Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky
Kdyby něco bylo špatně nebo jsem něco nezachytila, tak mi to připomente ![]()
Žehlení nezávidím ![]()
Dnes má kontrolu SYKORKA, tak se nám pak ozvi ![]()
cauky tak jsem to konecne docetla,to je des jeden den sem nejit!ach ta zavislost!
CATE:lenoru znam mooc dobre.a ted jak padam na hubu,tak jen polehavam a maly se musi obstarat nejak sam,to jsem matka.nebo mi nekdo hlida.
dnes v noci maly zlobil a mne bylo desne zle,hruza.pak nejak usnul a spal,ale kdyz s nim byl tatka tak rval, pry ho neumi uspat.no ja snad jo?ja jen dam prso-bohuzel.
s tim varenim jsem na tom stejne,jak musim neco delat je mi blbe.
Dejte si me taky do seznámku! 29 let, TP 27.3., první miminko.
A jeste jeden dotaz: vcera rano (a predevcirem vecer) jsem si delala kontrolni testik - ja husa neduveriva
a byly tam //, ale ta druha byla slabsi nez kdyz jsem si delala testiky asi pred 14 dny… Uklidnuju se tim, ze to byl jinej druh testu…Myslite, ze je to v poho?
Moje doktorka ma dovolenou od 20.7 do 20.8, takze v pondeli pomazu do Pribrami na kontrolni utz - a doufam, ze uz se v ty cerny fazoli mimco vylouplo!!!
trubko:ja myslim ze to neva,ta carka je asi u kazdyho testu jinak.
ty dovolene jsou des,ze?kdyz je potrebujeme tady mit tak tady nejsou ![]()
DEDNULKA si te tam prida,neboj.
Jeee ja jsem z toho vsecho strasne vyplasena…porad se strasne sleduju…musim toho uz nechat ![]()
ILENKA: Vůbec se ti nedivím
A jak moc máš zvýšenou teplotu? Ona je trochu celé těhu.-
Holky (TRUBKA, ILLENKA), neděste mě a už se netestujte nebo taky začnu pochybovat. UTZ dopadnou v pořádku, proč by taky neměly. ![]()
Jitka
nemam tady teplomer…ale ne nijak moc…rekla bych tak neco malo pres 37…
No, druhá tam je, ale je znatelně světlejší, než když jsem si test dělala posledně… Ale opakuju, je to jinej typ testu než předtim. Nééééé neděste mě, že je něco v nepohodě! ![]()
ILENKA: tak to bude v poho… já mám dneska taky pocit, že jsem teplejší… a jak to tak znám, tak když ten pocit mám, tak teplotu ani nemám a opačně ![]()
TRUBKA: Neboj, neděs se… stát se to může. Každý test i mimi jsou jiné. U mě to tak nebylo, což není pravidlo…
jak si sem můžu vložit metřík tak, aby se mi objevoval pokaždý, když napíšu?
A udělanej ho už máš? Pokud jo, tak ten kód vložíš v nastavení do podpisu a musíš zaškrtnout, že ho chceš vždy zobrazovat. A ten kod je myslím ten BBC.
TRUBKO - vlož si ho do nastavení a pak vždycky odklikneš pod komentářem, že chceš vložit podpis.
Jitka