Poradna duly
Jana Čurdová
hOLKY TY LÍZÁTKA MI FAKT POMÁHAJÍ!!!
A taky už nevím, co bych pila, ze šťávy je mi už zle. Dr. říkal, že mám pít klidně kolu s hodně ledem. Včera jsem měla grepovej džus a dneska tonika, vím že by se v těhu neměl, ale udělalo se mi po něm konečně dobře a ten džus taky zabírá.
JInak jsme to řekli našim, byli z toho na větvi oba, taťka to teda nadával moc znát, ale culil se:-) Mamka asi dneska neusne:-)
Přeju všem krásný dobrý večer ![]()
vypadá to, že se počasí začíná pomalinku umoudřovat - dnes už byl chvílemi i stín!!!!!
Dendulko moc gratuluju k mimískovi, páni, třeba už je ten můj stejně velikej.....stále čekám na návrat doktora, takže o UTZ si zatím nechávám jen zdát a těhu odhaduju dle prohmatání bříška od zastupující síly - pí doktorka z vedlejší ordinace - a taky od večerních nevolností (kupodivu je mi poránu snad úplně nejlíp
)
S tím sexíkem je to u nás podobné, prsiska bolí, auau (další jakš takš příznak…) a navíc se mi chce pořád spát, tak kolem páté odpoledne skoro umdlévám únavou a to třeba i když celý den prolenoším?????
Jo a zapoměla jsem na ty koly apod. Já zase občas piju kofolu, z džusů se mi zvedá kufr - asi jsou příliš kyselé - a neochucené vody už mi taky pomalinku lezou krkem. Snad nejhorší je to v hospůdce, dřív jsem pila pivko, které mám docela ráda, ale to se teď odbouralo a řeknu Vám, že ve většině „restauračních zařízení“ moc velký výběr pro těhulky nemají…
Zdravím všechny těhulky s březnovým termínem,
jsem další z party podzimních snažilek, kterým se zadařilo již v létě (i když u nás neplánovaně), jak mi dnes potvrdil Dr. Chtěla jsem se k vám přidat, až bude vidět srdíčko, ale na kontrolu jdu až za měsíc, takže budu optimistka a hlásím se už teď. Teda jestli se k vám ještě vejdu - snažila jsem se trochu zorientovat a zatím v tom mám docela chaos ![]()
Mel
Mel, to víš, že se vejdeš, místa je dost
. A na kdy ti vychází termín?
Dobré ranko mamči, jen sem si zkusila nastavit metřík, takže zkouška
Dobré ránko ![]()
SARI, četla jsem v deníčku zprávu z kontroly, moooc gratuluju
A na další kontrolu jdeme spolu ![]()
ahoj, VITAM mel
![]()
dej si taky metrik at mame vsechny prehled ![]()
SUssi:no metrik se ti vydaril hned,sikulka.
holky,zase jsem se vzbudila s nevolnosti,achjo.ted jsem snedla trochu jogurt merunky a pul rohliku,ale mota se mi furt palice.dnes jsem zde sama s martinkem,takze snad nebude zlobit.rano me hezky probudil-daval mi pusinky ![]()
uz jste si neco koupili na mimi?
ja jsem si koupila puncochacky takovy pidi,ty jsou ale roztomily
bude s vami manzel-pritel u porodu?
Cauky tehulky, vitam Malibeu a gratuluju k //. Bud rada, ze neni podzimni - aspon na chripky uz budes mit 1. trimestr za sebou.
Ja se tu taky neorientuju. ![]()
Jsem doma z kontroly, fotku najdete v galerce, mimo ma 10.4mm a srdicko tam bylo, i kdyz v te rychlosti (zas to bylo supsup) jsem ho teda sama nepostrehla. Dostala jsem instrukce ohledne dalsich prohlidek. Holky tady se snad nedelaji vubec zadna geneticka vysetreni.
Priste se na to musim zeptat, ale nic mi o tom nerikali. Nabrali mi krev na takove to uvodni vysetreni…prozradili mi, kolik bude stat porod a je to teda vic, nez jsem cekala.
Termin samo pocitaji podle posledni MS, nikoli podle ovulace, prestoze Dr. tam ma snimky z folikulometrie, takze jsem jakoby o tyden dyl tehotna a TP mam o tyden driv, tak uz vidim, jak me budou 12.3. nahanet, ze musim rodit.
Na kontrolu jdu 22.8.. Sranda nastala u placeni za vysetreni. Ja vedela, ze to bude stat vic nez normalne, protoze od dneska jsem v tehotenske peci a platim si 100%, ale nepocitala jsem s tolika penezi, tak jsem se tam opocovala, ze nebudu mit na zaplaceni, ale nastesti se da zaplatit bankovni kartou, tak to dobre dopadlo. ![]()
Dobré ránko,
JIti- hlavně, že je vše ok.
Mel- tak tě tu slavnostně vítám ![]()
Valli- snad už to brzy přejde. Je mi tě fakt líto.
Na mimi zatim nic nekupuji neb nevím jestli budu kupovat 2×. Mám toho dost po Jírovi, ale samo že budeme mít tu holčičku, tak jí nenechám chodit jen v modrém
. Švagrový mamka pracuje v sekáči a pak až budu vědět kolik dětí a jaké pohlaví, tak jí řeknu co budu potřebovat. Něco zase dostanu, takže nechci moc plašit.
Porod-u Jíry byl manžel u porodu a teď bych ho chtěla taky. Ale uvidíme času je dost
. Taky podle situace, ale asi na 90% bude
. Tchýni máme 20 m od baráku, takže stačí Jíru odnést a jedeme
. Když by ale nechtěl pak bych si vzala ségru. Někoho tam chci.
Sarai-ještě ke jménům. Jiřík je po tatínkovi. My jsme se nemohli nějak domluvit na jméně a já jsem pak přišla s návrhem, že bude po něm. A on souhlasil. Po sobě bych ale holčičce jméno nedala.
J.
Dendulko - diky
Valli manzel se mnou k porodu asi pujde, pokud nebude zrovna pracovne zaneprazdneny. Ja ho tam chci a on tam asi chce taky, protoze neduveruje umu mistnich doktoru, tak je chce kontolovat.
Na mimco mam fuseklicky, kalhotky…to jeste z dob dlouheho cekani a pak mam tricinko a body, ale vsechno je to kolem velikosti 80 ( i kdyz na 80 se mi to zda malicke), takze az trochu vic povyroste, pidi miminkovske veci az po 1. trimestru.
SARAAI: Zlaté české zdravotnictví…
VALLI: Já jsem si sama o sobě ještě nic nekoupila, ale od ségra mně dotlačila ke koupi ponožtiček s růžovými kytičkami (manžel prská, že Mates žádné růžové ponožky nosit nebude…), protože stály jen 20 Kč…
A od mamky jsem včera dostala 3 bryndáčky - Snídaně, Oběd, Večeře. Ale jestli to bude čuně po mně, tak jsou 3 bryndáčky málo
Čímž se zjistilo, že sice ponožtičky někde jsou, ale neví se kam jsem je uklidila…
holky chtěla bych párkrát před tou naší svatbou zajít do solárka abych nebyla v těch šatičkách jak bledule. Co myslíte nevadí to něčemu?
Ssussi-no já bych tam raději nešla. Já si pamatuju, že u nás na solárku bylo upozornění, že těhotné a kojící by tam neměli chodit.
Sarai- pěkná žížalka ![]()
J.
Mockrát děkuju za přivítání. Mám pocit, že vaše pisatelskému tempu nebudu stačit ![]()
TP jsem si vypočítala na 29.3., takže beránek. A k našemu ročnímu Vojtovi máme objednanou holčičku
(jako všechny podzimní snažilky v březňátkách, ne?).
Metřík si udělám, ale teď nestíhám. V poledne odjíždíme ke tchánovi na chalupu. Do té doby máme ještě spoustu práce, takže nemůžu sedět na emiminu. Vracíme se v neděli, tak potom se snad už pořádně zapojím.
Všem přeji pěkný zbytek týdne, málo nevolností a spoustu tlučících srdíček při kontrolách.
Speciálně přeji tobě, Jani , ať ti to dobře dopadne (jdeš zítra, ne?), i když nevím, jestli si přeješ dvojčátka nebo ne.