Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
4.8.06 08:22

Holky díky :wink: Kdyby něco bylo špatně nebo jsem něco nezachytila, tak mi to připomente :D

Žehlení nezávidím :roll:

Dnes má kontrolu SYKORKA, tak se nám pak ozvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 08:54

cauky tak jsem to konecne docetla,to je des jeden den sem nejit!ach ta zavislost!

CATE:lenoru znam mooc dobre.a ted jak padam na hubu,tak jen polehavam a maly se musi obstarat nejak sam,to jsem matka.nebo mi nekdo hlida.

dnes v noci maly zlobil a mne bylo desne zle,hruza.pak nejak usnul a spal,ale kdyz s nim byl tatka tak rval, pry ho neumi uspat.no ja snad jo?ja jen dam prso-bohuzel.

s tim varenim jsem na tom stejne,jak musim neco delat je mi blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 09:35

Dneska mam nejakou zvysenou teplotu…to nevadi ze ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 09:51

Dejte si me taky do seznámku! 29 let, TP 27.3., první miminko.
A jeste jeden dotaz: vcera rano (a predevcirem vecer) jsem si delala kontrolni testik - ja husa neduveriva :? a byly tam //, ale ta druha byla slabsi nez kdyz jsem si delala testiky asi pred 14 dny… Uklidnuju se tim, ze to byl jinej druh testu…Myslite, ze je to v poho?
Moje doktorka ma dovolenou od 20.7 do 20.8, takze v pondeli pomazu do Pribrami na kontrolni utz - a doufam, ze uz se v ty cerny fazoli mimco vylouplo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 09:53

trubko:ja myslim ze to neva,ta carka je asi u kazdyho testu jinak.
ty dovolene jsou des,ze?kdyz je potrebujeme tady mit tak tady nejsou :lol:
DEDNULKA si te tam prida,neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 09:56

TRUBKA: to je divný a o jak moc je světlejší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 09:57

Jeee ja jsem z toho vsecho strasne vyplasena…porad se strasne sleduju…musim toho uz nechat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 09:59

ILENKA: Vůbec se ti nedivím :D A jak moc máš zvýšenou teplotu? Ona je trochu celé těhu.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.8.06 09:59

Holky (TRUBKA, ILLENKA), neděste mě a už se netestujte nebo taky začnu pochybovat. UTZ dopadnou v pořádku, proč by taky neměly. :D

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 10:00

nemam tady teplomer…ale ne nijak moc…rekla bych tak neco malo pres 37…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 10:01

No, druhá tam je, ale je znatelně světlejší, než když jsem si test dělala posledně… Ale opakuju, je to jinej typ testu než předtim. Nééééé neděste mě, že je něco v nepohodě! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 10:02

ILENKA: tak to bude v poho… já mám dneska taky pocit, že jsem teplejší… a jak to tak znám, tak když ten pocit mám, tak teplotu ani nemám a opačně :D
TRUBKA: Neboj, neděs se… stát se to může. Každý test i mimi jsou jiné. U mě to tak nebylo, což není pravidlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 10:05

jak si sem můžu vložit metřík tak, aby se mi objevoval pokaždý, když napíšu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 10:07

A udělanej ho už máš? Pokud jo, tak ten kód vložíš v nastavení do podpisu a musíš zaškrtnout, že ho chceš vždy zobrazovat. A ten kod je myslím ten BBC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.8.06 10:08

TRUBKO - vlož si ho do nastavení a pak vždycky odklikneš pod komentářem, že chceš vložit podpis.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital