Poradna duly
Jana Čurdová
Vítej Trubko mezi námi. Já jsem teď párkrát zavítala mezi Duben 2007 a je to fakt sranda, jak řeší stejné problémy, co jsme řešili my s termínem na začátku března asi před 3 týdny a vy s termínem na konci března ještě teď. Opravdu pomáhá, že je to „normální“, časem se to snad zlepší a budeme si všechny těhotenství užívat a těšit se na miminka ![]()
když mám žaludek ma vodě a nechci si znovu dávat něco k jídlu tak docela zabírá žvýkačka, ale musím přiznat, že to s nevolností u mě není tak hrozný, je spíš taková lehká ale zato trvalá. Já jsem zatím nepřibrala ani gram, ale břicho mam nafouklý jako kdybych měla kdoví kolik kilo nahoře ![]()
Jejda holky, buďte rády, že jste se mnou tady nebyly v začátcích… to bylo fakt psycho… teď už to snad bude veselejší ![]()
No, tak mě na nevolnosti přestala zabírat už i ta cola… je to čím dál horší
Už jsem zhubla skoro 3 kg… což u mě dvakrát nevadí… ale jsem strašně slabá
jo a pokud jde o články o komplikacích během těhotenství - zamlklé těhot. a tak, je asi lepší to nečíst, je dobrý vědět, že se něco takového může stát, ale radši se tím moc nezabývat, zvláště pokud jste jako já, která když si o nějáké nemoci přečte tak okamžitě začínám mít příznaky, naštěstí jak rychle je objevím tak stejně rychle na ně zapomenu ![]()
No jo Amy, ale ono to někdy nejde, zvlášt my, co už jsme zamlklé těhu měly, to je pak fakt děsnej strach a pozorování se:roll:
Ahoj všichni,
je moc fajn si přečíst a zrelaxovat u Vašich komentářů. Já to moc s tou mou malou čerticí nestíhám, takže většinou večer nebo teď přes poledne když spí. Je mi taky docela zle, ale nezvracím - musím to pořád něčím zajídat. Minule jsem přibrala 15 kg a do původní váhy jsem se sice vrátila, ale postava se mi asi změnila, protože kalhoty jsem dopla jen tak tak. Tak nevím co budu nosit v tom období kdy normálního nic nezapnu a na těhotenské je moc brzo.
Dendulko: jsem z Olomouckého kraje
Cate
Ahoj, vitam nove tehulky Cate, Little mouse, Trubka
Holciny, tak jsem si dva dny libovala a stresovala se, ze mi uz neni vubec spatne a „hura“ vcerejsi vecer jsem opet protrpela. ![]()
Illenko neplas, ja byla taky poprve u doktora v 5tt a hned jak jsem mu rekla datum posledni MS, tak hlasil, ze tam zrejme jeste nic neuvidi. Nakonec po dlouhem hledani nasel jenom takovou prtavou tecku, no a za ctrnact dni uz tam bylo i srdicko ![]()
Sussi gratuluju ke kontrole ![]()
Jinak ja se dneska chystam po ctyrech dnech do prace, uz se strasne " tesim"
. Mam dneska dlouho smenu ( 12 hodin), tak jsem zvedava jak to ustojim ![]()
Co se tyka pribirani v tehu, tak tady doktori taky celkem hlidaji, do deseti kilo ok, pak uz se te snazi brzdit. Ja jsem zvedava jak dopadnu ja, uz ted mam 90 kg, tak uvidime
, moje mama pribrala se mnou jenom 6 kilo ( a to byla stihlounka), no a s brachou 26 kilo! Tak doufam, ze se do tech deseti vlezu. ![]()
Mejte se krasne, jdu neco manzovi uklohnit k veceri.
Trubka: Hezý metřík
ALIA: Přežij tu dnešní dlouhou směnu v pořádku. Mně by asi zabila jakákoli noční směna, i kratší… Ty že vážíš 90 kg? To se mi nechce věřit - na fotce v albu na to nevypadáš…
Jo, Lau, to jsem vtahovala speky ![]()
Ta sichta nic moc, uz se tesim az bude dovca. Taky mi ted manza prinesl uniformu z cistirny, tak mam problem zapnout kalhoty. Je to jenom obyc kalhotovy kostym, ale prece si nebudu uz ted nechavat sit novy, no ne? Nebo radsi jo? Me se nechce vyhazovat 3500, kdyz stejne jeste hodne porostu. ![]()
ahoj holky, vitam vsechny nove…
moje mamka se segrou vazila 105 kilo, doufam ze se k tomu nedopracuju ![]()
Alio, jdu se na tebe mrknout, taky mi to predtim neprislo…
Alia,
moc s tebou soucítím, hlavně tu směnu vydrž. Já jsem celý den jak praštěná, strašně se mi pořád chce spát. A to v noci „spím“, jen malá se asi 3× stále budí - hrůza
. Nečetla jsem teda všech 95 stran
, ale můžu se zeptat co děláš, a proč stále chodíš na noční?
Holciny, tak jsem si „dlouze pokecala se zachodem“
, takze uz mam mozna jenom 89 kilo
![]()
Mam pocit, ze jsem slaba jako moucha. Manza si ke vsemu vymyslel na veceri maso na cibuli, tak se k tomu furt odhodlavam, ale mam pocit, ze vecere u tchyne to jisti. ![]()
Cate, delam v casinu, takze se tem nocnim proste nevyhnu ![]()