Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
3.8.06 12:54

mám fotečku. ty jo 50,–- stála a prd jde na ni vidět. Mimi je vidět ale ty čísla kolem ani trošku. Je to hrozně rozmazaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
3.8.06 12:59

Miso2 , neboj, vsechno dobre dopadne, uvidis! Budeme na tebe myslet- a to uz nejaka sila lidi :P

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.8.06 13:02

SSUSSI, to nevadí, hod nám ji tam :D mě stojí 30Kč. Zkus na ní vyluštit CRL a číslo u toho, ale možná že tam ani není.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 13:04

SUSSI: ahoj blahopreju..to jsi ted byla na prvnim ultrazvuku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.06 13:22

Illenka - po 1. tam bylo něco vidět jinak já mám tak super doktorku, že mi dělá ultrazvuk pokaždé když tam jsem. i ještě než jsem otěhotněla, protože nám to dlouho nešlo, tak se na mě vždycky koukla a řekla v čom by mohl být problém. a ejhle asi po 3 měsících to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 13:30

ja jsem dneska totiz taky byla a nic nevidela..pry je brzy…tak jsem jen chtela kdy to bylo videt u tebe…v kolikatem tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.8.06 13:31

Illenko - já jsem byla v pondělí (5tt+5) a byl vidět malý černý flek a v něm zatím nic.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 13:33

a co ti rekla doktorka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
3.8.06 13:34

MISA: Neřeš, jestli to sem patří nebo nepatří. Všechny jsme tady proto, že jsme v +/- podobné situaci a řešíme podobné nebo dokonce stejné problémy. Takže jsme tu vlastně proto, abychom si vzájemně pomohly a podpořili se. Přece jenom naši nejbližší, i když se snaží, to tak docela nechápou.

Já jsem se včera jenom trošku zmínila mamce, že jsem unavená a že mě pobolívá břicho a ona už je z toho děsně vyplašená, že je brzy, aby mi takhle nebylo dobře. (A to jsem jí zatajila, že mě bolí v krku a mám rýmu.) V podstatě stejně vím, v čem byl včera problém - byla jsem s našima a s neteřema na výletě v Poděbradech. A náš taťka spořílek mě s miminkem autě pěkně vyklepal - jeli jsme po nekvalitních silnicích, protože po těch lepších je to delší, a stařičký Favorit má v tahu tlumiče a nové přece nejsou potřeba - auto jezdí i bez nich…

A tchýně je naštvaná, že jsem jí neřekla, že potřebuju pomoci umýt okna, když jsem teď stále tak unavená. Ale já to přece zvládám - jen jsem si to rozvrhla - každý den jedno okno a bylo to…

Takže od teď se svěřuju s problémama jen vám a možná taky manželovi a ségře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.8.06 13:36

Illenko - řekl mi, že za týden (9 dní) mám přijít na další UTZ, tam bude vidět i srdíčko a dostanu průkazku. Takže i když mě se to nezdálo, vypadal a zněl naprosto přesvědčivě pozitivně. Nevidím problém, tak to taky neřeš.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
3.8.06 13:43

Ahoj holky,
je radost si tu každé dopoledne přečíst tu spoustu vašich příspěvků! :D

Mně je pořád příšerně. Sice nezvracím, ale žaludek mám jako na vodě. Musím pořád něco jíst, to mi trochu pomáhá. Jenže už mám pěkněj pupek a nechci skončit jako bečka - co mám dělat? Odpírat si jídlo, když mám hlad?
S pitím mám taky problémy, protože nemám na nic chuť, když něco piju, všechno se mi svírá… :?
A tu hnusnou pachuť v puse mám taky.
Prostě to jsou stavy!!! Furt polehávám, nejsem schopná nic dělat. Je to normální? Nedokážu si představit, že bych měla chodit do práce. Zlatý prázdniny!
Jo a njehůř mi je dopoledne - trochu se to zlepší kolem 15.hodiny, ale úplně dobrý to není. Ach jo. Kdy už ty děsný stavy skončí? :(

Ať je vám líp! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
3.8.06 13:47

LENULINKA: nerada to říkám, ale tyhle stavy většinou končí až po 12.tt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.8.06 13:47

LENULINKO - máme nejen blízké termíny, ale i stavy. Popsala jsi to naprosto dokonale. Nejlepší je, že můj žaludek (chudák vyjevený) hlásí zmatené pokyny, kdy si nejsem jistá, jestli jsem přejezená nebo mám hlad. Většinou to ale spraví nějaký ten dlabanec. Třeba teď 4 knedlíky s rajskou. To bylo bááájo! Ale teď se už hodinu nesmím ani hnout. A už začínám mít problém s těsným knoflíkem u kalhot. Nechci vidět ty konce…
Ty se máš, mít prázdniny. Ale co až ti skončí - nebo neskončí?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
3.8.06 13:50

No já počítám s tím, že na konci srpna normálně nastoupím do práce. To už bych měla být nějak kolem toho 10.tt, tak snad se to bude se mnou lepšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
3.8.06 13:57

Tak já se k vám taky hlásím. Jestli všechno dobře dopadne, mám TP 27.3. :D
Musím říct, že mě uklidňuje číst ty příspěvky, mám spousty obav a strachů a vždycky se tu najde někdo, kdo to má podobně. Minulej tejden mi na utz taky našli jen „fazolku“ - teda oni to odborně pojmenovali „oválné anecho“ :lol: , ale plod nebyl vidět. Takže když jsem se trochu uklidnila se špiněním, začaly obavy ze zaniklého těhotenství nebo jinejch komplikací. Říkám si, možná radši nevědět…Člověk by pak byl klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí