Poradna duly
Jana Čurdová
ALIO, tak gratuluju k srdíčku
Hod nám fotku do galerky, jo? ![]()
A na další kontrolu jdeš kdy?
Dendul , fotka asi nebude jit dat, protoze je prtava a ja nemam scanner
Dalsi kontrola 10/8 ![]()
Alio , gratuluji ke krásné kontrole- já má další 22.8. a už se nemůžu dočkat… a pak se budu ten den hroutit strachy, co bude ![]()
Dendulko a všechny ostatní , Vám samo gratuluji též!
Miso2 , neboj, až se dětinky narodí, budeš asi ještě citlivější- se mnou nějaké romantické dojáky teda nehnou ani dnes, ale jak vidím nějaké děti v nesnázích, už to jede. Minulý týden mě rozslzela fotka z Libanonu, kde nějaká máma krmila dítko z láhve v děsných polních podmínkách…
Nevím už, kdo doporučoval na nevolnosti kolu - normálně je to tak, ale v těhu by se matky měly kole i toniku raději vyhýbat. Takže radši třeba trochu zajíst nebo lízátka…
U nás je ještě pořád přes 30 stupňů, což na náladě nepřidá, navíc dusno
Čekám na déšť jak na smilování.
Veru
Ahoj Holky: Takže zpráva z kontroly: Mimi má 4 mm, a jak tam sebou mrskalo, dr. říkal, že to mu už tluče srdíčko. Byla jsem pěkně naměko:-) Další KO 10.8, nabere mi krev a když vše bude dobrý vypíše průkazku. Vyškemrala jsem si fotku, ale moc tam toho není vidět. žloutkovej váček je pomalu stejně velkej jako mimi.
Dřeň jahůdkovou jsem zbaštila před chvilkou, než jsem zapla PC ![]()
ALIa: Tak máme příště KO zase spolu, gratuluju:-)
Večer to konečně řeknem našim. Máma už má podezření, ptala se mě, co miminko, a já jí odpověděla, že ještě žádní čápi přes Vyškov neletěli:-) Tak ať mě nestresuje. TO se bude panečku divit. Ségře jsem to řekla hned po KO a mále se rozbrečela, jak byla dojatá. Teď mi psala, že její přítel říkal, že dnes budou sexovat o sto šest a určo nás ještě předběhnou:-)
KOLBO, tobě taky gratuluju k srdíčku, to je dobře, že je vše jak má být ![]()
Kolbi, gratuluju ke kontrole
, tak priste jdem zase „spolu“? ![]()
Ja to taky dneska rekla moji mame, ale s tim ze zatim dobry
, mam strach aby z toho nebyla moc vesela, protoze co kdyby pak ![]()
HOlky moc gratuluju ke kontrolám a srdíčkům.
Teda holky vy si dáváte do nosu, já jen můžu závidět. Doma nic nemám a nakoupit nejdu. Ráno jsem si šla pro občanku a rohlíky a byla jsem ráda, že jsem dolezla domů.
J.
Kolbo a Alio - moc gratuluju k srdickum a uspesnym kontrolam. Tak vy uz jdete na dalsi kontrolu za 10 dni? To je rychlovka.
Ja uz z te sve kontroly mam normalne snad migrenu
. Nejak me zacala bolet hlava. Ja tu pisete o tom srdicku, nejak se mi tezko veri, ze tam zitra bude i u meho mimise, ale snad bude. Musi byt. nebo se zastavi moje srdicko. Tak kocky dobrou.
CAU HOLKY!
to je zase stranek!
DENDULKO:on si jednou sundal plinku v noci-to se pocural a tos tim kakanim udelal nastesti odpoledne.no prijit tam v noci a ja slepa bez cocek tak po tom asi uklouznu nebo rovnou lezim-fuj ![]()
GRATULUJI ke KO.
K CURANI
ja jsem vzdy chodila castio na WC.v prvnim tehu taky a pak ke konci v noci jsem uz trenovala na probdene budouci noci!to bylo snad porad curani.po porodu se to zlepsilo a najednou jsem tolik jako driv nechodila,ted uz v noci zase jdu.tak uvidime dal.
NEVOLNOSTI:tak dnes jsem rano jeste v posteli snedla banan,hm tak dlouhop tam nevydrzel,hned jsem ho vyvratila.ale pak se mi ulevilo a i jsem neco snedla.
LIZATKA:tajk jsem se na ne ptala zatim v jedne lekarne a nemely je.
PETULDO:to vi ze jo-bude to holka a ja taky budu mit
a jestli ji vazne budu mit tak na svoji tetu budu vynakladat natlaky at ji zkusi do ctverice taky
ze vim jako jak se to dela ![]()
SARRAI:bud rada ze ti je dobre.jinak jmena-u nas je martinek dany po tatinkovi,on si to vazne pral a tak nejak mi bylo blby to nedat,ale to jmeno se mi libi a ja mu nerikam jmenem-rikam mu milacku a nebo lásečko
tak se to neplete.ale po mne bych to rozhodne nechtela!staci mi ze uz jsme tri Evy!
PITI:ja pila stavu, jenze je mi uz z ni zle,tak si ted varim svuj oblibeny caj-earl grey s cukrem.
JITI:tak ja jsem chtela prvni holku taky a mam kluka,ale zase si ted rikam ze kdyby jako byl starsi kluk a ted holka,ze to bude bracha ochranitel ![]()
LENULINKO:jojo mne pri prvnim bylo taky desne zle,jen jsem zvracela a zvracela,ted zatim jen 2×
ale blbe je mi taky furt.neboj onop se to spravi.a pak uz si budes vazne tehu jen uzivat.
DIKY za odkaz o nevolnostech.presne to jsem chtela napsat, ze to musime nejak prezit a pak si az zde bude mimi, si ani nevzpomene na nejake nevolnosti,bolesti a porod:-)
ja jogurty zatim teda muzu,ale salamy ne-a tojsem normalne salamova zena ![]()
KOLBO:to me rozesmivas u nas je to s tema jmenama taky tak-nejlepsi je ja jsem eva mala-ale pritom jsem ze vsech nejvyssi-mamka je eva stara nebo mlada-a babicka je spis babicka evicka nebo tak neco ![]()
LAU:tak pred chvili jsem ucitila podezrely pach,jak kdyby horela trava,no ale myslim ze to nejspsi nebyla ta normalni trava venku,spis mi to ted prijde jak konopi
to je smrad vam reknu.a porad citim z venku autobusy.
jo a vite z ceho se mi jeste dela zle?uz jsem psala ze sjem se divala na telku a chlap Ind tam jedl sklo!no me bylo zle a uplne jsem se malem pozvracela a dnes jsem se divala na zvirata jak kladou vejce a pak se lihly mladata no a nektere matak-ptak odletela a to mlade sezrali jini ptaci,no fuj jak to lezlo do te tlamy jsem se malem pobl…
NOLY:nemela jsi jit dnes na KO v cesku?jak to dopadlo.
JANO:sexik-tatka ho po mne chce a nadava ze je mi furt blbe,tak kdyz nekdy hold neni vyhnuti tak se nastavim
ale zrovna vcera jsem mela hrozny chute a porad na nej lezla,jenze on jen jednou a pak uz ze ho boli onen
no a predevcirem to bylo docela rodeo
,ale to je tak poprvy ted po dlouhy dobe,jinak je mi spis blbe a nechce se mi nic.
SUSSI:gratuluji ke svatbe.nechces si dat metrik?navod je myslim na strane 65.
MISO:a co delaji mimi, uz jsi byla na nejake kontrole?uz jste se nejak rozhodli?
jo a neboj ja taky furt u vseho bulim!a neboj vse zvladnes!
Ahojky,
Míšo - tak s tím sexem to mám stejně, nemám vůbec chuť. Ale minule to bylo to samý, tak s tím manža už tak nějak počítal. V 2. trimestru se to ale zlepšilo, tak pak začnou orgie
.
Jo a já bulim u všeho už od těhu s Mišákem a ještě mě to nepřešlo
.
Ssussi - tak si tu svatbu hezky užijte.
Alio - gratuluju k srdíčku.
Vrony - s tou colou, já si minule taky občas lokla, protože mi dost pomáhala. Myslím, že trochu coly občas nevadí, nesmí se to přehánět kvůli kofeinu. Ten tonick se nemůže kvůli chininu.
Kolba - tak taky gratuluju ke kontrole, fajn, že je všechno OK.
P
Gratuluji k dobrym kontrolam. Uz se nemuzu dockat az pujdu na kontrolu a uvidim prcka.
Pred chvili jsme prisla z prace, tak ted musim chystat nejakou veceri, pritel to pry nestihl
. Udelam jen nejake testoviny a kaslu to nic se mi nechce delat.Dneska jsem si koupila 2 lizatka tak jsem zvedava jestli mi pomuzou.
SUSANX:to te teda lituju takhle pozde z prace!ja bych do prace chodit nezvladla,staci mi to doma a nejsem niceho schopna!
SEX:prave po mne byl chten,ale mne nebylo moc dobre,tak mi bylo vycteno ze je se mnou nuda
hm.ale uz jsme se usmirili.no tak snad se mi bude brzo chtit,ale jak to znam tak zase nebude chtit manza.
tak se mejte.pa.cekam na malyho az mi ho privedou a jdem spat.
Ahojte holky, gratuluji Dendulce, kolbe, Alii, vrony a dalsim ke kontrole. Je supr videt mimiska. Ja byla poprve v 5 plus dva a bvyl videt jen vacek. V patek jdu znovu, tak jsem zvedava. Manza by chtel jit se mnou, tak uvidim. Musim stejne MUDr. zavolat, protoze pred otehotnenim mi predepsala Utrogestan, ktery okamzite zabral
, ale pak mi nerekla co dal. Nevim, jestli ho mam brat dal nebo ne, kdyz jsem ho nebrala od 26.DC.
Jinak, ksel je cvim dal horsi, vypda to, ze za chvili vydavim zaludek a dalsi vnitrnosti
. Sla jsem konecne za obvodni MUDr. a ta mi predepsala ROBITUSSIN, pry je vhody pro tehu. No, jake bylo moje prekvapeni, kdyz jsem se pri cteni pribalaku dozvedela, ze v tehu se brat nema. Tak fakt nevim, co delat. Stodal, sirup spis na vykaslavani, mi ani po peti dnech nezabral.
Podarilo se mi dneska vyzkouset lizatko a ZABIRA!!! Zkousim jist, ale moc mi to nejde, navaluje se mi, jakmile pomyslim, ze bych mela to ci ono snist. Maso nemusim vubec, nastesti manza pochopil, protoze jsme meli vegetariansky vikend
A rano to zatim jisti pulka rohliku nez vstanu. Pak uz mi tak zle neni a jsem schopna vstat.
S tim sladkym jsem na tom taky stejne, rohlik s boruvkovym dzemem je ted velka mnamka a to jsem vic nez pres rok rohlik s necim sladkym nejedla vubec.
Vune a smrady - cich je pekna svina ![]()
Sexik - taky mam nejake mensi chute, navic kdyz me manza otlapkava, tak je mi to spis neprijemny nez prijemny. Nastesti obcas oba najdeme chvili souzneni, takze na to hupsneme. Prsa me nastesti bolet prestaly, tak si oba uzivame, kdyz mi nahoud neni zle. Po objeveni lizatek tech chvil snad bude co nejmin.
Pekny vecer holciny.
Alia, Vrony - gratuluju úspěšným kontrolám. Taky jsem ji měla úspěšnou. Byl sice vidět „jen“ černý flek, ale díky za něj. Za 9 dní na kontrolu (9.8.) a to už bude i se srdíčkem. Asi budu na UTZ chodit častěji, měla jsem předtím problémy. Taky jsem dostala pro jistotu Duphaston na udržení, u Haničky mi pomohl.
Krásný večer,
Jitka