Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
26.7.06 11:53

Přeju všem krásné poledne a dobrý obídek, který neskončí…však víte kde :oops:
Právě zkouším metřík, tak se nezlobte, kdyby mi to hned na poprvé (podruhé, potřetí,…posté) nevyšlo…
papa
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 12:47

marketinka:metrik ti vysel hned ,moc pekny :lol:

tak kde jste ostatni ze by u zachodove misy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
26.7.06 13:54
Valli píše:
jo jeste jsem chtela.

ALIA:na fotce vubec nevypadas ze vazis vic,tak nevim co jsi nam to tu povidala. :lol: pekna ceska holka a jako do tlustice mas jeste hodne daleko!!

psal zde nekdo o zacpe :?: mam uplne pravy opak,pomoc ja snad tu trosku co snim jeste vytento.. :oops: to je fakt des.jdu se natahnout.a doufa, ze pak uz zde nekdo bude.

Alia: Presne tak! To vis, nemuzes si o sobe moc myslet :wink:

Valli, taky mam spis prujem. Vaha je furt plus minus stejna - rozdil kila u me nema vahu, veci nosim porad stejny. Ale je fakt, ze do osmi tydnu, jak uz tu nektery maj, mam jeste kus casu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 13:58

ja se z vas holky snad zblaznim, ted tady nejste :x kdyz jsem tu ja. :cry: no a pak urcite prijdu k PC a bude zde zase plno stran a nebudu stihat.vy zlobilky :P

to je des,ja se jen povaluju u telky na gaucu a sem tam cucnu sem.jak vstavam mam hned motanici.no nic ted jdu uklidit bordel do kuchyne.snad se mi neudela blbe.

snazim se porad neco jist,ale to je des,kdyz mi to jidlo nekdo nepripravi tak je mi blbe,jak to vidim. ja se porad divim jak proste ani 1cm pidizvik muze toto zpusobit,ze jako je mi blbe! :twisted: a to jsem si naivne myslela ze treba ted me nevolnosti nepotkaji.no porad lepsi nez minule,to jsem fakt kazdy den zvracela.
tak co holky vy?taky se pecete??

vite ze uz mame vic stranek nez treba unor2007?? :lol: jsme to ale pisatelky.

jo a taky jak jsem psala ze na ulz byla ta druha dutinka,|Dr. rikal ze je to bezne, ze to urcite nic neni,tak jak jsme se tady bavili o tech capech a jak jsem videla ty dva,tak ted to porad ve mne hloda,jestli to neni nejake znameni!no jsem fakt uz zblbla ze vseho,co.no ale jednou jsem totiz cetla, ze jedna pani cekala jedno mimi,jo a pak asi za mesic se stal mensi zazrak a proste k tomu jednomu mimi pribylo jeste druhy.a cekala dvojcata,no a rodila to druhy jakoby driv.no tak na to porad myslim.fakt uz jsem na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 14:01

sykorka:nojo to je pravda s tou vahou, prece rano ma clovek vzdy tak o 2 kg min nez vecer.driv jsem mela treba pres den rozdil i 4kg.!to jsem byla jeste zrout :lol:

tak dnes vam treba jeste muzu napsat co jsem uz spapala :P
takze asi 3nektarinky, pul litru caje, trosku bramborove kase(tak asi 10cm v prumeru kolecka :lol: ), rohlik s maslem a tvrdym syrem.jogurt smetanovy :lol: .ze by to bylo vse??mam jakoby hlad,tak jdu se podivat jestli bych treba neco nesnedla,no ale uz pri te myslencenjde zaludek nahoru a dolu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
26.7.06 14:59

Valli tak ty si nevolnosti uzivas jedna radost :wink: A nestojis o ne. Me je zas dneska do skoku, fakt vubec nic, zadny nevolnosti, zadny motani hlavy ani pichani v brise…a to ve me samozrejme zas vyvolava neprijemna podezreni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.7.06 15:16

Valli-ty jsi ale pisatelka :lol: . S tou dutinkkou to zajímalo hlavně mě. Protože já tam na tom utz měla jeden váček větší a pak když dr. pátral, tak tam bylo ještě malý kolečko. Proto jdu 7.8. na ten velkej utz do nemocnice, kde mi řeknou kolik srdečních akcí je.
Sarai - huš huš s pochybnostma
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 15:25

SARRAi:rada ti ty nevolnosti predam fakt se to neda.

jsem snedla rohlik a minim se zblaznit,bubla to ve mne a motam se jak po vopici!tak si jdu lehnout.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.7.06 16:48

Ahojte maminy :)
koukla jsem na vas hned po ranu, jak jsem dosla z prace, ale unavou se mi uz lepily oci, tak jsem sla spat. Jinak vecer pred praci, jsem myslela, ze manzovi oznackuju auto, jak mi bylo zle. Pak to uz slo, akorat, ze jsem byla nadmuta jak koza, ze ani neslo sednout si :( :oops: Jestli to tak pujde dal, tak si budu muset nechat usit novy kalhoty do prace. Pritom mam o dve kila min, nez pred, tak to moc nechapu.
Holky, moc a moc krasne fotecky :) :) :)
Sykorko, ty blazne, 15 km na kole v tehle vedrech? Nam ted dva dny nejede vytah a muzu Ti rict, ze jsem po tech peti patrech pekne rozhozena.
Holciny jdu neco ukuchtnout manzovi k veceri, zrovna dorazil z prace, chudinka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.06 19:14

Ahojte těhulky,
tak jsem po 1. kontrole, moc se se mnou nepárali, rychle UTZ a šup další. Jsou tam hrozné fronty. Čekala jsem 1,5 hodiny. Ale mám fotečku a mimi tam je! A termín mám 7.3. !

Tak jsem to hned oznámila mamce,
a kupodivu měla radost!
(nemohla totiž moc přijít na chuť mému manželovi).
Táta byl nejdřív zaskočen (lekl se, že manželka mého bráchy čeká 3. mimi) a pak byl nadšen! Pro mě hezké překvapení !!

Mějte se co nejvíc zdravě a těším se na napsanou!

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.7.06 19:50

prvosenka:tak super ze je vse oK a srdicko tudiz tam uz bylo,ne?

holciny vy se asi nekde koupete,ne?dnes skoro zadna zprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.7.06 20:08

Valli: jj koupeme, právě jsme se vrátili. Jediná šance, jak tohleto přežít. Letím pro Mika do školky, skouknem Simpsny a necháme se odvézt na koupák. Bylo fajn. Dítě už je taková samostatná jednotka, chodil se jen napít a najíst. Vzala jsem dneska svou mámu a tak jsme to proklábosily. Doufám, že jste taky měly povedený den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.06 20:47

ahoj tehulinky :) !
My dnes (ostatne jako skoro kazdy) travily cele odpoledne u me kamaradky na zahradce - ma stejne stary ditko a byla tam s nami jeste dalsi kamaradka s taky stejne starym raraskem. Kamaradka tam ma bazenek, skakaci hrad pro deti, piskoviste a babicku s dedeckem, kteri se o vsechny deti starali :wink: , takze parada. Kamosky se porad bavily o tom, jak si vsichni porizuji uz druhe caparty … ale ja porad zaryte mlcim … do 12. tydne nikomu ani muk :cry:

Alia: ta moje kamaradka, co ma za manzela Marocana z Marrakeche :wink: , tak maji naaaaaadherneho chlapecka. Ty michane deti jsou fakt krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.7.06 21:19

Holky vy se mate :)
Taky bych si polebedila na zahradce nebo na koupaku, ale zahradku nemam a koupaliste je v tomhle vedru uplna sebevrazda :(
Uz se strasne tesim na zari, mela bych mit dva mesice dovcu, tak jestli bude vsecko v poradku, tak si snad taky zahradky uziju.
Jo Malinko , ja bych strasne chtela aby bylo mimco spis na manzela a on zas aby bylo spis na me. Nejak se nemuzem dohodnout :) No hlavne kdyz bude zdravy.
Padim do prace, preju hezky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.7.06 21:28

Ahojky,
tady toho zase přibylo :D . Sem dneska byla jak praštěná, v půl 6 nám začali před domem sekat trávu, takže jsem byla vzhůru, no na zabití :( . Tak jsem nějak neměla vůbec sílu, když byl chvíli klid, tak jsem se natáhla. Už to zase začíná, furt bych spala :wink: .

Valli - já se snažím držet, protože minule jsem většinu nabrala v 1. trimestu, protože jsem furt jedla. Strašně rychle se mi měnily chutě, chvíli jsem chtělo to, pak zas to a musela jsem samozřejmě sežrat všechno :( . A normálně taky nejsem nejhubenější, tak nechci skončit na 100 kilech :evil: .
Ty se máš, takový celodení hlídání u nás nehrozí :cry: , ale taky bych to brala. Tak dej vědět, ja to Martínek zvládl bez prsa.

Evulko - vítám tě tu a držím palce ať je ti dobře.

Alio - kamarádky co tam máš asi nejsou Češky viď? A jsou tam vůbec ještě nějaký Češi? A zdravotnictví je tam teda placené? Sem to ale zvědavka, viď :D . Jo a na to tvoje mimčo se taky moc těším :D .
Jo a na metřík můžeš koukat i ke mně, taky máme stejný termín :wink: .

Jani1 - já jsem na tom úplně stejně s tím závislovství na rodině, ale i na prostřeí. Bych se asi zbláznila, muset žít několik let v cizině. Fak všechny moc obdivuju, co takhle žijou.

Marketinko - vítám tě, ty bláho, nás už teda je :D .

Saraai - klid, mě taky pořád skoro nic není, tak buď ráda a nenervuj :D .

Dendulko - tak metřík taky furt očima poposouvám a modlím se, ať už je tam ta 12.

Jiti - já to minule v práci řekla jenom jedný kamarádce asi v 7tt a šéfovi a ostatním až v tom 12tt. Takže to oznámím teď asi taky tak nějak.

Sykorko - ty jsi teda dobrá, že zvládáš to kolo, já v tom vedru vylezu jenom před barák a motá se mi hlava, fuj :( .

Prvosenko - tak hlavně že je všechno OK a že máš fotečku.

Tak zatím hezký večer a dobrou noc.
P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí