Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
2.8.06 13:46

Ahoj holky muzu se k Vám přidat…posledni MS jsem mela 24.6.2006.....takze me to vychazi nejak na konec brezna :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
2.8.06 13:48

Vítej Illenko,

některé už možná znáš ze své diskuse, pravda? :wink:

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.8.06 13:50

DEDULKA - hele, ty se se svou desítkou moc neprs :wink: Všimla sis, já už tam mám šestku! Když se dívám, jak vás (ne)doháním, občas budu asi taky mrkat do Dubňátek, abych měla pocit, že nejsem ta poslední těhotná… 8)

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.8.06 13:51

Ahoj ILLENKO, vítám tě tady a pak napiš info o sobě a já tě přihodím do seznámku :D

Tak už galerka jde, hodila jsem to tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
2.8.06 13:56

SARAAI : Krteček je taky prima.

JAHŮDKA : Ne, už se o něj nebojím. Vždycky se chtěl stát profi hasičem jako jeho táta, ale nechtěla jsem mu to dovolit, protože jsem se o něj moc bála. Takže se věnoval svému řemeslu - truhlář. Jednou přišel s tím, že mu nějaký stroj vytrhl na hřbetu kůži s kouskem masa o velikosti asi 1 cm2, pak přišel s rozříznutým palcem, nakonec si zkrátil o půlku článku jeden ukazováček. A jeho tátovi se za 30 let u hasičů nikdy nic nestalo. Takže jsem si řekla, že hasič bude asi o něco bezpečnější povolání. Ovšem k normálním hasičům ho nechtěli, protože nemá maturitu. Takže je už skoro půl roku hasičem na vojenském letišti, kde dělají spíš servis letadlům (tahají je z/do hangáru, ve vedrech kropí letištní plochu, asistují jim při přistání, kdyby se něco stalo), ale zatím nebyli v nějaké nebezpečné situaci. Nebo mi to prostě raději neříká (a dobře dělá…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.8.06 13:57

nevim jaky info?? co potrebujes vedet??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
2.8.06 13:57

Dendulko - 150 je myslim dobra cena, teda aspon co jsem koukala po vecech na netu. A ty trencle s kuratkem, nebo do to je, jsou bombasticky. :D
Illenko vitej :D Dendulka zapisuje, kdy mas kontrolu, termin porodu, vek, kolikaty mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
2.8.06 14:02

ahoj holky,takze ja mam medvidka Pu rada-jako ty obrazky prijde mi roztomilej, Krtka mam taky rada,ale nevsimla jsem si ze by byl tak rozsirenej na obleceni u nas.jinak bych ho treba kupovala.

Vitam Ilenku info-odkud jsi kolik ti treba je,kolikate mimi a kdy mas termin a kdy kontrolu u dr.

DENDULKO:ty vecicky josu uzasny asi taky budu nakupovat! :lol: a synecek taky peknej :lol: asi je rostak,ze?

ostatni zdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.8.06 14:03

je mi 22 a jsem z Brna…k doktorce jdu pristi tyden…no a zadny terminy nevim :) posledni MS jsem mela 24.6.2006…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
2.8.06 14:07

Jestli mas 28 denni cyklus, tak ti vychazi termin porodu na 31.3. :D
Mam pocit, ze nam tu zacinaji prevladat mlade tehulky, si tu pripadam trochu jak prestarla prvorodicka. :lol: Takovy to sedesatilety v ruzove minisukni s prilehavym trickem s napisem kiss me na prsou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
2.8.06 14:09

Mám jenom takový pocit, nebo to opravdu tak je, že každá druhá (no, možná třetí) jste holky z Brna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 14:11

LAU: tak v takovém případě to opravdu chápu :)
A já jsem z Prahy :) Já mám zase pocit, že pražand tady moc není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
2.8.06 14:13

Jahudko - kdybych nebyla zrovna tam, kde jsem, byla bych taky za Prazandu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
2.8.06 14:15

SARAAI: no jo, ale nejsi :) a jak to s tebou vlastně je? Jste tam jen na nějakou dobu nebo na krátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
2.8.06 14:16

Uz jsme tu 4 roky a jeste necele 2 pobudeme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie