Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
6.8.06 08:04

Ahoj holky, je mi už druhý den podezřele dobře, dokonce i neodbytná pachuť se trochu zmírnila, žádný bolesti břicha, trochu se mi houpe žaludek, ale nejsem si jistá jestli si to spiš nenamluvám, je to šílený, když je mi špatně, tak si stěžuju, když není tak mam zase strach, že něco není v pořádku, ale jak tady čtu je to normální, prostě se to asi stává. Už bych si moc přála abych měla první trimestr za sebou, pak už ty nervíky snad tak pracovat nebudou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.8.06 08:56

Dobré ránko,
Sarai- buď v klídku. Já bych dala nevim co za to, aby mi bylo fajn. Dneska jsem blila hned po ránu 8O . Je to děs.
Amy-já už chci taky 2 trimestr. Chci si to těhulkovství užívat. A ne na něj nadávat (jak to dělám teď) :oops: .
Lasicka-v těch lízátkách je troška zázvoru. Ve větším množství může vyvolat porod-potrat :roll:
Misa2-tak podle mě je to 10 týden. 9+0 je devátý ukončený a 9+1 je začátek 10týdne.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.8.06 10:12

MISA 2 - je to 10. týden. 9 jich mám ukončených a právě nám běží 10.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
6.8.06 11:49

ahoj holky,mne uz je trosku lip.ted mam vecerni nevolnosti,ale ty pak zaspim.dnes martinek vstaval v noci jen jednou-hura!!kdyby to tak bylo porad.
jinak se zacpou problemy nemam spise naopak.

ted je mi pomerne dobre.tak jsem zvedava,treab to uz prestane.

jo a 9 plus par dnu je fakt 10 tyden.ju za tyden v po jdu na KO.konecne bude prukazka!

BODYCKA:taky bych uz nakupovala,ale jak mi je blivno, nikam nechodim!des.

HOLCICKA:tak ja vcera v casaku cetla jak delt holky a kluky,no podle toho ze pred ovu atd.-tak nam vychazi holka,ale podle toho ze by mel byt chlap na kluka zdrzenlivejsi a na holku ne-tak zase vychazi kluk:-((to jsem zvedava co to teda bude.
moje kamarada jde ve stredu na ult.a uz bude vedet co ceka-chteji holku,tak jsm ezvedavi taky :lol:
u nas tady totiz jsou u znamych pribuznych porad jen kluci a uz pomalu nevime jak vypada holka.

tak zdarec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.8.06 13:00

ahoj holky, takze jeste dva tydny a mame nejhorsi za sebou? :)
me je ale taky docela dobre… ale proste asi furt jim… :)
bricho mam velke, ale to jsem mela i predtim… a prsa me asi neboli, nebo ja nevim… mam je mozna pevnejsi, ale to neboli…
taky se tesim na dalsi ultrazvuk, jestli je vse v poradku…
tady ted krasne sviti slunicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
6.8.06 13:13

Ahoj holky :-)

Všechny vás moc zdravím a přidávám se k tomu, že 9+3 je 10. týden. Utíká nám to hezky, že? Za chvilku nám bude všem dobře a budeme si jen užívat kulaťoucí se pupíky ;-)
Míšo, u vás svítí sluníčko? 8O U nás leje jako z konve :evil:

Tak „hezkou“ neděli všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
6.8.06 13:22

asi fakt sviti jenom u nas, manzel jel pres tlumacov a rikal ze jsou tam kvanta vody a ze hrozne prsi!
a tchyne z jiznaku rikala ze maji zatazeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
6.8.06 13:33

Fakt je to holky s těma týdnama tak??? A jak jste na to přišly? NIkdy mě nenapadlo nad tím takhle přemýšlet. Mě to přijde divný… teď jsem byla u Dr. a byla jsem 10+5 a říkal, že jsem v 10.tt. A mě to přijde docela logický… je to desátý týden začátek + 5 dní k tomu… takže 10,5 týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.8.06 14:56

Ahoj všem,
Lasičko!!!! Mame tak nejak stejne naplanovana miminka :D Synovi je rok a sedm mesicu a ja jsem ted v sedmem tydnu… jeste napis, zes rodila u Apolinare a padnu :lol:
Hura breznatkum :wink:
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.8.06 15:13

Jahudko,
je to na 100%. 10,5 týdne JE 11. týden.
To máš jako u sportovních přenosů. Na časomíře je třeba 10:30 a komentátor říká: Běží 11 minuta. Věř mi.
Já nenechám svému těhotenství ubrat ani den!!! Natož týden. :wink:
Těhotenství trvá 40t, tj. 40+0. 40+1 je začátek 41. týdne a už je to přenášení. Tak co, přesvědčila jsem Tě?

MISO2 - je to tak, následující dva týdny jsou ještě rizikovější a pak podle nějaké lékařky z internetu klesá riziko potratu pod 1%.
Už se těším na konec srpna, to jdu na uzv a pokud mi doktorka potvrdí, že je vše jak má, hodně si odfouknu.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
6.8.06 15:16

PETT: tak já ti teda věřím - tím lépe :) A 12tt končí tedy 12+0 nebo 13+0?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.8.06 15:18

Jahudko,
12. týden končí 12+0.
12. týden probíhá od 11+1 do 12+0tt. Takže… gratuluju, už tam budeš. :D
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
6.8.06 15:19

PETT: jéééé, tak to mám radost :lol: Jupíííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
6.8.06 15:24

hm to ja bych taky uz chtela 12.t. ja mam dnes ukonceny 9. ale zda se mi ze je to nejak blbe a jsem teprve v 8t. :cry: uvidime co ult.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
6.8.06 15:28

Taky budu ráda, až budu mít 12 tt za sebou…prý je taky v tomto období nejpěknější ultrazvuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí