Poradna duly
Jana Čurdová
Sussi - gratuluju ke svatbe. ![]()
Dendulko - teda to je kus
, moc gratuluju!!! Ja se strasne bojim na zitra.
Jasne, ze to vydrzis 3 tydny. Co ti budou nabirat za krev? Jen bezny na zacatku tehu a nebo ti budou delat ty gen. testy v 1. trimestu?
dotyky - ja porad delam „sss“ kdyz me nekde zaboli, manza to chape, je prece lekar a desne touzi po mimu, takze ma taky strach,aby mi nebo malymu neublizil a rika, aby uz konecne...... Ale i s temi citlivymi prsy se najde vhodna poloha, kde si oba prijdeme na sve. ![]()
Jdu varit vecku.
Tak jsem právě našla článek, který vysvětluje moje „střevní problémy“ - http://www.rodice.cz/…tenstvi.html - hormony, které jsou v těhotenství v těle vytvářeny, uvolňují svalstvo střev a tím zpomalují pohyb stravy střevem. Díky tomu je z ní vstřebáno více vody než obvykle, stolice je tuhá a zácpa je na světě.
SARI, já ted nevím jak se to jmenuje, ale je to odběr na AIDS, Syfil atd. Ty genetický testy v 1.trim. se tady snad ani nedělaj
A ty se neboj, spíš se těš, že uvidíš srdíčko ![]()
SSUSSI, dopíšu to tam. Jsi severočech jako já ![]()
Ssussi, proste to ti chlapi s nama budou muset vydrzet ![]()
holky, ted jsem si pobecela, cumim na pohotovost, donesli tam dvojcata, ze meli zastavu nebo co… tak jsem si uvedomila ze ja bych spanikarila kdyby se detem neco stalo a mam obavy ze to proste nezvladnu… kdyz ja mam furt z neceho strach!!!! jsem posuk!
MISA2: Tak podobné strachy já mám taky, ale neboj, to zvládneme. Prostě proto, že to budeme muset zvládnout. ![]()
Miso - tak se na takovy veci nekoukej, ja jsem zas ze vseho hned dojata, predevcirem jsem mela slzy v ocich z jedne reklamy
. Tvoji mimisci budou zdravi a silni.
Dendulko ja taky nevim, jestli se tu ty testy delaj nebo ne, ale rekla bych, ze ne. Tobe se to rekne neboj se, vsak to sama znas. ![]()
SARI, jo jo, znám
Věř tomu, že tentokrát to bude v pořádku ![]()
MISO, to zvládneš a vůbec na takové situace nemysli
S těmi dvojčaty mi to připomnělo, že doktor jak mi dnes dělal ten utz, začal hledat se slovy, jestli tam ještě nějaký nepřehlídl. Ještě to tak, aby tam na mě bafalo druhý ![]()
Zvládneme to všechny ![]()
to si delal legraci?
to by snad videl driv, ne?
dik za podporu…
MISO, teoreticky to možný je, že by se tam někde schovávalo, ale dobrý, je tam jedno
A ke všemu je moje máma z dvojčat…
Je mi nějak divně, to asi ta zmrzka ![]()
Dendulko - 4 kopecky je poradna davka
Mam v mrazaku jahodovou dren, ze bych si dala?
SARI, jen si dej
Tos mi neměla připomínat, mám ji v mrazáku taky ![]()
Ty jo nejradši bych se tady na to vyprdla jela domů a dala si taky jahodovou dřeň co mám v mrazáku. Pak si dala pěkně šlofíčka. Sem už od rána tak strašně unavená. Čim dál tim víc přemýšlím že bych šla marodit.
Dendul-gratulace ke kontrole. Ať mimi roste pěkně dál!!
Teda takovou dávku zmrzliny, to se mrně má
.
Sarai-KO dopadne v poho neboj!
Miso-taky jsem na to koukala, Clooney (nebo jak se píše) je borec ![]()
J.
Holky
tak jsem zpatky od doktora, bylo tam lidi jak opic, nastesti me sestricka vpichla hned zestartu, takze jsem nemusela moc dlouho cekat.
Udelal mi jenom rychle to sono, napsal dalsi Utrogestan a bylo.
Takze fazolka tam porad je, dokonce uz jsem slysela i srdicko.
Vytisknul mi i fotku, ale nevim jak je fazolka velika, doktor rikal ze to vypada na jeden a pul mesice ![]()
Holky, ja to srdicko slysela vubec poprve v zivote ( ty predesle dve tehu, vubec nic) a normalne mi vyhrkly slzy z oci.
Jinak co se sexiku tyka, tak jsme s manzelem oba dva nadrzeni jak kozy
, ale kdyz to dr posledne zakazal, tak se ho ted ani neptam a beru to automaticky ![]()
Mejte se krasne. Kolbi, Jitu drzim palce na kotrolu. ![]()