Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lau
248
27.7.06 15:13

SYKORKA: Ja jsem zase dnes rano zjistila, jake je to fajn jit za chladku prochazkou do prace - nikam nespechat, vsak se nic nestane, kdyz prijdu o 5 minut dele. Bylo mi fakticky nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.7.06 15:38

Ahoj holky, všechny vás zdravím.
Jsem od rána jako prásklá pytlem. Ještěže mám ty prázdniny a nemusím učit 30 capartíků, to bych dneska asi nedala! Mám doma tolik práce, ale asi se na to vrhnu. Zítra mají dorazit naši se ségrou z dovolené tak budu muset dělat jako, že nic, alespoň do té kontroly v pondělí.
Včera jsem jela v autě s přítelem a jeho kamarády z koupáku a myslela jsem, že to nevydržím, studený pot, div jsem mu nerozmačkala madlo ode dveří. No jestli to tak bude pokračovat, tak potěš koště:-)
Jinak o jménech jsme mluvili včera na tom koupáku teda jen o holčičích, pač žádný klučičí nás nenapadá aby se líbilo oběma. Z holčičích vyhrává Agáta. Ale předpokládám, že se to může ještě tisíckrát změnit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.7.06 15:42

Ahoj holky, tak jsem dneska byla poprvé na kontrole. Vzali mi krev, výsledky budou ale až zítra, z ultrazvuku říkal, že je tam náznak gestačního váčku, takže to opravdu odpovídá na ten termín, co mám i metříku. Vyfasovala jsem kyselinu listovou a nějaký mix vitamínů a šla :-) Rychlovka… Docela vám zavidím, ty vaše sedmé a osmé tt, aspoň že mám už od pondělí dovolenou, budu jen chodit s Mikulkou plavat, jíst zeleninu a číst si knížky :wink:
Saraai: doufám, že budeš v pořádku, být tebou tak si hodím nohy do vzduchu a nechám se obskakovat :-) Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
27.7.06 16:31

Wonca , takze vcelku uspesna kontrola, ze. :D To je fajn, ze jsi dostala listovku a vitaminy, myslim, ze bezne se to u dr. nedostava. :D
Ja padim do postele. Uvidim, co se z toho dnesniho poplachu vyklube zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.7.06 17:08

No vidíš, DENDULKO,
na to jsem se chtěla zeptat:
mimi má jen 9,2 mm,
není to málo?
Dneska jsem přesně 8tt dle p. doktora.
Všude píšou, že by mělo mít 1,5 cm nebo i víc.

A do seznámku: další kontrolu mám přesně za 4 týdny, takže 23.8.

Prvosenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.7.06 17:08

Ahoj holky,
po delší době se zase ozývám. Jsme doma ze stanování, Ondra byl úžasnej, krásně to zvládl. Mě už tolik netrápí těhotenské nevolnosti jako v 6-8 týdnu, i když nechutě mi zůstaly. Dnes se chudáček Ondra poblinkal a já jsem málem hodila taky, to se mi ještě nestalo.
Těch 15 stránek jsem proběhla opravdu narychlo, je mi líto, že to s Daschulinkou (jestli to píšu dobře) a Lailou dopadlo takhle, ale co si budeme nalhávat… Asi každá z nás tuší (přinejmenším ty se špatnou zkušeností), že prostě jsme na začátku a přihodit se může cokoliv, i já přemýšlím, kdo ještě z Březňátek vypadne (je to brutální?) a jestli to budu já?!? No doufám, že mě za tenhle výlev neodsoudíte, je to realita.

Termín porodu - no je fakt, že můžeme začít rodit klidně od konce, já Ondru rodila spontánně v 37+5tt.

Výtok - já na něj trpím, když jsem otěhotněla, ihned jsem pojala podezření, protože výtok zesílil (až na 3 slip vložky denně). Teď je to zase normální (u mě tozn. „jen“ jedna slipovka/den). Minulé těhotenství jsem v 1. trimestru výtok měla, ale potom 2. a 3. byl naprosto „suchý“, takže jsem si užila několik měsíců bez vložek.

Jinak už jsme radostnou novinu oznámili naší mámě, vůbec tomu nemohla uvěřit a dlouho se z toho vzpamatovávala. Dále to zatím šířit nebudeme, i když teď velmi často čelím dotazům typu „Kdy druhé“. Takže musíme mlžit: (Ondra je ještě malý, příp. Ono je lepší neplánovat..... apod…)
Mějte se pěkně, zítra ještě 35, pak by mělo být o pár stupňů méně, ale upřímně se těším na polovinu srpna, kdy by teploty měly dlouhodoběji klesnout někam k 24 st. Kéž by…
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 17:12

Sarai trocha spineni myslim nevadi, ale odpocivej, hod nohy nahoru a kdyby se Ti to nezdalo, tak k tomu dr zitra zaskoc. Drzim palce :)
Lau podle toho Katcina navodu bych mohla metrik zvladnout i ja? :wink: No schvalne, ja to tak delala i predtim, ale uvidime :)
Wonco gratuluju ke kontrolo, tak ted hezky papej vitaminky.
Hociny, vic uz si nepamatuju co kdo psal :( , hlava vygumovana, me to totiz po ranu moc nemysli.
Jinak, me spatne uz taky neni, tak se snazim jist blbiny, aby mi zase spatne bylo :idea: . Clovek proste nikdy neni spokojeny :)
Nevim uz kdo tu mluvil o tom vytoku, ale docela jste me uklidnily, ja ho mam taky ahned jsem si myslela, jetli nemam nejaky zanet nebo co 8O .
No, nic vyrazime na nakupy, mam v lednicce ozvenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 17:15

SARI, třeba to zmizí úplně, u mě už to přechází do světlého výtoku…Dobrou noc :wink:

Jsem dneska tak přííííííšerně lííííínááá :oops:

PRVOSENKO, vůbec to neřeš, protože to má asi každý doktor nastavený UTZ jinak, tak například moje mimi mělo ted v pondělí 2 cm a to odpovídá asi tak 8+5 až 9+0 a doktor to vyhodnotil na 7+3 8O což je blbost, sám říkal, že to nemám brát vážně, 9mm jsem u minulého těhu měla v 6+6, prostě jsi otěhotněla asi o týden později než myslíš, ale fakt nejpřesnější to bude kolem 12tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 17:25

Holky, me se asi povedl metrik :idea: :idea: :idea:
Hele, treba napsat zlatym pismem do kalendare :)
Dekuju vsem vam, ktere jste se mi snazili pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 17:28

ALIO, super :D pěknej metřík :wink:
PETT, nejsi brutální, nikdo z nás neví, jak to všechno dopadne, ale pevně doufám, že to doklepeme všechny :roll: musíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 18:03

Holky, zrovna mi volal kamaradky manzel, ze dneska porodila :) Tady se ted rodi sami kluci :), je ho pekny kus 48 cm a 4 kg 550g. Bohuzel rodila cisarem, ale to uz vedela predem, protoze ona je takova hodne droboucka a doktori rozhodli, ze by malej asi „neprosel“. :wink:
Takze ja uz zacinam setrit nejaky ty penizky navic, protoze tady se za porod plati a ji to vyjde asi na 25 000 :(
Uz se tesim az se pudju kouknout na mimiska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
27.7.06 18:06

Wonca, jojo, bezne se to nedostava, ja nedostala vubec nic :? . Ani mi nerekla termin kontroly, jen jsem objednana do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.7.06 18:07

Tak to teda byl pěkný kousek 8O Tolik měl i můj starší syn, jen měl 52cm a rodila jsem ho normálně, už nikdy více :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
27.7.06 18:13

Alio, jeste si smaz v nastaveni na zacatku to url=htttp:…az k te zavorce pred zavirku kde je uvnitr img. :wink: , prestane se ti to nahore zobrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 18:23

Jo Dendulko ona ta moje kamaradka je takove klucici postavy a pred porodem vazila 63 kg, tak se ani tomu CR nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí