Poradna duly
Jana Čurdová
No Dendulko , tak to se dostavily ty nevolnosti
Jo, s tou galerkou je to naprd. Ja se tak tesim na fotecku a zas nic, musim cekat az se galerka rozjede. ![]()
Je holky, koukam, ze uz nespite.
Zrovna jsem dorazila z prace, celkem to slo, akorat mi bylo kolem pulnoci na omdleni, ale pak to preslo.
Dendul zkus jeste hodit drimku jestli to pujde. Mas dneska tu kontrolu, nebo si to pletu?
Sykorko ty hned nahlas co a jak kdyz dorazis z te kontroly.
Sarai asi jo az do duchodu, pokud tedy nevyhrajem s manzou ve sportce
. Mam celkem vysokou pozici a dost dobry plat, takze to celkem jde. Krom toho manza by asi u nas hledal praci hodne tezko.
Preju krasny den a dobe dobrou noc. ![]()
No Sari, vždyt víš, že co se fotek týká, mám prostě smolíka
A byla jsem objímat mísu (poprvé ve všech těhu) a trochu se mi ulevilo, zkusím sezobnout broskev…
Za chvilku pojedu, pak se samozřejmě ozvu..tak zatím.. ![]()
Dendul, zkus si neco maleho na jidlo vzit s sebou, at Ti pak treba neni spatne z hladu. Drzim palecky.
Ahoj raní ptáčata
,
Kolbo - to jsi šikovná, že jsi to zvládla tajit. A jak jsi ostatním vysvětlila tu svojí abstinenci?
Alio - fajn, že jsi to zvládla v práci.
Dendulce držím palce na kontrolu.
Saraai - mě taky bylo docela špatně večer a ráno nic. Ale ty nevolnosti se můžou objevovat v průběhu celýho dne, ne jenom ráno. Někdo na ně trpí naopak večer
.
Hezký den
P
Ha - Dendulko ., ty zvracis
Doufam, ze aspon teda popises, co na te fotce je vsechno videt, nez se budeme moct kouknout i my. ![]()
Taky přeju dobré ranko, my tady včera měli kupu lidí, protože manžel slavil narozeniny a taky jsme se snažili dělat hrobku. Práskla jsem to zatím jen bráchovi, protože prostě občas ICQ k těm tajemstvím tak trochu vybízí a navíc, když jsem mu řekla, že to ještě neví ani máma, tak byl hrd, že je ten PRVNÍ
.
Všem, které píšou o bouřkách a dešti závidím, my tady umíráme od sedmi rána. Včera jsem syna dávala spát až kolem půl jedenácté, dřív by prostě neusnul
Kecám, dával ho spát manžel, protože já prostě spím … a spím.
A teď mám jít do práce, kde jsou okna jen na jednu stranu, průvan se dá udělat jen otevřením hlavních dveří, ještě, že studentů chodí na zkoušky už jen malinko (učím na jedné VŠ) ![]()
Přeju vám krásný den, ať máte počasí jaké právě potřebujete !
Ahoj holky,vsechny zdravim, omlouvam se ze jsem zde nebyla,ale nesel nam nekolik dni NET!! ![]()
NIC JSEM jeste nedocetla,vidim, ze jste toho napsali fakt hodne.
DOUFAM, ze jste vsechny OK.
BOHUZEL ja se pridavam k tem co maji nevolnosti,posledni tyden je to desny!kazde rano se budim jakoby hlady a z toho hladu je mi na zvraceni, zaroven nemuzu nic snist, to se mi taky ze vseho dela blbe.no je to slabsi odvar nez to bylo u martinka,ale i tak mi to BOHATE staci. ![]()
dnes jsem snedla zatim jen nektarinku a asi 2cm sucheho rohliku ![]()
fakt je to des.po cely den se to meni,treba chili dobry,ale pak najednou motani hlavy a zase blbe.ted jsem psala segre aby za mnou dojela a pomohla mi.ja nesjem niceho schopna,jen lezim a divam se na martinka jak si hraje,ale nemuzu malem dat ani najest a prebalit ho.snad se to zlepsi, protoze 1.9. jedeme do italie a kdyby mi bylo blbe tak bude manzel hrozne nastvany.protoze kvuli te dovolone moc nechtel mimi(az po ni.)tak se mejte budu se snazit vse docist.ahoj
Ja jsem se sla natahnout, ze se trochu prospim, nez vyrazim ucit, protoze zitra nebudu mit vubec sanci, ale bohuzel prestalo prset a sousedovi deti si kopou primo pod mymi okny a vyrvavaji u toho. Jsou to totiz ty nejhlucnejsi deti, ktere jsem kdy potkala, ale kdyz slysim jejich babicku, jak po nich porad rve, vubec se nedivim, hluk maji v rodine ![]()
Tak uz vime, ze Wonca je pani profesorka…a ceho?
![]()
Valli neboj do 1.9. je jeste vic nez mesic, to uz budes zase pekne fit.
Ja teda porad nejak hladem netrpim…a dneska mi jeste fakt ani neni zle…ale dle meho pozorovani je mi spis spatne po jidle nez hladem…je to mozny ?
Ahoj těhulky, podle všeho jsem tak ve 4.týdnu, takže patřím sem k vám březnovým. Přijmete mě mezi sebe? ![]()
Ahoj,
Valli - ztracená dcera se našla
, já už si říkala, co je s tebou. Tak hlavně, že jseš vpořádku. Neboj, ty nevolnosti přejdou, určitě. A dovolenou si užiješ. My teda frčíme až 27. 9., ale i tak se už těším
.
Wonca - a co učíš na té VŠ? Já tam taky jeden čas učila, když jsem dělala doktorát, ale pak jsem se na to vybodla a šla dělat něco normálního
(teda než ten doktorát myslím, moc mě to nebavilo, učení bylo celkem dobrý).
Lenulinko - to víš, že tě přijímáme a gratuluju. Tak napiš pár info, ať tě může Dendulka přidat do seznámku
.
petula a saraai: klasika - angličtina a čeština pro cizince. Učit mě moc baví, přece jenom to není úplné klasické vyučování. Sice je to vesměs samá „odborná“ angličtina, takže kdybyste nevěděly jak je to s prefabrikovaným betonem nebo vápencovými ložisky, máte se kam obrátit
Čeština jenom gramatika, to je mi trochu líto, protože jsem vždycky chtěla učit hlavně literaturu, ale cizinci jsou rádi, když přeškobrtaj aspoň nějaké základy gramatiky.
Doktorát si tímhle těhotenstvím tak trochu oddálím, což byl tak trochu plán
, vyšlo to úplně skvěle, protože při březňátku prostě jen nenastoupím na letní semestr. Chjo, ani jsem v to nedoufala a dr. má dovču, grázl jeden ![]()
Vítám Lenulinku, vidím, že na tom budeme obdobně ![]()
Ahojte, tak se taky můžu s vámi dělit o pocity? Snažili jsme se rok a pak jsme si řekli, že to posunem, nastoupila jsem do nové, lepší práce, no a takhle to dopadlo. Vím to už skoro 3 týdny. Na gyn. jsem už byla 17.7. ale nebylo tam pořádně nic vidět, takže jdu 2.9. znova, tak jsem celá napnutá. Bolí mě pořád podbřišek tak mě to hrozně zneklidňuje. Nevíte co by to mohlo být?
Ssussi - vítej a gratuluju. A napiš taky pár info o sobě.
Jinak bolení v podbřišku je normální, je to způsobené uhnizďováním vajíčka a roztahováním dělohy. Takže pokud ta bolest není nějak extrémě velká a nesvíjíš se v křečích tak se neboj.
Děkuju za milé přivítání! ![]()
Pár informací o mně: Jmenuju se Lenka, je mi 27 let, jsem rok vdaná, bydlím v malém městě v severních Čechách a jsem učitelka. ![]()
Jak jsem zjistila, že jsem těhotná? Dělala jsem si několik testů a pak jsem šla k doktorce. Ta mi ale řekla, že ještě nic moc nevidí, tak jdu v pátek znovu. Ale prostě vím, že těhotná jsem.
Ssussi - máme stejný problém, taky mě pořád bolí podbřišek (a taky dost prsa), ale dočetla jsem se, že to je normální.
Je normální, že jsem strašně unavená a malátná? A taky často celkem bez nálady?
Přeji všem hezký den!