Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
3.8.06 08:28

Ahoj,
vítám další těhulky!!!

Sarai- co by dělali see mnou když jsem přibrala 26kg??? Asi by mě odstřelili.

Dendulko-máš pěkného synáčka :wink: a co ten druhý???

Petuldo-někoho mi připomínáš, jako bych tě znala :wink: :lol:

Špinim ještě trošku. Jsem na vážkách jestli jít k doktorovi nebo ne. Jakmile do mě šáhne, tak určitě to bude horší 8O . No nevim.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
3.8.06 08:30

No, tady to maji rozdeleny podle toho, jaka je zenska pred tehu. Hubeny maji dovoleno myslim 10-12 a ja odhaduju, ze na me na:,–(ej tu sedmicku. Moji kamosce v 8 mesici, kdyz mela 10 nahore, nadavali, ze je tlusta…trochu jim unika, ze nase miminka se rodi taky kapanek vetsi, nez Japoncata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.8.06 08:31

JANI, toho druhýho tak šoupnu časem :D
Ted čekám kvůli těm oknům, v osm měl přijet technik a pěkně na to dlabou, mám toho fakt dost… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.8.06 08:33

Sarai- já měla 54 kg při 171cm. Takže hubená.

Dendul-už bych volala asi jinou firmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
3.8.06 08:36

Ti Japončíci jsou fakt ulítlí…nadávat těhulkám, že přibírají? 8O A tlustým chlapům na ulici taky někdo nadává?
Ahoj Jani, pkud špinění ustává, tak bych k dr. nechodila. Špinění je normální, horší by bylo krvácení… a mohlo by to dopadnout jak píšeš, šáhnul by do tebe a špinila bys zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 08:39

Ahoj..tak jsem ted rano byla u doktorky…delala me ultrazvuk a nic nevidela..dostala jsem injekci AGL..mam se pry chovat jako tehotna a za 14 na kontrolu…tak nevim…jsem z toho dost smutna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
3.8.06 08:43

Ahoj Ilenko a kolik dnů máš zpoždění? Je normální, že ze začátku ti na UZV nic nenajdou......krev ti nebrala? A testík máš pozitivní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
3.8.06 08:44

No ono tady moc tlustych chlapu neni. Tady je totalni posedlost po hlidani kil a kalorii, treba v nekterych restauracich misto gramaze pisou kolik ma to jidlo kalorii. Gramaz se tu vlastne neuvadi a pak se clovek divi, ze si objednal kure a najde tam 3 miniaturni kousky kurete a jeste k tomu s kuzi. :evil: Japonky jsou vesmes hubeny tehulky, jenze deti jsou taky pidi…kdyz pak vidis, ze tapka dite, ktery podle me by melo mit tak pul roku a ono uz je mu rok a pul. :lol: Japonsko je jeden z nejvetsich trhu na svete co se tyka ruznych diet atd… po USA. Pritom to vubec nepotrebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
3.8.06 08:46

To musí být na palici žít pod neustálým tlakem, že nesmím přibrat :? NO ale každý kraj jiný mrav..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 08:48

no rikala ze jestli jsem tav v5 tydnu.....krev nebrala…testy jsem mela pozitivni dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
3.8.06 08:51

Ilenko, pokud jsi měla pozitivní test, tak tomu věř :-) Ten Agolutin mimi neuškodí, naopak podpoří uhnízdění a za 14 dnů už svoje mimi uvidíš :-)

Já se holky loučím, za chvíli je tu kolegyňka, tak hezký den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
3.8.06 08:54

Illenko -na zacatku 5tt nemusi jeste byt nic videt. Dalala ti vaginalni UTZ? A nedelali ti jeste test v ordinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 08:58

nee nedelalli mi test..rikala ze jestli me vyslo dva pozitivni tak ze asi budu…ale podle ultrazvuku nic nevidela ..jo delali me vaginalni…´mam strach aby to vyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 08:59

kdyz jste si delali test..jako barvu mela ta druha carka??? uplne stejnou jako ten kontrolni prouzek??nebo svetlejsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 09:08

achjo mam strach ze tehotna nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie