Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1500
4.8.06 13:53

Mě blbě ani moc neni, jen jsem hrozně unavená… Motá se mi hlava a cejtim se, jakobych propařila celou noc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
4.8.06 13:59

Ahojky,
téda, vy jedete. A už dokonce 100. stránka, tý brďo.

Vítám zase všechny nové přírůstky. Ty bláho, fakt nevim, kde budeme rodit 8O .

Holky, unavená jsem taky, furt bych spala, znám to už od minula. Prostě se snažím spát vždycky, když to jde. Sice toho doma moc nestihnu, ale chlapi to holt musej vydržet :lol: .

Na kurzy já chodila přímo do porodnice, kde jsem pak rodila. Řekla bych, že je to nejlepší, daj ti tam informace o tý konkrétní porodnici, co máš mít sebou atd. Ona to má každá porodnice trochu jinak.

A holky plašanky už neplašte, bude to všechno dobrýýýýýýýýý.

Zatím pa P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
4.8.06 14:03

V pondělí odpoledne jedu do Příbrami na kontrolní ultrazvuk, tak pevně doufám, že už tam bude… Včera jsem s kamarádkou vedla rozpravu o tom, jak jsme zvyklí na ty technický vymoženosti - dřív ženský to svoje mimino viděly až po porodu a to tý doby si musely nějak poradit samy… A my se tady stresujem už od prvních týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
4.8.06 14:03

ja taky slavim stovku…teda holky, vy jste pisatelky. A to je taky tim, ze je nas tu tolik. No a myslim ze spis cerven je mesic plodnosti :wink: . V breznu se ty vyplody budou rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 14:09

tak jsem byla najist a je to lepsi…aspon teda zaludek…chut v puse myslim jeste horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
4.8.06 14:45

Saraai: No jo, ale vždyť je to skoro jasné - mláďata se mají rodit najaře, takže nám všem příroda v červnu trošku pomohla, aby nám to na to jaro vyšlo :D

Trubka: Máš pravdu. Když jsem se mamce zmínila, c otu řešíme, tak koulela očima, že za nich tohle tedy nebylo…

Jo, a jak jsem tu psala o té „úžasné knize“ z roku 1966, tak mi manžel říkal, ať ji urychleně vrátím mamce, že takovéhle „bludy“ si mají strčit za klobouk.

Cate: Tak jez něco, po čem nebudeš přibírat - ovoce, zeleninku,… Já sice jím častěji, ale také méně, takže snad tolik nepřiberu, ale to se ještě uvidí…

To mi připomíná, že jsem se mamce zmínila, že mám trošku problémy se stolicí. Že to jde prostě trošku víc ztuha. Tak mi nacpala letní jablíčka ze zahrádky, že mají šlupky a půjde se mi lépe. Tak já te nevím, jak to působí na ni, ale u mě to nefunguje… Břicho mě bolelo, nafouklo se, že jsem vapadala jak březí vlk, „plynná složka“ měla takovou sílu, že mě manžel odstrkoval na druhou sedačku se slovy: „Ladu, tohle se fakt nedá vydržet…“, a kakalo se mi ještě hůř než obvykle. A to jsem se zařekla, že si už od mamky nenechám radit, že sama sebe přece jen znám lépe…

Saraai: Když je člověku špatně, tak je to špatně, když je mu dobře, tak je to špatně… Už aby nám bylo lépe :D
Ty jsi tuším psala, že se japonsky celkem dorozumíš. A to manžel japonštinu nepotřebuje?

Marketinka: Já jsem dnes myslela, že ani nestihnu dojít do práce, jak se mi strašně chtělo čůrat. A to jsem byla ráno 2×…

Littlemouse: Misa2 nastupuje do nemocnice v úterý a psala, že si ji tam nechají asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.8.06 16:15

Holky tak uz jsme na stovce :) Kdyz tak koukam kolik nas je, tak bude celkem sranda v breznu spocitat, kolik jsme celkem jako breznatka pribraly :D :D :D
Ja dneska dosla z prace jako robot, myslela, ze tech par metru od auta do baraku proste nedojdu :( , rano mi pak manza rikala, ze jsem se svlikala uz v chodbe a prej jsem spala, jeste nez jsem dosla do postele. Docela mu to verim, protoze rano jsem mela polstar spinavy od rasenky, tak koukam, ze hygiena sla stranou. :oops:
Jeste ke vsemu si sef na dnesek vymyslel nejakou priblblou schuzi, do toho pak super dlouha sichta, no asi to neustojim.
Sykorko Ty mas dneska kontrolu, ne? Tak pak pisni co a jak.
Valim na tu schuzi, mejte se krasne tehulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
4.8.06 16:39

holky, mě dnes děsně bolí bříško jako před MS :( mám strach :cry: už nic nedělám, jen ležím, ale lepší to není.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
4.8.06 16:44

LITTLEMOUSE: neboj se myšulko… mě ze začátku bolelo bříško tak ukrutně, že jsem umírala hrůzou, co z toho vypadne… a neustávalo to. Někdy to byly křeče, někdy píchání, někdy jako před MS… hlavně klíd. A pokud nekrvácíš, tak se tam prcek jen roztahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 17:08

LAU:ty jsi lada?jinak jsem se dobre nasmala u toho liceni kakani :lol:

TAKY teda slavim 100.
jinak je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.8.06 17:20

Lau- no ono se prý po jablíčkách líp kadí. V porodnici jsme dostávali k snídani obědu i večeři jablka. Byla z nich dobrá žemlovka :lol: .
Taky slavim 100 ikdyž jsem na 101 8)
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
4.8.06 18:10

Holky, tak se hlasim, manza se vratil z prace, takze muzu na net :) . Karneval nam totiz jeste porad po trech mesicich neni schopen zavest a zprovoznit inet. :x
Nejdriv si vsimla sestricka, ze nejak pokaslavam, pak ze se dusim a po nezbytnych merenich me odvelela k MUDr. Ta me zprcala jestli uz s tim neco delam, jestli jsem byla u obvodacky, ze to neni na zacatku sranda si s tim zahravat, ze se ted vyviji organy a dite muze byt poskozene. Hned mi chtela psat neschopenku a divila se, ze uz ju nemam, kdyz jsem byla u obvodacky. Prekecala jsem ji, ze si vezmu dovcu, ze ji mam hodne, takze jsem pak do prace ani nejela. No jo, dostala jsem strach…
Vysetrila pohmatem, UTZ nedelala, pry na moji zadost za tri kila, tak to jsem s diky odmitla. Vysvetlila me prubeh poraden a vysetreni behem tehu a doporucila mi NT screening v prenatalnim centru. Sice za to chteji 1490,–, protoze to pojistovna nehradi, ale zase bude mit clovek jistotu, ze je vsechno ok nebo se prijde na to, kde je problem. Hned jsem tam volala a objednali me na 30.8.
Jo, abych nezapomnela, dostala jsem TEHU PRUKAZKU!!! Moooc krasna :P .
Info pro Dendulku - na dalsi poradnu jsem se s MUDr. domluvila za pet tydnu 8.9., aby mi soucasne mohla udelat i UTZ.

Blbe uz me nebyva, jen me chytla lenora a nechce jit pryc, jsem unavena a ospala. :?

A holky, prestante stresovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.8.06 20:03

sykorka:velka gratulace k prukazce,tak snad te nemopc brzo prejde.lez a moc nekaslej,atho nevyzenes.pa
je mi blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
4.8.06 20:42

Diky Valli http://www.phpbbsmiles.net/g/15s/9.gif /> ted se valim v posteli s notasem na kolenach a brouzdam v srpnatkach 2006. Tam je to uplna detektivka. Holky pekne vysilujou z porodu, priznaku a tak. Mame se na co tesit :lol:

Chlap si ze me dela porad srandu, ze sem blba, ze sem se nechala od nej zbouchnout. To je celej on, na srandicky ho uzije. :P Chci ho videt u porodu, jestli bude mit porad naladu na vtipkovani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
4.8.06 20:53

Ahoj mamulky!
Sleduju, že jsme docela pilné pisatelky :lol:
Dneska jsem bohužel musela jít na neplánovanou kontrolu - dle utz jsme 6+6 a petit bebe má 9,3 mm. Ovšem dostala jsem jako bonus injekci a čekají mě ještě tři další-naštěstí byl pan dr.šikovný a nebolelo to :) další kontrolu má až na začátku září-to nevím, jak vydržím :cry:
O nevolnosti se snad už rozepisovat nebudu-zítra jdeme kamarádce na svatbu a nevím, jak budu řešit ty dvě hodiny bez jídla- žmloulat sušenky nebo lízátko(proti nevolnosti) mi přijde trapné :roll:
Mám dobrý tip pro ty, které trápí zácpa. Říkala nám ho kysi asistentka v psychoprofylaxi, takže ho lze bez obav využít v těhotenství a mně teda ke konci ušetřil mnoha nepříjemností. Na zácpu je výborné lněné semínko. Prodává se třeba ve zdravé výživě, viděla jsem ho i v supermarketu. Nejúčinnější je teda dát ho do vody a nechat udělat slizovitou blemtu. Na to ale, přiznám se, nemám žaludek, takže ho buď normálně lžičku rozžvýkám nebo si ho přidám do jogurtu. Připadá mi to příjemnější než čípek a rozhodně „přírodnější“.

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital