Poradna duly
Jana Čurdová
MISA1 : Mně úplně stačilo, co jsem si přečetla včera. Že miminku stačí denně půl litru mléka, takže to, že se maminky cpou, vlastně nemá opodstatnění a „jsem těhotná, tak se cpu“ je vlastně jenom výmluva pro to cpaní, že není potřeba jíst více. Ale mému miminku je srdečně jedno, co by mu mělo stačit - prostě vyžaduje, abych minimálně každé 2 hodiny něco snědla, jinak se hlásí o to svoje. Ale je pravda, že celkem toho sním navíc jen minimálně, jen to mám rozděleno. Jenomže tohle tam už nepíšou. Prostě mám pocit, že ke všemu tam je psáno jen polovina. A navíc nic, co bych už nevěděla.
Taky mě celkem překvapilo, jaké doporučují cviky - mimo jiné cviky na posílení příčných a šikmých břišních svalů - leh na zádech a zvedání obou nohou najednou - tak to mi připadá poměrně náročné a nejsem si jistá, že to bude úplně to pravé…
Prostě si počkám, až mi manžel příští týden dá k svátku knížku „moderní“.
No, vzhledem k tomu, že jsem četla, že teď miminko roste 1 mm za den, jsem si spočítala od posledního UTZ přesně před 14 dny, kdy měl rovné 2 cm, že budeme mít logicky tak 3,4 cm a ejhle… 4 cenťáky jsou na světě. Taky jsem nechápala, jak to ten cvrček stihnul, takže se Dendulko vůbec neboj… určitě roste jak má ![]()
Oni rostou do určité doby 1mm denně, ale pak už je to nějak víc, tuším 2 denně, ale to je fuk, stejně půjdu na utz až ve 13tt, což je asi za 100 let ![]()
AHOjky,
tak vcera vecer jsem byla uplne mimo,cele telo bylo mrtve,dala jsem si vanu,ale moc to nepomohlo, pak jsem jen lezela a premahala se u televize,protoze manzel se chtela divat se mnou.pak jsem se trosku probudila a v 10 jsme sli spat.ta unava je fakt desna.
LAU:to mas super knihu,to ja bych si v ni cetla, a asi se porad smala,jednou nekde v casaku bylo vypsany neco z ucebnice pro nejaky holky na ekonomce jak se maji chovat k manzelovi,bylo to z 50. let no ja smala-zena ma mit navareno byt po vuli manzelovi atd-proste sranda fakt.jo vyslechnout jeho problemy a neotravovat ho svymi-to je teda des,ze?
VITAM jahudku.
EVULKO:at jsi brzy OK.
ostatni zdravim. jdu zase neco snist,nebo se mi udela blivno.
HOLKY neznate nekdo nejaky dobry odkaz na postele do loznice?chceme neco poridit,protoze tyto jsou jeste po mamce a tatkovi-mame nove matrace,ale postel cela vrze a v noci budime malyho.ale nejkay ODKAZ na postele ne MOC DRAHE ![]()
OBLECENI:holky ja jsem blazinek,porad vymyslim co budu nakupovat pro male,na martinka jsem toho mela dost pujcenyho a to jsem vratila.tak bych neco podovneho chtela dokoupit-halvne body s dlouhym a nejake pekne a roztomile kalhoty-martinek ve 2m. nosil riflicky a byl uzasnej.ja mela koupeny i nejaky dupacky,ale v tom ty decka vypadaji jak mimina a uz se mi to tak nelibi.a taky mela jsem jedny prichystany do porodnice-vel.56. a byly mu maly!!nojo nas obrik.ja se na to mimi tesim, bude to asi prdel.
jak pise PETULDA-to sijove prosviceni mi take delali ve 12tt.
AD prace:vazne bych si to nevymenila,ja bych se v praci slozila-muset neco delat stat treba u toho a jeste byt mila-ja doma lezim, martinek si hraje a sem tam se prekonam a dam mu najest.ted je to ale uz lepsi.paaaa
Dendulka: tak to ti opravdu nezávidím. Já teď chodila docela často a bylo to super, ale myslím, že už mi ty časy taky skončily ![]()
me taky vcera doktor rekl ze za 14 dni muze byt 2× vetsi… a to meli 22-23 mm
VALLI, koupila jsem 3 bodyčka s krátkým rukávem a dohromady stály 150 Kč, je to moc? není, ne? Nemám zatim totiž tucha jak je to s cenami u pidivěciček, já to pak vyfotim ![]()
JAHUDKO, taky jsem ted chodila každý týden na utz, ale ted mi to teda nandali až na 22.8. ![]()
MISO, tak se necháme překvapit, jakcí obříci to budou, ale ty je zas příští týden uvidíš a pak nás poinformuješ, tak si pamatuj každý milimetr ![]()
LAU, já mám knížku Co čekat v radostném očekávání, docela dobrá..
DENDULKA: a jaktože si chodila každý týden? Nějaké problémy???
JAHUDKO, otěhotněla jsem hned v šestinedělí, byla jsem na revizi 26.4. a hned jsem do toho samozřejmě vlítla, tak mě trošku doktor hlídal. Jo a s přestávkami špiním, včera nic a ted zas, to si člověk myslí, jak v těhu nebude potřebovat vložky
Fakt mě to s..e.
Aha, tak to jsem nevěděla
. Ale tak má to výhodu, za můžeš chodit pořád na UTZ
Ürčitě budete OK
DENDULko:ja myslim ze to je dopbra cena.akorat ja taky kupovala s kratkym rukavem ale ty jsem moc nevyuzila,ono je lepsi kdyz ma teplicko i na rucicky,takze ted koupim s dlouhym.a zase pidi moc nekupuj.tys taky mela kluky obry,ne?tak aby to zase nebylo tak a pak se ti do toho nevejde ![]()
SARAAI:to je docela prdel ze nemaji neutralni barvy ja totiz kupuju neutralni a nebo modre.no tatkova setrenice od ktere jsem to mela minule pujceny mela taky tyto barvy a mela holku,oni totiz nesnasi ruzove,cervcene atd.takze se mi to hodilo
ale ja jestli to bude holka,tak ju paradit do tech činaných barviček
a satiček.
MISO:a muzu se zeptat jak to na tebe pusobi ze jdes na tu redukci?beres to normalne,ze jako je to pro zdravi deti a tvoje?
Vítám Jahůdku, ať se jí u nás líbí!
Já si zatím na oblečky moc netroufám, ale už jsem koupila hracího hrocha (ale pšt, přítel by asi moc rád nebyl, to víte, dokud není UTZ a neuvidí fazolku na vlastní oči, tak asi úplně neuvěří…i když bříško už pomalinku vykukuje
). A už jsem si koupila své první těhu oblečení - krásné tričko z C-a-A a mám zálusk jěště na kalhoty, mají tam teď výprodeje v kolekci 9months.
MARKETINKA: děkuji za přivítání
))) Stejně sem asi fakt patřím… cítím to ![]()
S oblečkama jsem na tom podobně. Nejraději bych už nakupovala, ale ještě si moc netroufnu… ale mamka mi včera dala krásné krajkové něžné malé šatičky pro holčičku… všichni chceme holčičku (teda, manžel by samozřejmě raději kluka
), tak se na ní i nakukupuje… to bude překvápko, až nám ta naše holčička ukáže pindíka ![]()
Ale pro sebe už jsem taky utrácela… taky v CaA - lacláče
a tričko…
tak to ja pro sebe nic,jedny tehu kalhoty mam z minula a vic nepotrebuju.ted nosim stejne veci a pak si dam treba rifle z „tlusciho“ obdobi-jak tomu rikam.
jahudko prenaset je normalni a kdyz to tusis,tak zde s nami bud
ja minule prenasela asi 6 dnu.jsem zvedava na ted,protoze ted vim presne kdy se to stalo ![]()
VALLI: další děti už se prý přenášejí méně… i když je to asi u každého jinak… kamarádka přenášela třetí 14 dní ![]()