Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
2.8.06 16:18

Ahojte tehulky
clovek tu chvilku neni a pak nestiha cist. :) Ja si po tech 5ti strankach uz ani nepamatuju na co jsem chtela reagovat :( No proste hlava derava.
Evulko drz se holka, snad se to brzo zlepsi.
Miso, v utery budu moc drzet palecky :)
Vitam Illenku a Jahudku :D :D
Jinak my jsme se dneska vratili od more a bylo moc fajn, manza se opaloval jak divy a ja se schovavala pod slunecnikem (mam alergii na slunce), vecer jsme se nadlabli rybickama a morskyma potvurkama jak dve prasatka a jeli domu. Cesta trva asi hodku a pul ja jsem vytuhla uz po peti kilometrech.
Ted uz je mi celkem fajn, ani mi neni spatne, takze nebyt te ospalosti a nafouknuteho bricha tak si vubec nepripadam tehotne.
Mejte se krasne, ja si urcite vzpomenu co jsem jeste chtela napsat hned jak to odkliknu. :?
PS Petuldo, Dendulko, mate moc krasne deticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.8.06 17:42

Alio, diky. jeeeee, ja bych taky k mori! :)
vitam novou Illenku… a jahudku uz znam z jine diskuze (pokud se nepletu) :)
holky, ja se priznam, ja zacit krvacet, tak asi zpanikarim… takze kdybych se po te redukci neozvala, tak jsem zacala krvacet a zblaznila jsem se :(
Vali, ja se to asi fakt snazim brat s rozumem… proste dopredu ti nikdo nikdy nic na jisto nerekne, ale mam predstavu ze radsi dve zdrave deti…
ja mam furt pocit ze to mozna beru jako soucast umeleho oplodneni… ono jinak by to asi bylo prirozene… nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.06 17:44

Ahoj maminky :)
hledám nějáké informace a narazila jsem na vaše forum, vůbec jsem nečekala, že by už mohlo existovat a jak vidím jsem pěkně pozadu, protože příspěvků je tu už opravdu dost. Předběžný termín porodu mám 11. března. Zatím si na těhulkovské starosti teprve zvykám i když některé klasické projevy těhotenství se hlásí přímo ukázkově. Moc jsme si mimi přáli a teď, když je tady, zjišťuju, že toho o těhotenství opravdu moc nevím. Takže ještě jednou Vás všechny zdravím a všem nám přeji, aby jsme my i miminka byly ok. Amy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 17:49

AMY: Vítám tě (i s prckem) :) . Tady se dozvíš i nemožné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.8.06 17:52

ahoj Amy, taky te vitam!
jo, on uz je myslim i duben…
ja taky doufam ze se tu neco priucim, je to taky me prvni tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.06 17:58

diky za uvitani, urcite tuhle diskusi budu peclive sledovat, mam ted spoustu casu, mela jsem trochu komplikovany cely druhy mesic a tak me doktorka nechala doma, nejsem zvykla jen tak se poflakovat a nic nedelat, tak moznost cteni a klaboseni s nekym kdo ma podobne starosti a radosti je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 18:00

AMY: tak to je paráda… tady se opravdu nudit nebudeš… uděláš si taky metřík ať víme, jak na tom jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.8.06 18:13

Vítám AMY :wink:
JAHUDKO, kdy máš termín a kontrolu, přihodím do seznámku :wink: Jo a taky kolik ti je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 18:14

Termín 22.2. a KO - 15.8. - díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.06 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.06 18:21

fajn tak se mi to nepovedlo, jsem trdlo a neumim ten metr vlozit do zpravy, ale urcite mi nektera z vas poradi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 18:22

Nahoře v nastavení to vložíš jako podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.06 18:23
  • načítám...