Poradna duly
Jana Čurdová
Pett gratuluju ke kontrole, hele holka koukej pod stanem lezet na brichu, i kdyby jsi mela mit opalena jenom zada ![]()
PETT, vždyt je to v pohodě, srdíčko je, co si víc přát?
Jen prostě budeš chrnět na břiše ![]()
Ahoj,
vítám nové těhulky!!
Ty jo vy mi dáváte. Jaktože já tam neměla srdíčko?
. Jsem trochu znepokojená. Mám strach. Ikdyž dneska mi teda zase je hodně blé.
Pett-gratuluji ke kontrole, já průkazku dostanu taky pozdě 16.8. To budu 11tt.
J.
Jani klíííd, mohla jsi otěhotnět později, nebo ti to prostě neřekli, brali to jako samozřejmost, já se nezeptat, tak taky nic nevím ![]()
Právě, že jsem se ptala a dr. mi řekl, že tam srdeční akce nebyla vidět ![]()
J.
ahoj holky, vsechny vas zdravim, hlavne ty nove… kolik ze nas uz je? to je ale urodicka!!!!
Petuldo diky…
me je dneska docela dobre, ale vcera jsem myslela ze „umru“ ![]()
No a co na to řekl doktor? Byl znepokojen? U někoho je prostě vidět později…
Ahoj MÍŠO, je nás už tolik, že v tom sama začínám mít chaos
Ale to je dobře, čím víc, tím líp ![]()
Já umírám dneska, tím horkem a asi nejsem sama…ale že by aspon začlo pršet, to néééé ![]()
Tak bud v klidu taky
Kdyby to nebylo v pořádku, doktor by se klidně netvářil ![]()
Dendulko a to ja jeste chodim na unor a do IVF, a na neplodnost, takze nejak nestiham!
Jani, neboj, urcite je to v poradku!
MISO, já vím, že toho máš hodně
Já chodím ještě na TPP a do února jsem taky psala, ale to jsem omezila,za to šmíruju téměř ve všech diskuzích, nic mi nesmí uniknout
![]()
JaniI bud uplne v klidu, kdyz byl v klidu doktor. ![]()
Kdyby se mu neco nezdalo, tak by Ti ti 100% rekl. Ono technika je technika (myslim tim sono), taky to nevidi vsecko.
![]()
co je TPP? aha, uz asi vim, blba otazka…
to je jasne ze musime sledovat vsechno, at jsme informovane… i kdyz mi nekdy prijde ze je lepsi nevedet…
a asi se s vama loucim, jdu si zase lehnout, tady je hrozny hic!
tak pekny vikend!
Holciny
chtela jsem vam hodit nejakou fotecku do alba, at se aspon pozname. Ale bohuzel, ty z vas ktere mi radily s metrikem, tak vi, ze jsem antitalent.
Takze mate tam fotku mesta kde jsem, ale fotky me osoby jsou moc " velke" a neumim zmensit.
![]()