Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
21.7.06 10:27

ahoj holky, vy jste se teda rozepsali! vubec nestiham!!!!
vitam novacky!
no, me vcera bylo hrozne blbe, ale ja myslim ze to je i z toho horka, takze Sarai, treba mate lip a je ti taky lip :)
at vsem dnesnim dobre dopadnou kontroly…
a s tim mizejicim dvojcetem, treba to jeste bude dobre, me na jedne kontrole rikal ze to treti se jeste uvidi jestli je tehu a ze by bylo dobre, kdyby se samo zastavilo a na dalsi kontrole je asi jeste dohnalo… no, ale ja musim mit furt neco…
a pry se muze a nemusi krvacet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 11:11

Tak holky, jak jste dopadly?????? PETT, PETUL??? Když já jsem tak hrooozně zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.7.06 11:14

Miso - diky za info, uvidime toho 7.8.
Dasulinko-ty jo, ty jsi to vzala ale hopem :wink: :lol:
Holky tak co kontroly? Jsem zvědavá jak jste dopadly.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 11:18

Petul, to je divný, že ti ten utz nedělala :roll: Tak příště :wink: a gratuluju k průkazce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 11:25

Ted někdy už začíná tlouct, ale příště ho uvidíš určitě, to budeš v nějakém 8tt a bude hezky vidět :wink: Vem si kdyby ted ještě vidět nebylo, tak by tě to jen pěkně stresovalo do další kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.7.06 11:26

Petul, gratuluji k průkazce :lol: . Hlavu si z toho nedělej, že ti utz nedělala, jdeš 2.8., což je brzy a to už tam půjde něco vidět.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
21.7.06 11:41

SYKORKAA: taky jsem měla 1. dítě skoro v 29 letech a přijde mi to ideální. Nejdřív jsem dodělala školu, pak 5 let v práci, vypařila jsem se, užívala si a pak začaly tikat biologický hodiny :-) Každý člověk je jiný, ale já např. v 22 neměla na dítě ani pomyšlení. Můj doktor se mi sice smál, když jsem mu řekla, že plánujeme tři, proč jsem prý nezačala dávno, ale já zase myslím, že je dost času. Jestli se mi podaří zdárně donosit tenhle pupík, mám ještě do 40 skoro 10 let, že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.7.06 11:50

Sykorko-souhlasim s Lasickou. Já taky ve 22 neměla myšlenky na dítě. Sice jsem byla s přítelem už dost dlouho (nyní manžel) (letos oslavíme 12let), ale dítě jsme ještě nechtěli. Pak jsme řešili bydlení, pak svatbu, pak zvířátko-kocoura :lol: , no a pak jsme si říkali, že už všechno máme tak že asi to dítě. Každá ženská to má jinak. Mám kamarádky, které měli první dítě v 19letech a i ve 35letech. Jsou skvělé mámy a myslím, že věk není rozhodující. Důležité je jak se na to každá cítí.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 12:11

Diky Lasicko za podporu. Mimiska uz bychom chteli, snazime se od prosince. Manzel je cely nateseny, ze uz jsem 14 po co jsem mela MS dostat. Minuly mesic to vypadalo taky nadejne, ale nakonec pri navsteve MUDr. se mrska ukazala. Jenze to byly tt nejednoznacne. Jednou slaba carka, pak taky za dalsi tri dny a nasledne jen stin a ctvrty test uz vubec nic. Tak uvidim ja na zacatku pristiho tydne dopadnu u MUDr. Trosku me poboliva sem tam podbrisek jako pri MS, ale jen na chvili, pak to prejde.

V jednom prispevku jsem cetla, ze nektere tt muzou vyjit falesne pozitivni. Divcina se zminovala o Axiom a jeste jednom. Mate s tim nekdo zkusenosti? Ja si nejdriv delala Best2 (20IU/ml) a tento tyden prave ten Axiom duo (25IU/ml)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 12:15

SYKORKO, ten Axiom mi nikdy falešně pozitivní nevyšel, a že jsem těchto testů vyplácala plno, ale holky si dost stěžovaly na Best 2, tak nevím… :roll:
Můžeš když tak přihodit info o sobě? kolik ti je, jaký kraj, termín porodu, příští kontrola…abys nebyla v seznámku bez ničeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 12:38

Dendulko, ja nevim, zatim si to prave radeji nijak nepripoustim. Zvlast kvuli tomu minulemu mesici.
Nejdriv jsem si delala Best2 (dva dny po ocekavane MS), vysla druha carka slouboucka a az po trech minutach. To stejne bylo v dalsim testu delanem o dva dny pozdeji tj. minul patek. Ted v pondeli odpo jem si delala ten Axiom a vysla carka o neco silnejsi nez na Bestu, ale vybarvovat se zacala hodne pozde po kontrolni carce, cc a taky ve trech minutach. Opakovala jsem ho ve stredu rano, a druha carka vysla opet pozitivni, ale vybarvovat se zacla drive, skoro hned po te kontrolni.
K MUDr. pujdu az se vratime z dovci, nekdy na zacatku pristiho tydne. Termin porodu nevim, ten cyklus pred posledni MS byl o hodne prodlouzeny, takze si to netroufam odhadnout. Ani ovulaci jsem tentokrat moc nepocitovala.
Jinak je mi 28, zanedlouho (5 dni) 29, a jsem z Brna, takze Jizni Morava :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 12:43

Sykorko, díky za info a klidně si to začni připouštět, čárka tam byla, tak je to jasný :wink: Spočítala jsem ti termín na gynstartu podle poslední MS na 20.3., tak ti ho tam napíšu podle toho jsi dnes 5+3 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
21.7.06 12:50

Dendulko, diky za vypocet. To jsi pocitala podle toho 13.6.? Ja jsem desnej truhlik v tomhle tom :oops:

Mnozstvi HCg by mohlo i odpovidat te slabe carce na Axiomu i Bestu: http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 12:53

SEZNÁMEK

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 24.7. — třetí mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO DNES — druhé mimi ---TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO 7.8. — druhé mimi — TP 8.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO 26.7. — druhé mimi — TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

TERKA --- 29 let ---Praha — KO 15.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 2.8. — první mimi — TP 15.3.

SARAAI --- 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 let — MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.

SÝKORKA --- 29 let — Brno — KO 24.7. — první mimi ---TP 20.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA — 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

DASULIKA --- druhé mimi — TP 28.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — 7tt — první mimi

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO 26.7 .--- první mimi

LALIA --- 36 let — Slovensko — páté mimi

[/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 12:58

SYKORKO, to vůbec neber v potaz sílu té druhé čárky, jde o to jestli viditelná je, nebo není, pokud je, tak prostě těhotná jsi a síla té čárky ti neurčí kolik máš hCG,na to je nejpřesnější test z krve :wink: Jo jo, počítala jsem to z toho 13.6., ted si můžeš udělat metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí