Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
1.8.06 09:17

Ahoj,

Valli - tak nekupovala jsem teda ještě nic, minule jsem začala až někdy po 20tt. Navíc teď většinu věcí mám, takže se toho bude kupovat minimum.
Manža k porodu určitě půjde, minule byl taky a já si popravdě neumím představit, že bych tam byla sama.

Saraai - fajn, že je vše OK :lol: . S tím placením je to teda drsný, v těhu 100%. To tam nechtěj, aby se rodili děti?

Sussi - solárko bych radši neriskovala, když jsem chodila dřív, tak mě hned poprvé upozornili, že v těhu se to nedoporučuje.

Mel - hezký termín, tak se narodila moje ségra a je to opravdový beran :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.8.06 09:18

Ahoj holky, hlásím se po x dnech, jsme teď na horách a já si chtěla dát na chvíli voraz od všech těhotných…ale když jsme viděla, jakým tempem to tady běží, tak rychle něco napíšu :-)
Včera jsem volala dr. konečně kvůli tomu hcg a vypadá to, že jsem možná o týden těhotnější než se zdá, takže v pátek šupajdím na další UTZ, možná bude už vidět i srdíčko.
Včera jsem manžela nechala projíždět jména na rodina.cz a kluk to schytal - Arpád nebo Myrtyl (nebo něco obskurního) o holce mluvíme vážněji (ta je taky objednaná :-)) líbí se nám Marie Anna, Ester a potom samá tvrdá jména jako Nora, Sára apod. :-) No, ale k Mikuláškovi něco příliš běžného dávat nechceme :-) ať je veselo!
Musím klepat na dřevo, protože je mi čím dál líp - chodíme teď pořád na vnitřní bazén, kde jsme sami, chodíme do vířivky a hrajeme bowling - všechny chlapy jsem porazila, mám pocit, že dalších osm měsíců bych dokázala cokoliv :-D
Tak se držte a vítám „nové“, držím palce všem na KO jdoucím a a těm, co je špatně, ať už není!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.8.06 09:23

ááá dneska jsem upovídaná, tak ještě rychle:
solárko - nebrat!!! zkusila bych uvažovat o nástřicích, vydrží asi jen pár dnů, ale efekt je okamžitý a zcela nezávadný
manžel u porodu byl a teď si to asi taky nenechá ujít
oblečky: zatím taky nic nekupuju, i když tiky mám…ráda bych kupovala už něco z té „růžové a kytičkové“ sekce, ale počkáme si…navíc mám kolem sebe strašně moc maminek a oblečky tady rotují jako divé, spoustu mimi věcí mám po Mikulkovi…ale už se na ty „56“ těším :-)
Já spíš pořád kutím kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
1.8.06 09:23

Ahoj holky,
k sexu - vzhledem k tomu, že mi je pořád blbě, mi vadí jakékoliv dotyky, prostě nesnesu fyzický kontakt, takže na manžovi uplatňuju jiné metody :oops: já nemám absolutně chuť

moc závidím všem, které se už blížíte k 10.týdnu, už aby to taky bylo, tenhle začátek za nic nestojí :x

k porodu bych manžu chtěla, ale on je dost citlivka na krev a tak, tak nevím, jestli by to zvládnul :lol: uvidíme

mějte se fajn a ať je nám dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
1.8.06 09:24

Gratuluju JITI ke včerejší kontrole :wink:
Vítám MELIBEU, měli jste se přejmenovat na Letní snažilky :D

Tak já už něco koupenýho mám, možná to pak vyfotím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
1.8.06 09:30

Mel-jdu až 7.8.. Je to hrozný, už se nemůžu dočkat. Chceme radši jedno, ale když budou 2 tak budou :lol:
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
1.8.06 09:45

SEZNÁMEK

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 22.8. — třetí mimi — TP 3.3.

MARKETINKA --- 22 let — KO ? — první mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO DNES --- první mimi — TP 6.3.

SUSANAX --- 23 let — Ostrava — KO 10.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 28.8. — druhé mimi ---TP 7.3.

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO ? — první mimi — TP 7.3.

SSUSSI --- sev. Čechy — KO ZÍTRA — první mimi — TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

ALOUSEK --- TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO ? — druhé mimi -– TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO ZÍTRA --- první mimi — TP 15.3.

JOSEFINA --- 30 let — Praha — KO 15.8. — první mimi — TP 15.3.

TARRYNKA --- TP 16.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 22.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO 10.8. — první mimi — TP 19.3.

EVULKA I --- 23 let — Brno — KO ? — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 4.8. — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 22.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

LENULINKA --- 27 let ---sev. Čechy — KO 25.8. — první mimi ---TP 26.3.

JITI --- 29 let — Brno — KO 9.8. — druhé mimi — TP 28.3.

WONCA — 27 let ---Havířov — KO ? — druhé mimi — TP 31.3.

MALINKA --- 28 let — Středočeský kraj — KO ? — druhé mimi ---TP 31.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — KO ? — první mimi — TP ?

JANDULKA --- 29 let — Brno — druhé mimi — KO ? — TP ?

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][barva=#444444][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
1.8.06 10:12

Ssussi - vzdyt vam tam smazi normalni slunicko, tak co bys chodila do solarka? Jinak kdesi jsem cetla, ze solarko snad neskodi, jen ze tehule jsou nachylne k pigmentovym skvrnam…tak abys pak nebypadala jak dalmatin ve svatebnich satech.
Jdu ucit. :roll:
diky za podporu pred kontrolou a za pochvalu zizalky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
1.8.06 10:13

LENULINKA:no muj je taky cimprlin,kdyz se bochne hodne tak nic,ale treba me tekla krev z prstu a on hned-fuj dej to pryc mne je blbe.ale u porodu byl uplne v pohode.vsechno tam delal-podaval piti, pridaval teplouvodu do vany,jezdil s polohovacim luzkem,drzel kolena hlavu atd.takze pohoda ajetse si stacil delat ze me prdel!ja byla uplne mimo.ale kdyby tam nebyl tak asi neodrodim.
jo a kdyz nechce tak se ti vubec mezi nohy divat nemusi,jen stat u hlavy,takze dobry.manzel si ted dela prdel,minule malem nestacil vzit kameru-kdyz maly vylezl-no a ted rika ze pry si pujci stativ a da mi ho pred „onu“,vtipalek,aby vse stihl lip. :lol:

SARRAI:pekna fotecka.a kde jsi v denicku,abych si taky precetla co KO??jak psala dendulka??

kdo se ptal na solrako lepsi je zakoupit si samoopalovaci krem nebo sprej a nanaset na ruce a pak hezky rozmazat na telo,za tri dny uz to jde poznat.

WONCA:uzivej si hory a vzdousek.pak dej vedet co ultrazvuk.

a co dalsi dnesni kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.8.06 10:22

Zdravím při úterku.
SARAAI - žížalka je parádní, gratuluju!
Nákupy - tak na to v tomhle vedru a při blé stavech nemám ani pomyšlení. Navíc mám pocit, že naše krabice s oblečky by uživily i dvojčata… Jen jsem strašně zvědavá na pohlaví. Kluk by v růžovém asi nevypadal nejlíp.
Necháte si říct pohlaví? Já jsem chtěla, manžel ne, takže jsem to pak 5 měsíců tajila, hrůůůza! Asi to teď uděláme stejně. Já jsem zvědavá, manžel si asi zase radši počká.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
1.8.06 10:28

SARI, žížalka se pěkně žížalí, jen tak dál :wink:
VALLI, Saraai je v Deníček pro zítřek - snad se nebude zlobit,že jsem to bonzla :D

Pohlaví si říct určitě nechám, otázka je, jestli nám ho bude chtít ukázat prcek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
1.8.06 10:58

JITI:ja si pohlavi urcite necham rict.nejlepsi kdyby to slo uz hned :lol: ale myslim ze to bude az v 20tt jako minule :cry: driv na ult. nepujdu takze blby.

dendulko:diky jsu kouknout do toho denicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
1.8.06 11:07

On už je založenej Duben, síla co? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
1.8.06 11:12

DENDULKA:taky jsem si vsimla.toto leti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.8.06 11:22

saraai: kdyby tak byl čas vylézt na slunko, jenže dovalim se v 5 z práce a padnu, horka mám vážně dost. Mám tady v kanclu takový vedro, že sem pak ráda doma aspoň trošičku v chládku. No tak se prostě zítra zeptám doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí