadne spatne alternativy a zejmena manza to hlasil na potkani a pak z toho po potratu vznikaly neprijemne situace. Tak jsem si rikala, ze to vydrzim, co to da, ale nevim nevim, asi to moc dlouho nevydrzim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.7.06 10:15
saraai píše:
Dendulko - super fotecka, to je teda macik :D
Cipak je ta svatebni fotka? Holky, psite do nazvu fotky svoje jmeno, jinak to fakt nevyspekuluju, na koho to koukam 8O :wink:

Ta druha svatebni fotecka je moje. Jsem v tom vedru, tam zapomnela napsat jmeno :oops:
Diky Dendulko, chvala potesi. :wink:

Vitam nove tehulky, a Evulinku z Brna :wink: .Seznamek se pekne prodluzuje, pomalu zacinam nestihat a zacinam v nas mit peknej zmatek :D .

Jani, moc vam to slusi a vypadate hooodne spojene. Jen tak dal… :D

Holky krasnej den, pripojim se zas az budu doma z prace. Dneska jsem jela na kole, parada - 15,5 km temer po rovince, rano bylo bezva… Se netesim, az s tim budu muset skoncit, doufam, ze mi sportovani, aspon do urcite miry vydrzi co nejdyl, jinak budu mit abstak :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.7.06 10:19

tak já hlásím, že při prvním těhotenství jsem nosila původní kalhoty až do začátku pátého měsíce - nikdo mi ani nechtěl věřit, že jsem těhotná, takže jsem pořád měla nachystanou fotku z utz :-), ale teď mám pocit, že to hned tak neutajím. Občas jsem pěkně nafouklá a i když je mi jasné, že tohle „nafučení“ nemá s těhu nic společného, jsem realista a vím, že tu vánočku, co jsem měla na břiše před Mikešem, jsem ztratila kdo ví kde. Teď se ty svaly-nesvaly velmi rychle roztáhnou. ÁAAle co, já se na to docela těším a doma mám zásobu „bokovek“ ty snad nějakou dobu vydrží… Hrůzu mám jen ze zimy. Minule jsem nemohla sehnat nějakou přívětivou bundu, takže jsem lítala v mámině velmi sportovní i k sukním - otrava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 10:21

AHOj,

JANi pekna fotka kolik tam jirikovi je?

ALIA:ja netusila ze manzel neni cech.ju to se tesim na foto miminka,taky se mi libi michane.

hlasim ze tak pred pul hodinou mi bylo hrozne zle,ted je to lepsi.martinek uz je s babickou tak si muzu jit lehnout kdy chci,hura.mam tady ale pekny bordel,jak nejsem niceho schopna, takze bych to mela uklidit.

sykorka:ty jsi teda sportovkyne,to u mne nehrozi.

moje vaha:stejna jako vcera.bricho zatim nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.7.06 10:34

Ahoj,
moje váha je taky stejná. Bříško už vykukuje. Lecos už mě tlačí do pupku, takže nosím volnější věci.

Sykorko-ty jsi nadšenec po ránu 15,5km.

Valli-Jíra slavil akorát 1 narozky.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 10:41

tak ted tady byl manzel pro neco z prace,ja musela vstat a jit ven a chvilku stat jeste venku,no ja myslela ze to se mnou slehne.mota se mi hlava no des.musim si hned cupnout.at uz je prvni trimestr za nama!!

JANO:je jirik tam vypada trosku mladsi.

zkusim pridat take nejake fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 11:35

jo jeste jsem chtela.

ALIA:na fotce vubec nevypadas ze vazis vic,tak nevim co jsi nam to tu povidala. :lol: pekna ceska holka a jako do tlustice mas jeste hodne daleko!!

psal zde nekdo o zacpe :?: mam uplne pravy opak,pomoc ja snad tu trosku co snim jeste vytento.. :oops: to je fakt des.jdu se natahnout.a doufa, ze pak uz zde nekdo bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí