Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, vy jste se teda zase cinily!!!!
jsem rada ze s tim sexem a hlavne dotyky to mate nektere stejne, pripadala jsem si divne…
lizatka uz asi nepotrebuju, je mi docela dobre…
jinak mi jeste nic nekupujem, pockame jak to vsechno dopadne…
u porodu manzela teda urcite chci, ja se hrozne bojim, ale nevim kdybych sla na cisare, jak se to dela…
jinak k me dnesni kontrole - jsou tam furt tri, takze jeste dneska nam zavolaji termin te redukce, a pak budu asi tyden v nemocnici kdyby nahodou neco… at jsem pod dohledem…ale me to neva, protoze jsem tam byla na laparoskopii a me se tam docela libilo ![]()
a prukazku dostanu asi az po tom vykonu podle toho jak to vsechno dopadne a az me presunou k me gynekolozce…
takze holky, vsechny se drzte a at je vam vsem dobre! a hlavne mimca at rostou!!!!
nevim jestli jsem to uz psala, dve meli 22 mm a jedno 23 mm a jsem pry 9+1
MISO,tak pak dej vědět, na kdy bude ta redukce domluvená. Mrnata ti rostou ale pěkně ![]()
Valli: Kolik mělo to tvé mimi milimetrů na té kontrole. Jak jsem byla na kontrole včera, říkal mi, že je to asi 6+1 a mělo to 4mm??? Není to málo??
KOLBO, klídek, to odpovídá, na 7+0 by mělo mimi měřit 1cm a v těchto týdnech roste 1mm denně, tak si spočítej, že to máš přesně podle tabulek ![]()
kolbo presne tak jsem to mela i ja a taky se mi zdalo ze je to nejak malo oprtoi minulemu tehu.mela jsem taky tak 4mm.neboj priste bude vetsi a jak tu nekdo psal bude na nas mavat
![]()
Teda já čumím, včera jsem špinila a dneska ještě vůbec
Jsou to ale věci ![]()
Kolbo, akorát jsi asi otěhotněla o pár dní později ![]()
Jitu, Sarai gratuluju ke kontrolam ![]()
Holky vy uz nakupujete pro mimca? Ja si myslim, ze zacnu nejdriv tak na materske, jak jsem opatrna. No, ale kocarek uz mam, je podedeny a kamoska se vracela domu, tak jsem si ho musela vzit hned. ![]()
Taky koukam, ze skoro vsechny co jste mely kontroly ted, tak mate dalsi az za tri tydny, tak mi vrta hlavou proc si me doktor objednal uz za deset dni.
On pak sice ma tyden dovolenou, ale presto.
Vitam nove tehulky ![]()
ALIA - nezmatkuj, ženská! Čím častější kontrola, tím podle mě líp. Asi je doktor pečlivý. Zvlášť pokud Ti neřekl, že je něco v nepořádku. Já jdu taky za 9 dnů. A moc se těším. Jít za 3 týdny, tak se z toho čekání zblázním.
Mě mrzí, že jsem byla na „normálním“ UTZ - přes břicho a ne na vnitřním, tam by toho asi bylo vidět víc. Za 9 dní podaám zprávu ![]()
Alio - bud rada, ze nemusis cekat na kontrolu tak dlouho. Ja za ty 3 tydny asi zcvoknu.
Miso pekny cvalici, ti 3 mimiskove. Moc ti preju, aby ta redukce dopadla na jednicku. ![]()
Pohlavi - no ja jsem porad machrovala, ze chci prekvapeni, ale uz me to nejak preslo. Navic, tady se daji veci koupit bud ruzovy nebo modry, v tech neutralnich barvach je bidny vyber. A nakupovat…hodlam nakupovat postupne, ne az na „materske“ protoze to bych pak financne asi nezvladla, nakupovat vybavicku a jeste setrit na porod. Takhle kdyz je neco ve sleve, tak sup to koupit.
Jeste par tydnu a zacnu.
Holky ja jsem ted z toho jelen, ale nejak mi z toho predstavovani procedury v nemocnici fakt vyplynulo, ze snad nedelaji geneticky testy
Doufam, ze jo. Musim to nejak vypatrat. Myslela jsem, ze budou delat i to sijovy projasneni nekdy ve 12 tydnu. Ale ja ve 12 tydnu nepujdu na UTZ ![]()
Jo, holky, ja uz mam to zmatkovani nejspis v povaze ![]()
Jinak doktor je fakt moc hodny, ani jsem to UTZ neplatila, on ani nechtel at mu platim za kontrolu, ale to jsem ho ukecala.
Holky vy, co uz mate doma ditko, tak vam musim rict, ze vas moc obdivuju
, nechapu jak to zvladate. Ja chodim jenom do prace, sem tam neco uvarim, ale jinak jsem jak sipkova ruzenka, furt spim ![]()