Poradna duly
Jana Čurdová
Valli: Ohledně těch kočárků. Co ten tandem od bébécomfortu, tuším jsem ho viděla na netu, v nějakým bazaru, kolem 15 tis. Je to moc??
Ahojky všem
vyškrtněte se mě ze seznámku, v sobotu jsem o mimi přišla. Řekli mě, že se to někdy takhle po porodu stane, že děložní sliznice není to, co by měla být, aby se mimís udržel. I když jsem přišla do jiného stavu neplánovaně, brečíme s přítelem oba. Aspoň, že to bylo takhle na začátku, když už to být muselo.
Všem vám ze srdce přeji příští jaro krásná zdravá miminka a klidné těhotenství!!!
Dasulika
dasuliko: taky mě to mrzí, myslela jsem, že rozjedem nejúrodnější měsíc… Nic si z toho však nedělej, přijde jiné a udatnější! Drž se, ať máš dost sil na to, co máš doma.
Ahoj maminy,
vy jste takové spisovatelky, že jak člověk pár hodin nenakoukne, nestíhá!
ZEZULINKO - taky mám pořád pocit, že mám hlad. U prvního těhotenství jsem se musela držet, abych neskončila jako balon a asi to tak budu muset praktikovat znova. Mám žaludek jak na vodě a vlastně nevím, jestli je to hlady nebo přecpáním. Takový pocit si nepamatuju…
SARAAI, KOLBA - pokud se nepletu, Tveret se dá koupit i běžně v obchodě. Mám pocit, že od téhle firmy jsem si koupila těhukalhoty, stály pouhých 1.200 Kč. No nekupte to. Kdyby byl aspoň výběr.
SYKORKAA - gratuluju k tmavé tečce. Trochu jsi mě zmrazila, protože jsem se objednala s MUDr. na stejnou dobu jako ty (taky budu 5t+5) a říkáš, že tě skoro zprdli, že jdeš brzo. Taky se chci ujistit, že je vše OK. A propos, kdy jste byly poprvé u MUDr. na kontrole (ve kterém tt)?
DENDULKA - 2 cm, to už je parádní kulíšek. Gratuluju! To se někdo má, když už je tak daleko. Já svůj metřík každý den doslova popotahuju.
JANA1 - možná jsem to přehlídla, ale chci se zeptat, jestli máte dvojčata v rodině?
Jdu si dát (opět) něco k jídlu,
Jitka
Dasuliko - moc mě to mrzí, drž se. Máš doma určitě skvělé miminko, které ti pomůže to všechno rychle překonat. Možná tělo ještě nebylo připravené na další těhu, ale příště už to určitě vyjde, jenom malý bude mít sourozence o něco staršího.
Dasuliko, nesmutni. Ucro to melo nejaky duvod, a priste se mimis zahnizdi a nepusti ![]()
Jani, tak se teda opravuju - aby ti to dopadlo, jak si prejes.
Jiti, neboj, asi hodne zalezi na dokltorce a sestricce. Me uz tam videla neco a byla to vlastne moje vubec prvni kontrola a potvrzeni, ze Smudla je v brisku.
Jiti - já byla teď 5+1 a nikdo mě nesprdával
. Minule jsem naklusala asi 4+0, ale taky nikdo nenadával, Dr. jenom řekla, že asi nebude ještě nic vidět a že mě objedná na UTZ za 2 týdny
.
Dasuliko je mi to moc lito
Prozila jsem si to taky sama dvakrat, tak vim jake to je.
Mozna bylo opravdu moc brzo, ale to se nekdy stava. Priste uz bude telo pripraveny, pocitam, ze za par mesicu, budes zakladat treba srpen 2007 ![]()
Holciny, hodila jsem dnes odpo do fotogalerie fotku ze svatby, ale asi tim horkem jsem zapomnela napsat, ze se jedna o fotku ode mne ![]()
Dobre ranko,
Dasuliko - je mi moc lito, ze se mimisek neudrzel, umim si predstavit, jak moc je vam to s manzelem lito. Priste se to zase vydari na jednicku. ![]()
Denduklo - fotku! Uz ma 2 cm, to je poradny macik, takze ti roste podle tabulek, vid. A pristi tyden zase kontrola, holka, ty to tam mas jak v raji ![]()
Holky ted na vas na vsechny nemuzu reagovat jednotlive, jen snad k tomu Tveretu, na te strance maji za kalhotky cenu 440KC. Ale to budou asi uplne jiny, nez sis kupovala ty Jiti
Tak u nas je zas „uzasne“ pocasi, rano jsem ani nepoznala, ze je rano, jak je tu hnusne zatazeno. Uz toho mam vazne dost, pokud si dobre vzpominam, tak je to nejhnusnejsi rok, co se pocasi tyka, co jsem tu zazila. Kde je to leto? Uz chci skuhrat, ze je horko a ze se nemuzu ani hnout. No tipla bych, ze s timhle pocasim zas pohne Japonsko statistikou sebevrazd.
Padim do prace. Se mi teda chce
- hlavne do vlaku ![]()
Ahojky dvoucareckove ![]()
Juu, teda, opet se diskuse posunula daleko dopredu. Napadlo me, zebychom mohly dat typy - soutez, na kolikatou stranku se dopiseme v breznu 2007. ![]()
Jak pak jste prozily vikend? My ho stravili u Pacifiku, tady v Hillsboru bylo siiiilene vedro, neco kolem 40, vubec se nedalo dychat. (ted to taky neni o nic lepsi, mam tu 30 v byte… a to pristi 3h bude jeste stoupat) Porad jsem se nezbavila tech nevolnosti, jak je to u vas?
Dasuliko - ojoj, mooc me to mrzi. Drz se holka, moc ti preji pristi 2 carecky. Asi to potrebuje cas, ale tvuj Lukasek a pritel ti to urcite pomuzou prekonat. Pro Tebe>>>
http://animace.org/…/G110021.gif
Mimochodem, dnes jsem udelala Oregonsky ridicak. Tak uz mam i prukazku, kterou se muzu prokazovat. Huraaa, uz mam pokoj. Ale bylo to tedy neco. ![]()
Valli, to vis, ze okoli se divilo, v dnesni dobe a vdavat se tak brzo?
Nastesti v rodine jsme vsichni presne o dvacet. Ja do mamky, moje mamka od babi…atd. Nahodou je to super. Budu chodit parit s detma, kdyz jim bude 20, me krasnych 40, parada. Na druhou stranu si musim odmitnout, to co me vrstevnice ted prozivaji. Coz mi ted az tak nevadi. Holcicka, to zvlada na jednicku. Jen tu skoro nikoho ve stejnem veku nema. Takze za detma musim jezdit min. 1× za tyden hodne daleko do centra pro maminky s detmi a nebo do shop mallu, maji tak prulezky a je tam vzdy spousta deti. V 16 jsem mela krasnych 56kg, dnes uz mam o skoro tri navic. Ale nevim proc, nejsem vuuubec hubena. Takze ono je jedno kolik kdo vazi, ale spis, kde to ma vsechno schovany. ![]()
S tim horoskopem to je u nas trochu podobny. Ja jsem Vaha a manzel je presne na prelomu Byka a Blizence. Nekdy se chova jako byk a nekdy jako blizenec
. Nevim, prijde mi, ze na horozkopy muj chlap nema. Spis jeste u nej funguji karty (kterym jsem se taky nejakou chvili venovala), ale horoskop moc nefunguje. Moc bych si prala miminko Raka. Leda, kdyby se narodilo driv a zase 20 dni prenaset asi nebudu
,tak by se to nevyplnilo.
Vitam opet nove tehulky, preji pohodove tehotenstvi a zdravoucke miminko ![]()
Noly - gratuluju k ridicaku, tak vidis, ze jsi to zvladla
Tak ty jsi kararka
![]()