Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
31.7.06 09:07

Lenulinko, nevolnosti přešly dřív, většinou kolem toho 13tt, mizí, to už není tak daleko, tak vydrž. Jenom ty mléčný výrobky jsem nemohla dýl.
Ale ty lízáka zkus, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.7.06 09:29

Lenulinka: úplně s tebou soucítím, tak jsem se těšila na to až budu těhotná a kolikrát si říkám pane bože jak dlouho mi ještě může být takhle blbě!!!

Sarai:S těma jménama souhlasím, taky nehodlám dát stejný jméno jaký má přítel a budoucí dědeček. Z přítele by se stal rázem starej, a z miminka malej Petr:-(

Jinak děkuju všem za rady ohledně nevolností, budu dneska shánět lízátka:-)

V 10:30 jsem objednaná k dr. tak pak dám hnedle vědět. Doufám že vyškemrám fotku. Tak pa A všem co jdou na kontrolu držím palečky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
31.7.06 09:42

Tedy holky, vy jste toho pře víkens zase napsaly…

Valli, Marketinka : Já jsem si říkala, že je mi o víkendu dobře proto, že se pořádně vyspím a odpočinu si a ono to vypadá podle vašich příspěvků, že to bude po chlebu s marmeládou. A ten jsem si na:,–(ila jenom z rozumových důvodů, že je to zdravější než špalíček salámu, na který mám mnohem větší chuť…

Valli : Taky se u mě projevuje citlivost na pachy. Už jsme museli koupit čisticí prostředky, co nejsou tolik cítit, protože jsem nebyla schopna např. umýt umyvadlo… Většinu pachů sice cítím hodně intenzivně, ale jsem schopna je ustát. (Moje neteř je nedoslýchavá, a tak se jí špatný sluch kompenzuje intenzivnější citlivostí na pachy. Takže tak, jak já teď vnímám vůně a pachy, ona asi cítí stále. A jestli se jí tahle citlivost ještě zesílí, až bude čekat mimčo, tak to si už nedokážu představit… Chudinka moje malá…)

Susanx : Zaručený recept ne nevolnosti neexistuje. Můžeš prubnout to, co tu píšeme a vyzkoušet, co pomůže právě tobě, případně zkoušet ještě něco jiného… Jak tu například psala Pett, že jí pomáhí Coca-cola, tak mně jen stačí pomyslet, že bych jí měla doušek vypít, a je mi špatně…

Jitulinka32 : Jééé, já měla dnes ráno také u postele Bebe, ale to jen proto, že jsme neměli rohlíky. Normálně se po ránu „dopuju“ půlkou rohlíku.

Pett : Já čůrám taky poměrně často a v noci musím nejméně jednou vstát, abych si došla…

Lenulinka : Nám to šlo taky poměrně rychle - 1,5 měsíce. Dokonce jsem dostala od mamky vynadáno, že jsme se snažením nepočkali až po dovolené, aby mi nebylo špatně. Tak 1) jsme nečekali, ž 8) e to půjde až tak rychle a 2) by bylo špatně mně, tak to mamce může být putýnka…

Petulda : Já se vždycky těším na pondělí, kdy se mi na metříku přehoune další číslice - už tam mám 9 8)
Tak se jménem máme doma poměrně velké boje. Já s manželem máme jasno a oba jsme se jménech shodli. Ségra a její rodina náš výběr bere a rejpe akorát švagr, který tvrdí, že budeme mít trojčata - Pankráce, Serváce a Bonifáce. Manželovi rodiče jsou velmi rozumní a i když se tchyni jméno Julie nelíbí, respektuje naše rozhodnutí. Zato mamka nemůže ani jedno jméno zkousnout a stále nám předhazuje jiné varianty - z Matěje chtěla např. udělat Matyáše. Matyáš se nám tedy vůbec nelíbí… Má na to ještě 7 měsíců, aby se s tím mamka srovnala, tak snad to zvládne…

Jana1 : Se sexem je teď poměrně problém, protože manžel slouží na směny a když večer kolem 9. hodiny přijede, popřeju mu mezi dveřmi dobrou noc a jdu spát. I když se doma sejdeme, tak jsem unavená a spací, takže mě posílá se vyspat. Navíc mám většinu těla přecitlivěnou, takže říkám, že „jsem křehké zboží a nutno se mnou zacházet opatrně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
31.7.06 09:53

Holky, ja bych porad jen spala, zas jsem usnula a budim se jen proto, ze musim jit ucit. :roll: Proste plodny den.
Nevolnosti ja taky par dni zmirala, ale uz je to lepsi. Na mlecne vyrobky se vykasli, ja uz je taky nebastim, protoze na ne nemam chut. Nekdo tu psal, ze zabira jist kazde 2 hodiny, tak se poctive necim zivim, tu mrkev, tu okurka, nejspolehlivejsi jsou banany, nebo aspon vycucam bonpari. :lol:
Curani uplne ukrutny to neni, cekala jsem, ze to bude mnohem horsi, protoze i v normalnim stavu chodim dost casto, ale obvykle oducim 60 minut bez velkeho utrpeni. V noci chodim 2×-3×, ale vetsinou az k ranu. Nejhorsi je, ze uz nevim,co mam pit, voda uz me nejak nebavi a po dzusech mam tezko na zaludku.
Cuch mam taky vytecny :lol: Mam problem chodit po ulici, protoze mi hrozitansky smrdi auta a kdyz si soused zapali na balkone, jdu do vtule. Pachy jidla mi zatim nevadi a zadne extra aromaticke cistici prostredky doma nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
31.7.06 10:08

Koukám, že jsme na tom opravdu všechny podobně! :) Snad to nějak ustojíme a bude zase líp, ne?!

Našla jsem zajímavý článek o nevolnostech, tak se jukněte:
 http://www.stripky.cz/…/spatne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 11:17

Jé, Saraai, se spaním jsem na tom úplně stejně, připadám si jak Šípková Růženka :lol: . A to se ještě Mišák rozhodl ted vstávat o hodinu dřív, takže místo v půl 7, vstáváme v půl 6, no super. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.06 11:27

Čau spolutěhule :wink:
Jsem zpět z kontroly, pinďa měří 27mm, a pěkně se tam mlel :D Tak jsem mu pak poslala 4 kopečky zmrzliny :oops: Doktor opět udělal stěry a opět špiním :twisted: To mám zas tak na týden :cry: Na další kontrolu jdu až za tři týdny a za dva jdu na krev a pak mi asi dají průkajdu :roll: Fotka nic moc, asi nestojí za to ji sem dávat, nezvětšil to a je to blbě vidět, no ještě uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.7.06 11:30

Dendulko gratuluju ke kontrole. Pani 27 mm, to uz je kus :)
Ja vyrazim na KO za hodinku, tak uvidime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 12:19

Dendulko ty bláho, to už je macek :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.7.06 12:22

Ahoj tehulinky :) !

Dendulko: super!! !!!!! Jeee, jak moc ti to zavidim, ze jsi videla svyho mrnouska :wink: . Ja jdu na KO v patek a mam z toho taky strach… Tak snad to dopadne dobre …

Jo a taky mne deeeeesne bolej prsa, v prvnim tehu mne snad ani takhle nebolely ..auauau, tak snad se to casem zlepsi. Jinak blbe mi je teda narazove … celej den jsem ok a pak najednou se mi uplne ze vseho zveda zaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.06 12:24

ALIO, myslím na tebe, pak hned podej info :wink:
PETULDO, zatím roste tak jak jsem si vypočítala,uvidíme, jak to bude pokračovat :D
MALINKO, dočkáš se a pak uvidíš centimetrovýho prcka i se srdíčkem :wink: Dneska mi dělal utz jen přes břicho, tak prcek byl hůř vidět, vaginální sono je holt lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.7.06 12:33

ahoj holky, vsechny vas zdravim po vikendu…
Dendulko, blahopreji k takovemu cvalikovi :) a at pekne rostete…
Jani, s tim sexem ja se priznam, ze mi te uz dotyky nedelaji dobre… az mi prijde ze chudaka manzela odstrkuju :(
holky, mate to taky nektera tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
31.7.06 12:38

Dendulko, blahopřeju!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
31.7.06 12:44

Holky díky :wink:
Jen nevím, jak vydržím 3 týdny do další kontroly 8O To budu už ve 13tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.06 12:57

Ahoj holky, tak po docela dlouhý době mám zas chvilku mezi vás zavítat. V práci mám takový fofr, a vedro, je to tu k nevydržení. A takže vás ani nestíhám dočíst.

Dendulko: koukám v seznamu nemám žádný info. Takže TP vypadá na 7.3. , KO 2.8 a jsem ze Severních Čech

Jinak jak jsem si stěžovala na bolesti v podbřišku, tak mě trápí stále. Někdy víc někdy míň až jsem si na to snad i zvykla. Tak jsem zvědavá co na to řekně moje zlatá dr. Už se tam tak těším, až to mrňě uvidím, teda doufám.

Míša2: ze sexem mám podobný problém. Chuť by i byla, ale já mám spíš strach z těch bolestí. A přítel je sice přede mnou statečnej ale myslím že ho to dost trápí a má tak trochu pocit že ho najednou nechci.

Jinak pro všechny - vyrábí se nám snubní prstýnky a v plánu je 26.8. svatba 8O . Taková malinká, rodinná. Teda jestli vše klapne podle plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí