Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
4.8.06 11:11

Holky,
taky se vám pořád chce spát? Já jsem úplně mimo, oči mě pálí jako bych celou noc proflámovala a spala jen hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 11:12

Šikulka! jeste si tam vymaž na začítku to url=http://www.TickerFactory.com/] a na konci „url“ ať ti to tam nestraší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 11:12

taky jsem porad unavena..a ted se mi udelalo pekne zle…mam v puse strasne horkou chut..a zveda se me zaludek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 11:14

lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 11:14

Cate: spát se mi chce děsně - vlastně mi není ani moc špatně, jsem jen unavená. včera jsem se doplazila domů v půl 6 a hoďku spala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 11:15

taky jsem vcera sla spat brzo…usnula jsem uz v8 a spala do 7 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 11:16

holky videly jste toto??
http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.8.06 11:17

Ahoj,
Valli-viděla a i s ručičkou a tak, jenom nevim na jakych strankach.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.8.06 11:19

Díky za Krtečka :) , alespoň si můžu chvíli lehnout a zavřít oči. Zle mi je po celý den, není to hrozné, ale je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.8.06 11:26

Holky mě je taky pořád zle, už ani ta lízátka moc nezabírají. Nezvracím, zato se probudím ve tři v noci a je mi špatně až do dvou do dodpoledne, pak chvilku klid asi hoďku a pak nanovo!!! Nepomáhá když jím, ani, když nejím. Vodu nemůžu ani vidět…prostě super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 11:37

tak mne pomaha,kdyz vazne nemam prazdnej zaludek.jinak je mi taky zle.

JANO:ju rucicka,to vypada jak ze scifi :lol:

mne se zda ze uz mi snad bude lip.porad je to u mne lepsi nez pri prvnim.
spat bych sla brzo,ale nejak nestiham.a v noci stejne porad vstavam.achjo.
treba tak za 5 let se uz vyspim?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.8.06 11:46

Tak já problémy se spánkem nemám, v poledne si jdu lehnout s Jiříkem a večer chodím spát taky s Jiříkem a spíme až do 7 hodin (v 5 dělám ještě mlíko). Ráno mi je nejlíp. Ale taky nevim co mám pořád jíst. Jo kámoška z usa mi říkala, že oni tam mají těhu nápoj (je to jako sunar) a že ten dá tělu to co potřebuje na celý den a prej to i zasytí. Tak mi to asi pošle. Je škoda, že takový věci tady nejsou. Koho by bavilo pořád lízat lízátka. Já na ně už ani nemám chuť.
Valli-mě se tyhle fotky nelíbí.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 11:54

KOLBA: tak já jsem na tom úplně stejně jako ty :) Lízátka už nezabírají, v noci se budím, nic nefunguje a vodu naprosto nesnáším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 11:57

taky vodu vubec nemuzu.....porad piju caj a nejaky mineralky…vzdycky kdyz se napiju tak me na chvilicku zmizi ta pachut v puse…dneska je to fakt hnuuuuuss…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.8.06 12:00

ahoj holky, vsechny vas zdravim…
kdybyste videli moje nafoukle bricho… vcera jsme sli na veceri, pak jsem manzela jeste premluvila na pohar, pak jsme sli nakoupit a ja do sebe nalila asi litr dzusu, to byla noc! :)
Littlemouse, takze zlinska porodnice v pohode?
Vali, neboj, ja se nerozcilila… ja vim ze je to moc slozite… ale kdyz jsem i na vice mistech cetla, ze je to riziko mit tri deti… to vis ze to obrecim! zase tak dobre to nenesu… :(a cim vic se to blizi, tim je to horsi…
a jeste mi volali z prace, ze jsem nedala listek na penize a ze jestli ho honem nedodam tak mi to neproplati! ale uz je to domluvene…
a jdu si asi lehnout, jsem unavena, a bude pohotovost… to si zas pobrecim! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí