Poradna duly
Jana Čurdová
Pre chvilkou jsem zase zacala spinit.....je to normalni??? mam celkem strach…
SAARAI: ty jovka, to je doba… to se docela divím, že se pak vůbec budete chtít vrátit
Spineni tu resime…ja dneska taky spinim. Pry je to normalni…jakou barvou spinis?
Jahudko, to si pis, ze se nam chce domu. Cechy jsou raj na zemi, ale ti co tam bydli to nedokazou ocenit. ![]()
takovy nejaky svetle hnedy…obcas je v tom trochu vic krve…a nekdy zase svetlejsi…
Hneda pry nevadi. Asi se mimisek poradne zavrtava, nebo to muze byt z cipku…sliznice jsou prekrveny, tak obcas najaka zilka praskne. Ale pokud bys spinila hodne, nebo te bolelo vic bricho, tak supajdi k dr.
ILLENKA : To vypadá neškodně, pokud to není nijak silné. Po pár dnech by to mělo zmizet. Je nás tu kupa, co jsme si špiněním prošli nebo co se s tím stále potýkají. Bude to dobré, uvidíš.
dik za odpoved…bricho me prave moc neboli spis vubec…jen me obcas pichne na prave strane…a chvilkama me tam tak „lechta“.......a taky mate tak nafoukly bricho??? ja jsem toho dneska moc nesnedla ale vypadam jak kdybych mela v zaludku balon…
ILLENKA: Jo, jo, v období kdy jsem špinila (+ ještě pár dní poté), mě tak zvláštně píchalo vlevo (občas vpravo). Teď už mě nic nepíchá, ale nafouklá jsem stále. A navíc mám stále pocit, že toho sním víc, než se potom objeví v záchodové míse. (Ale už jsem zjistila, že prý je to normální, prostě jen se toho z potravy vstřebá víc ve formě vody a proto víc chodíme čůrat a víc máme problémy ze zácpou.)
Tak nafouklá jsem pořád… břicho jak v 5. měsíci
A pokud tě jen tak občas píchne, tak by opravdu mělo být všechno v pořádku
to jo curat chodim kazdou chvilku…a na velke uz jsem taky nejakej den nebyla…ale co me vadi nejvic tak je ta silena chut v puse.....mate to taky???
S chutí v puse jsem problém neměla. Jen ze začátku, když jsem si zkoumala těhotenské příznaky a snažila se je na sebe napasovat, jsem si myslela, že mám tu „kovovou chuť“ v puse, o které jsem četla. Ale teď si už jistá vůbec nejsem, že jsem si to nevsugerovala
Zadnou silenou chut v puse nemam, hlavne nemam na nic chut…tak zkousim jist, co zrovna najdu.
Picha me taky tu a tam tu vpravo, tu vlevo a pricho mam nafoukly… nektery kalhoty zvladam jen s rozepnutym knoflikem
A se zacpou momentalne problem nemam, asi je to tim, ze piju litry a litry vody…ale uz mi moc nejede…
tak to ja mam v puse uplne silene…uz tak 10 dni…predtim me ani nenapadlo ze by to bylo tehotenstvi…ale asi teda je…
Hele, holky, jaký je rozdíl mezi deníčkem a diskuzí? Já jsem nějak tn rozdíl nepoznala…
Denicek - musi se z casu na cas napsat nejaky jakoby clanek a k nemu se pak posilaji komentare. Vetsinou je to uzavrenejsi skupina lidi. Nedaji se vkladat obrazky a nezobrazuji se automaticky metriky ani smajlici.