Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,
taky se vám pořád chce spát? Já jsem úplně mimo, oči mě pálí jako bych celou noc proflámovala a spala jen hodinu.
Šikulka! jeste si tam vymaž na začítku to url=http://www.TickerFactory.com/] a na konci „url“ ať ti to tam nestraší ![]()
taky jsem porad unavena..a ted se mi udelalo pekne zle…mam v puse strasne horkou chut..a zveda se me zaludek ![]()
Cate: spát se mi chce děsně - vlastně mi není ani moc špatně, jsem jen unavená. včera jsem se doplazila domů v půl 6 a hoďku spala…
taky jsem vcera sla spat brzo…usnula jsem uz v8 a spala do 7 …
Ahoj,
Valli-viděla a i s ručičkou a tak, jenom nevim na jakych strankach.
J.
Díky za Krtečka
, alespoň si můžu chvíli lehnout a zavřít oči. Zle mi je po celý den, není to hrozné, ale je to nepříjemné.
Holky mě je taky pořád zle, už ani ta lízátka moc nezabírají. Nezvracím, zato se probudím ve tři v noci a je mi špatně až do dvou do dodpoledne, pak chvilku klid asi hoďku a pak nanovo!!! Nepomáhá když jím, ani, když nejím. Vodu nemůžu ani vidět…prostě super:-)
tak mne pomaha,kdyz vazne nemam prazdnej zaludek.jinak je mi taky zle.
JANO:ju rucicka,to vypada jak ze scifi ![]()
mne se zda ze uz mi snad bude lip.porad je to u mne lepsi nez pri prvnim.
spat bych sla brzo,ale nejak nestiham.a v noci stejne porad vstavam.achjo.
treba tak za 5 let se uz vyspim?? ![]()
Tak já problémy se spánkem nemám, v poledne si jdu lehnout s Jiříkem a večer chodím spát taky s Jiříkem a spíme až do 7 hodin (v 5 dělám ještě mlíko). Ráno mi je nejlíp. Ale taky nevim co mám pořád jíst. Jo kámoška z usa mi říkala, že oni tam mají těhu nápoj (je to jako sunar) a že ten dá tělu to co potřebuje na celý den a prej to i zasytí. Tak mi to asi pošle. Je škoda, že takový věci tady nejsou. Koho by bavilo pořád lízat lízátka. Já na ně už ani nemám chuť.
Valli-mě se tyhle fotky nelíbí.
J.
KOLBA: tak já jsem na tom úplně stejně jako ty
Lízátka už nezabírají, v noci se budím, nic nefunguje a vodu naprosto nesnáším ![]()
taky vodu vubec nemuzu.....porad piju caj a nejaky mineralky…vzdycky kdyz se napiju tak me na chvilicku zmizi ta pachut v puse…dneska je to fakt hnuuuuuss…
ahoj holky, vsechny vas zdravim…
kdybyste videli moje nafoukle bricho… vcera jsme sli na veceri, pak jsem manzela jeste premluvila na pohar, pak jsme sli nakoupit a ja do sebe nalila asi litr dzusu, to byla noc! ![]()
Littlemouse, takze zlinska porodnice v pohode?
Vali, neboj, ja se nerozcilila… ja vim ze je to moc slozite… ale kdyz jsem i na vice mistech cetla, ze je to riziko mit tri deti… to vis ze to obrecim! zase tak dobre to nenesu…
a cim vic se to blizi, tim je to horsi…
a jeste mi volali z prace, ze jsem nedala listek na penize a ze jestli ho honem nedodam tak mi to neproplati! ale uz je to domluvene…
a jdu si asi lehnout, jsem unavena, a bude pohotovost… to si zas pobrecim! ![]()