Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky muzu se k Vám přidat…posledni MS jsem mela 24.6.2006.....takze me to vychazi nejak na konec brezna ![]()
Vítej Illenko,
některé už možná znáš ze své diskuse, pravda? ![]()
Veru
DEDULKA - hele, ty se se svou desítkou moc neprs
Všimla sis, já už tam mám šestku! Když se dívám, jak vás (ne)doháním, občas budu asi taky mrkat do Dubňátek, abych měla pocit, že nejsem ta poslední těhotná… ![]()
Jitka
Ahoj ILLENKO, vítám tě tady a pak napiš info o sobě a já tě přihodím do seznámku ![]()
Tak už galerka jde, hodila jsem to tam ![]()
SARAAI : Krteček je taky prima.
JAHŮDKA : Ne, už se o něj nebojím. Vždycky se chtěl stát profi hasičem jako jeho táta, ale nechtěla jsem mu to dovolit, protože jsem se o něj moc bála. Takže se věnoval svému řemeslu - truhlář. Jednou přišel s tím, že mu nějaký stroj vytrhl na hřbetu kůži s kouskem masa o velikosti asi 1 cm2, pak přišel s rozříznutým palcem, nakonec si zkrátil o půlku článku jeden ukazováček. A jeho tátovi se za 30 let u hasičů nikdy nic nestalo. Takže jsem si řekla, že hasič bude asi o něco bezpečnější povolání. Ovšem k normálním hasičům ho nechtěli, protože nemá maturitu. Takže je už skoro půl roku hasičem na vojenském letišti, kde dělají spíš servis letadlům (tahají je z/do hangáru, ve vedrech kropí letištní plochu, asistují jim při přistání, kdyby se něco stalo), ale zatím nebyli v nějaké nebezpečné situaci. Nebo mi to prostě raději neříká (a dobře dělá…).
Dendulko - 150 je myslim dobra cena, teda aspon co jsem koukala po vecech na netu. A ty trencle s kuratkem, nebo do to je, jsou bombasticky. ![]()
Illenko vitej
Dendulka zapisuje, kdy mas kontrolu, termin porodu, vek, kolikaty mimco…
ahoj holky,takze ja mam medvidka Pu rada-jako ty obrazky prijde mi roztomilej, Krtka mam taky rada,ale nevsimla jsem si ze by byl tak rozsirenej na obleceni u nas.jinak bych ho treba kupovala.
Vitam Ilenku info-odkud jsi kolik ti treba je,kolikate mimi a kdy mas termin a kdy kontrolu u dr.
DENDULKO:ty vecicky josu uzasny asi taky budu nakupovat!
a synecek taky peknej
asi je rostak,ze?
ostatni zdravim.
je mi 22 a jsem z Brna…k doktorce jdu pristi tyden…no a zadny terminy nevim
posledni MS jsem mela 24.6.2006…
Jestli mas 28 denni cyklus, tak ti vychazi termin porodu na 31.3. ![]()
Mam pocit, ze nam tu zacinaji prevladat mlade tehulky, si tu pripadam trochu jak prestarla prvorodicka.
Takovy to sedesatilety v ruzove minisukni s prilehavym trickem s napisem kiss me na prsou. ![]()
Mám jenom takový pocit, nebo to opravdu tak je, že každá druhá (no, možná třetí) jste holky z Brna???
LAU: tak v takovém případě to opravdu chápu ![]()
A já jsem z Prahy
Já mám zase pocit, že pražand tady moc není ![]()
Jahudko - kdybych nebyla zrovna tam, kde jsem, byla bych taky za Prazandu. ![]()
SARAAI: no jo, ale nejsi
a jak to s tebou vlastně je? Jste tam jen na nějakou dobu nebo na krátko?