Poradna duly
Jana Čurdová
Bud v klidu, me ta carka vychazela svetlejsi. Hodne dlouho. Koukni se do fotogalerie diskuse TPP, tam najdes moje testy.
Tak si zkus pro klid duse udelat zitra rano dalsi testik a uvidis, ze carka bude silnejsi. Neboj.
ted jsem si delal jeste jeden test.....druhej prouzek tam je zase…neni sice tak tmavy jak ten kontrolni ale je videt hezky…a ukazal se tam hned asi tak po 3-4 minutach…
(vim ze predtim jsem si uz taky parkrat test delala…tehotna jsem teda nebyla…a ukazal se mi tam uplne slaboulickej prouzek..ale asi az tak po pul hodine a pozdeji.....)…tento je videt hezky a uz po chvilce…tak ja nevim…
Pro Illenku: Snad tě to uklidní - byla jsem na UTZ minulý týden - kvůli špinění, doktorka viděla jenom nějakou dutinku a plod a žloutk. váček neviděla - ptala jsem se a říkala, že je to v 5tt normální. Jestli se nepletu, měla jsem poslední ms o 4 dny dřív než ty, takže jsem na tom podobně. A ve zprávě mám „probíhající 5tt“.
Jsi tehulka, neboj, jen jsi byla brzy u doktora. Mozna jsi otehotnela pozdeji, nez si myslis. ![]()
Illenka: neboj všechno je v pohodě mě v pátém týdnu na ultrazvuku nebylo vidět vůbec nic, druhý den jsem volala na výsedek krve a byl pozitivni, za týden mi udělala ultrazvuk znovu a už jsem si odnesla fotečku
pokud máš opakovaně pozitivní test tak určitě těhulka si ![]()
Dendulka: doplnění věk 32, kontrola 10.8.
Illenko - já si taky myslím, že to bude v pořádku. Asi jsi byla na kontrole moc brzo a taky záleží na tom, jak kvalitní na doktor UTZ. 14 dní uteče a ty se přesvědčíš, že je to OK. ![]()
Jitka
tak nevim po ránu tady čtu o nevolnostech a zvracení - já skoro žádné nevolnosti nemám, je mi občas dopoledne trochu špatně, ale zvracet jsem zvracela jen po femibionu, okamžitě když jsem si vzala prášek, tak do deseti minut jsem běžela, přestala jsem si ho brát a jsem ok, snažím se jíst co nejvíc vitamínů a zdravých věcí abych pilulky nemusela brát když mi nesedí, ale teď mám skoro pocit, že je to špatně, když nezvracím ![]()
Saraai: tak jsem se divala na ty tvoje test…mam to taky tak mozna o malinko tmavsi…
ja jsem vcera totiz ty testy ukazovala jedne kamaradce…a rikala me co blaznim ze by to muselo byt uplne stejne tmavy jak ta kontrolni…a pak jeste dneska ta doktorka nic nevidela…tak me to moc nepomohlo…
Tak ja pro ted koncim, jeste juknu vecer. Za ctvrt hodiny mi konci prac. doba a jsem fakt stastna. Dnes to tu bylo trapeni, navic mam total omrzly nohy a vubec cela se klepu. Venkovni teplomer hlasi 32 stupnu, tak se tesim, ze se trochu ohreju.
Ahoj,
Illenko - ta druhá čárka nemusí být stejně tmavá, to je blbost, důležítý je, že tam je. Záleží i na testu, některý mají čárky světlejší, jiný tmavší.
Jinak kdo se ptal na tu chuť v puse - tak jsem na tom úplně stejně. Pachuť v puse mám celý den, stejně jako v minulým těhu, nejde ničím zajíst, prostě nepomáhá nic
. Nejhorší je, že tu hnusnou chuť jsem měla minule celý těhu
.
Jinak teda moc nestíhám, jen jsem zaznamenala nové přírůstky, tak tu všechny vítám.
P
dik za tuhle diskusi, je fajn, když si člověk může přečíst, že podobné starosti s těhu jsou i u ostatních, já jsem si například dělala starosti s bříškem, nechápala jsem jak se mi mohlo tak zvětšit, jsem teprve na začátku a břícho mam jak nafouklý balón ale vidím, že je to normální, prostě na ploché bříško si budem muset pár měsíců počkat ![]()
Illenko, mě ta pachuť teď začala až asi před týdnem, minule jsem ji měla dřív, tak jsem zvědavá, jestli vydrží zas až do konce. No, nic moc, ale zase nezvracím a nějak výrazně špatně mi taky není, tak si říkám, že to holt vydržím ![]()