Poradna duly
Jana Čurdová
TRUBKA: Trochu přenášíš
ale předtím ten odkaz byl asi správně na 6+3
holky, nevim jak je to s teplotou,ale nekdo ji miva klidne cely zivot zvasenou a v tehu nevim.
s testama se taky nebojte,kdyby se neco delo urcite se to pozna jinak,treba velkou bolesti nebo krvacenim.takze klid.
Ano ano, slibuji před svými druhy, že už nebudu vyšilovat. To drobkovi asi taky moc neprospívá…
muzu se zeptat jak se tam ten metrik vklada??taky bych ho chtela ![]()
Trubka: Já jsem si dělala testů asi 10, než mi docvaklo, že jsem fakt těhotná. Jeden den jsem si dělala dokonce tři testy, každej jiné značky a ve stejnou dobu a ze stejného vzorku moči a každej měl čárky jinak slabé či silné. Takže se na to vykašli a nebo si pro klid duše kup stejnej test jakos měla před tím a udělej ho ve stejnou dobu. Člověk toho třeba víc vypije , moč je zředěnější a čárka tím pádem světlejší.
lllenka: Co jsem vyčetla tak v 5tt ještě fakt není nic vidět. Já byla na UTZ 6+1 a už tam bylo vidět srdíčko. takže ty týdny dělají hodně.
Jo s tou teplotou. Já když jsem nebyla těhotná a byla jsem třeba nemocná tak když jsem měla teplotu 37,5 tak jsem umírala! Bylo mi hrozně. Teď mám teplotu od 37-37,3 a je to normální.
Tak už holky nestresujte:-)
Jojo asi bude vse OK…muzu se jeste zeptat??? taky mas nafoukly bricho??…ja celkem dost…a ot toho zas tak moc nesmim…
Illenko: vytvoř si metřík třeba na stránkách: http://www.tickerfactory.com/ v rubrice „pregnancy“ si vybereš design metru i mimina, zadáš datum oček. porodu a vyplivne ti to metřík. zároveň s tím ti to vyhodí kód metříku - zkopíruj hned ten první (první okýnko) a vlož ho do nastavení jako svůj podpis - tuhle volbu najdeš úplně nahoře, když vkládáš odpověď do diskuse. zaškrtni pak „automaticky vkládat podpis“. hodně zdaru, já s tim trochu bojovala…
illenko najed si na stranku asi 65 tam je pekny popis na metrik od katky.