Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
vítám další těhulky!!!
Sarai- co by dělali see mnou když jsem přibrala 26kg??? Asi by mě odstřelili.
Dendulko-máš pěkného synáčka
a co ten druhý???
Petuldo-někoho mi připomínáš, jako bych tě znala
![]()
Špinim ještě trošku. Jsem na vážkách jestli jít k doktorovi nebo ne. Jakmile do mě šáhne, tak určitě to bude horší
. No nevim.
J.
No, tady to maji rozdeleny podle toho, jaka je zenska pred tehu. Hubeny maji dovoleno myslim 10-12 a ja odhaduju, ze na me na:,–(ej tu sedmicku. Moji kamosce v 8 mesici, kdyz mela 10 nahore, nadavali, ze je tlusta…trochu jim unika, ze nase miminka se rodi taky kapanek vetsi, nez Japoncata.
JANI, toho druhýho tak šoupnu časem ![]()
Ted čekám kvůli těm oknům, v osm měl přijet technik a pěkně na to dlabou, mám toho fakt dost… ![]()
Sarai- já měla 54 kg při 171cm. Takže hubená.
Dendul-už bych volala asi jinou firmu
Ti Japončíci jsou fakt ulítlí…nadávat těhulkám, že přibírají?
A tlustým chlapům na ulici taky někdo nadává?
Ahoj Jani, pkud špinění ustává, tak bych k dr. nechodila. Špinění je normální, horší by bylo krvácení… a mohlo by to dopadnout jak píšeš, šáhnul by do tebe a špinila bys zase…
Ahoj..tak jsem ted rano byla u doktorky…delala me ultrazvuk a nic nevidela..dostala jsem injekci AGL..mam se pry chovat jako tehotna a za 14 na kontrolu…tak nevim…jsem z toho dost smutna…
Ahoj Ilenko a kolik dnů máš zpoždění? Je normální, že ze začátku ti na UZV nic nenajdou......krev ti nebrala? A testík máš pozitivní, ne?
No ono tady moc tlustych chlapu neni. Tady je totalni posedlost po hlidani kil a kalorii, treba v nekterych restauracich misto gramaze pisou kolik ma to jidlo kalorii. Gramaz se tu vlastne neuvadi a pak se clovek divi, ze si objednal kure a najde tam 3 miniaturni kousky kurete a jeste k tomu s kuzi.
Japonky jsou vesmes hubeny tehulky, jenze deti jsou taky pidi…kdyz pak vidis, ze tapka dite, ktery podle me by melo mit tak pul roku a ono uz je mu rok a pul.
Japonsko je jeden z nejvetsich trhu na svete co se tyka ruznych diet atd… po USA. Pritom to vubec nepotrebujou.
To musí být na palici žít pod neustálým tlakem, že nesmím přibrat
NO ale každý kraj jiný mrav..... ![]()
no rikala ze jestli jsem tav v5 tydnu.....krev nebrala…testy jsem mela pozitivni dva…
Ilenko, pokud jsi měla pozitivní test, tak tomu věř
Ten Agolutin mimi neuškodí, naopak podpoří uhnízdění a za 14 dnů už svoje mimi uvidíš ![]()
Já se holky loučím, za chvíli je tu kolegyňka, tak hezký den všem ![]()
Illenko -na zacatku 5tt nemusi jeste byt nic videt. Dalala ti vaginalni UTZ? A nedelali ti jeste test v ordinaci?
nee nedelalli mi test..rikala ze jestli me vyslo dva pozitivni tak ze asi budu…ale podle ultrazvuku nic nevidela ..jo delali me vaginalni…´mam strach aby to vyslo..
kdyz jste si delali test..jako barvu mela ta druha carka??? uplne stejnou jako ten kontrolni prouzek??nebo svetlejsi??