Poradna duly
Jana Čurdová
ALIA:no ja zase nechapu jak muzete zvladat nekdo chodit do prace!mne je blbe a tam bych to nevydrzela a nocni ty bych nezvladla ani netehotna!
Alio- při prvním těhu jsem chtěla chodit do práce až do mateřské, jelikož mi bylo blbě tak jsem musela na neschopenku. A teď to zvládám s pomocí svého manžela a sestry. Ty pomáhají nejvíc. Manža je už z toho sice na budku, ale já si myslm, že už mi bude jen a jen líp. Teda pokud slunce nebude pražit.
Sarai- o tom prosvícení slyšim poprvé. Já uvažuju, že asi pojedu do prahy na ten 3D ultrazvuk. Abych měla jistotu, že je vše v pořádku.
Miso-určo dej vědět kdy půjdeš na redukci, ať ti můžeme držet palečky.
Dendulko-jenom dobře, že už nešpiníš. Alespoň nemusíš mít strach.
J.
DEndulka: ASi jsem otěhotněla o tři dny později. Podle UTZ. Ale DR. říkal, že je to předběžný.
Ahojte holky, teeda vy jste spisovatelky. Clovek tu cely den neni a prokousava se hnedle 5 strankami
.
Vitam novou tehulinku Mel a Jite, Saraai, Mise gratuluji ke kontrolam, mimochodem - krasna zizalka ![]()
Ja chciii takyyyy, uz se nemuzu dockat patku.
Jinak jsem koukala na svuj metrik a uz jsem na zacatku osmeho tydne. Teeeda to leti. ![]()
Maminky s jednim mimiskem (Val, Dendulka…) taky obdivuju, nevim, nevim, jak bych to zvladala. Chodit do prace mi prijde mnohem jednodussi.
SYKORKO, nemám doma jednoho mimíse
Mám doma dva kluky 6 a 8 let, do práce nechodím
![]()
Ale taky toho mám někdy plný kecky
Ale do práce bych chodila hrozně ráda, ach jo… ![]()
oopss, Dendulko, promin… ze jsem na tvyho jednoho hodneho raubire zapomnela
Sykorko, v pohodě, neomlouvej se
Ale je fakt, že holčiny co maj dítka daleko menší, budou mít větší záběr
Ti moji kluci už jsou jakžtakž samostatní…ale je to záběr zase na psychiku, budu brzy případ pro Chocholouška ![]()
He, Dendulko, já se hlásím jako další případ pro Chocholouška, protože až se březňátko vylíhne, tak mě asi klepne
. Ale co sem chtěla, budu mít.
Jinak to šíjový projasnění - myslím, že tady se to dělá jako součást toho genetickýho UTZ kolem 12tt. Aspoň jsem to tak měla minule, mělo by se tím zkoumat riziko Downovýho syndromu.
P
Ahoj holky,
taky bych ráda na ten 3D ultrazvuk, nevíte kde ho v Praze mají??? A dají to na CD?
ahojte, tak jsem dneska zkusila lizatko, nejdriv jsem myslela ze mi to nepomuze,bylo mi hur a hur, ale po ctvrt hodince mi uz bylo lip.Takze si zitra zajdu do lekarny objednat dalsi.Jsem nejaka unavena tak pujdu spat at rano vstanu do prace a vydrzim tam, uz aby byl vikend, to budu lezet a odpocivat.
Jinak na sex nemam moc chut jen malokdy.No muzou za to ty nevolnosti, pritel uz je z toho nejaky nervozni.
Jinak mozna do mesice bude svatba, tak se uz tesim, sice jen malinka rodice a tak, ale nemuzu se dockat.
Dobre ranko - holky vy jste to s temi svatbami teda rozjely ![]()
S tim sijovym projasnenim jsem to cetla presne tak, jak to pise Petulda. A prave proto mam obavy, ze to v te me nemocnici nedelaji, kdyz nepujdu ve 12tt na ultrazvuk. Priste jdu v 10tt (teda podle nich a posledni MS 11tt) a pak pry az za 4 tydny.
Da se tim zjistit i podezreni na srdecni vady.
3D UTZ maji v Podoli, v Genetu, v Prenatalu…
To je fakt v tahu…clovek zije v jedne z nejvyspelejsich zemi sveta, ale tady o 3 nebo 4D UTZ nikdo nemluvi, zkousela jsemt o hledat na webu, ale vyjel mi jediny kloudny odkaz, a to, ze to existuje. Fakt mi nekdy pripada, ze tu sice maji robota Asima a mluvici vytahy a ohrivace vody, ale jinak jsou 100 let za opicema. ![]()
Saraai, díky za info, to je sranda ty z takové dálky a máš přehled a já mám Podolí co by kamenem dohodil a nevím nic
.
Saraai - kdysi, ještě v prvním těhu jsem nakukovala do deníčku Květňátek 2005 a tam byla jedna holčina, myslím, že pod nickem Kaade, nebo tak nějak podobně, a ta žila taky v Japonsku. Už si přesně nepamatuju, co tam všechno psala, ale myslím, že z té jejich předporodní péče taky nebyla odvázaná. Rodit přijela ale nakonec do Čech. Zkus jí někde najít, třeba by ti dala nějaké rady.
SEZNÁMEK
NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.
DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 22.8. — třetí mimi — TP 3.3.
MARKETINKA --- 22 let — KO ? — první mimi — TP 3.3.
LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.
MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO ? — první mimi — TP 6.3.
SUSANAX — 23 let — Ostrava — KO 10.8. — první mimi — TP 6.3.
PETT — 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.
PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO ? — první mimi -– TP 7.3.
SSUSSI --- sev. Čechy — KO DNES --- první mimi — TP 7.3.
JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.
ALOUSEK --- TP 8.3.
EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.
BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO ? — druhé mimi — TP 10.3.
VALLI — 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.
TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.
PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO DNES — první mimi — TP 15.3.
JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 15.3.
TARRYNKA --- TP 16.3.
SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 22.8. — první mimi — TP 19.3.
PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi -– TP 19.3.
ALIA --- 36 let — MA — KO 10.8. — první mimi — TP 19.3.
EVULKA I --- 23 let — Brno — KO 9.8. — první mimi -– TP 19.3.
SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 4.8. — první mimi ---TP 20.3.
VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.
KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 10.8. — první mimi --- TP 22.3.
LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.
LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO 25.8. — první mimi ---TP 26.3.
JITI --- 29 let — Brno — KO 9.8. — druhé mimi — TP 28.3.
MELIBEA --- druhé mimi — TP 29.3.
WONCA --- 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi --- TP 31.3.
MALINKA --- 28 let — Středočeský kraj — KO ? — druhé mimi ---TP 31.3.
KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?
JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?
[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]
Ahoj holky ,
hlásím se jen na skok, protože mi není moc dobře
V pátek jsem na kontrole u gyndr. nebyla, protože si mě žádali na kardiologii, takže jsem Dendulko nově objednaná na 9.8.
Jinak mi není moc fajn. V pondělí si mě už chtěli nechat ve špitále..stále mě trápí silné bolesti břicha v oblasti žaludku, mám hrozně nafouklý žaludek, takže moc toho nesním a za 3 týdny mám dole 5 kg, teploty se mi naštěstí drží těsně pod 38st.C, ale jsem celkové strašně slabá a je mi zle. Už přes 3 týdny ležím a je spíš hůř než líp
Asi mám zánět žaludku anebo se prý tělo nezvládá srovnat s těhotenstvím..nevím.
Všechny zdravím, až mi bude konečně líp, tak se pustím do pročítání, pa ![]()