Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
20.7.06 19:25

Při vyšetření všechno hezky nahmatal, i se divil, že je to jako dobře hmatatelné. No a pak na utz dlouho lovil a vylovil jeden takovej podlouhlej oválek, pak ještě koukal a tam bylo ještě malý kolečko. Dá se o tom syndromu někde něco dočíst?
J.
PS:Jsem z toho nějaká hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 19:31

To nevím, ale zkus to hodit do vyhledávače, určitě někde něco o tom píšou..Takže jestli tomu dobře rozumím, v těch váčcích ještě vidět embryjka nebyla? Však se objeví :wink: Bud klidná, třeba se to menší ještě vzpamatuje, možné to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 19:49

Nic tam zatím vidět nebylo, jen na fleky. Jeden větší (jednou takovej).
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 19:54

Tak držím palce,at to dopadne tak, jak si ty přeješ :wink: :D

Já se ted láduju už druhou jahodovou dření, mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.7.06 23:26

Diky za povzbuzeni. Ja si totiz porad nejsem jista. Zadny nevolnosti nebo tak neco, proste zatim nemam pocit, ze jsem tehule. I kdyz uz je to temer dva tydny po terminu MS. Asi to potrva do doby, nez zajdu za MUDr. na vysetreni. To bude po navratu z dovci na zacatku pristiho tyden. Tak to teprve uvidim. Jsem v tomto novacek, takze v tom pekne plavu :oops: Proste jedna takova velka neznama. Kdyz tady koukam na ten rozsirujici se seznamek, tak si ve 28, nebo skoro 29 s prvnim mimisem pripadam divne. Vubec nevim, co mam cekat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.7.06 01:17

Dobre rano, tady zase leje, takze zadna velka zmena.
Jani - ten krouzek v gestacnim vacku mohl byt zloutkovy vak, objevuje se driv nez mimis a jestli to dr. meril,tak uz to je mimisek. S tim dvojcatkem je to neprijemne, ono to nejak dopadne, hlavne aby aspon jeden byl v poradku, ne? Pry se to stava celkem casto, ze jedno dvojce se prestane vyvijet. V moji domovske diskusi tim prosla Terra a uz je myslim v 16tt s mimiskem naprosto v pohode.
Sykorko - proc si pripadas divne? Me bude 30 az se mi narodi prvni mimis, pokud to tedy zvladneme do stastneho konce. Sice jsem tehu uz jednou byla, a protoze to nedopadlo, tak mam nacteno spoustu informaci, ale vlastni zkusenost zadnou, a jsem vyplasena vic, nez kdybych nevedela nic. Taky nemam zadny nevolnosti. Nekdo nemusi mit vubec zadne nevolnosti cele tehu a nekomu je poradne spatne. Neboj se, mimisek tam je a pekne si roste. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.7.06 07:19

Ahojky holky,
to je vedro, co? Dnes jsme tu meli taky 37, zitra a dalsi dny hlasi 40st, krasny. Taky se vam v tech vedrech zveda zaludek? Ja nejsem schopna nic uvarit. Mala ma sklenicky a to uz jen ta vune z mikrovlnky mi naprosto staci. Uf, kdy uz ty nevolnosti prestanou..

Alia - do ceska se chystame :wink: Mame naprosto nabity program. Ale jen na 2 tydny, coz doufam, ze se vse stihne v pohode a bez potizi. Jinak s tou dr., rikala mi, ze jeji zastup nema cas na takove veci, jen akutni. Volala jsem do ceska asi 3 dalsim dr a presne v te dobe maji dovolenou. Uz nejak rezignuji a budu doufat, ze drobecek v brisku je zdravoucky. Zatim tuk tuk by mel byt. S tema 45, to je teda sila, my to tu vetsinou resime tak, ze pres noc vyvetram a v momente, kdy zacne sviti slunicko do oken a stoupat teplota, zatahnu zaluzie a zavru okna, pak se to da prezit a udrzim si tu 26 stupnu i bez klimatizace. Ikdyz si tu pak pripadam jako v krabicce od sirek. A pivko v par kapkach neuskodi. Ja jsem mela taky chute pri prvnim tehu, dala jsem si sklenicku nealkoholickeho piva a zahnala chut.

saraai - Jen to uvedu na pravou miru. Jsme z Oregonu, litame z Portlandu na jeden prestup, ale i tak je to zaber s malou. Dr. jsem zatim nenasla. Ono zustavat kazdy den vzhuru skoro do pulnoci ani moc nemuzu, abych volala do ceska.

Misa2 - Jsem moc zvedava, jak to s vama dopadne. Ono je asi lepsi mit zdrave deti a byt zdrava i sama nez opak. Myslim, ze dnes uz jsou zakroky tohoto typu na velmi dobre urovni. Ale i tak je to uspech, ze jsi tehulka. :wink:

Petulda - Mas pravdu, moje holcicka se narodila uplne presne jako Vallin Michalek :) Jeste mi povez, co presne bys chtela vedet pod pojmem „odtajneni“ ? Nad tim tandemem musim jeste popremyslet. Ale zrejme ano, ikdyz mala chodi uz od 11m, takze se do doby, nez mimisko vykoukne na svet spis uz ani kocarek a mozna ani board nebude potrebovat. Ale na ty delsi trate se to urcite hodi. Nastesti tady v usa takove vesi nejsou drahe.

Jidlo - v tom se nejak neomezuji, spis vse s mirou (a jak rika muj manzel: Bez Miry to neni ono! :lol: ) A po hermelinu se muzu utlouct, zvlast po tom ceskem.. Ono jednou za pul roku to nemuze uskodit. Ja jsem si za cele prvni tehu dala 2×..a jak se mi delalo krasne a stejne tak male :oops: :)
Tehuprukazku jsem dostala az kolem 12tt poprve…ted ji samozrejme jeste nemam.
V aute se pripoutavam vzdy, ikdyz jen popojizdim, je to zvyk. Pri prvnim tehu jsem jezdila trasy Brno Ostrava i v 8m a byla jsem pripoutana. Tohle bych si nikdy neodpustila, nikdy nevite, co se muze stat.

Lasicko - v americe nenajdes jediny kocarek, ktery by mel rovna zadicka. Tady se miminka vozi ve vajicku na kocarku a az uz se tam nevejdou, tak se polozi do kocarku - golface, ale pozor, zadny tady nema rovne zada. Hodne zvazuji, ze bych si dovezla svuj z CR. Dokonce mam na to jeden kufr volny a mam svoleni od manzilka. :)

jana1 - s tim druhym mimiskem me to taky moc mrzi, ale urcite si nedelej hlavu. Priroda mocna carodejka :wink: Hlavne, ze ten druhy se vyviji do zdraveho mimiska. Kdy jdes na dalsi kontrolu? Drzim palecky! :wink:

Tehulky mile, ja vam tak zavidim, ze si chodite po kontrolach a vidite sve piskotky…uz jsem z toho pomali nervozni, ze jsem jeste nikde nebyla. Jenze tady je to na objednani a na dlouho, no a v CR mi prijde, ze na to nemaji cas. :cry:

:D A samozrejme zdravim nove dvoucareckove a preji hodne zdravicka a pohodove tehu.

http://animace.org/…/G110005.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 07:31

Zdravím při pátku :wink:

Teda mě už je vedro ted, taky zavřu okna další den strávím zakuklená doma, za chvíli budu trpět klaustrofobií :D

Dnes má kontrolu PETT a PETUL, v kolik holky jdete? A pak nám hned podáte zprávu, že? :wink:

NOLY, ty nevolnosti ti fakt závidím (v dobrém), mě nebolet horní díl těla, tak si to těhotenství ani nepřipouštím :roll:
A máš nový metřík :D Pěkný :wink: Naši mrnousové by měli ted mít tak 15mm :D To musí být pro tebe hrozné čekat do 12tt na utz..když jsem čekala kluky, taky jsem vlastně byla poprvé na utz taky až ve 12tt, no ted si to neumím představit a nestačí mi to ani jednou týdně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.7.06 07:32

Ahoj Noly, trpis nevolnosti? No tak to je jasny, ze drobek se ma fajn, i bez kontroly. Ja uz jsem z toho vazne nervozni, ze nevolnosti nemam. Taky mate pekne horko. Tady je ted teplota dobra, ale pocasi depkoidni. Kdyz je horko, tak mi ani utesneni vsech otvoru do bytu nepomuze v udrzeni teploty, mistni domy totiz vubec netesnej. S tim casovym posunem je to na prd, to mi nemusis povidat. My kdyz chceme komunikovat s rodinou, vzdycky musime vydrzet do jedne dvou v noci, nez se vrati z prace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.7.06 07:48

Dendulko - vid, ja bych taky nevolnosti brala. Tebe aspon neco boli, me snad neboli vubec nic. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 07:50

No jo SARI, ale to třeba ještě přijde, mě ty prsa bolej pořádně až ted a proti minulému těhu je to nějak pozdě, počkej ještě 2 týdny a třeba to začne i u tebe :wink:
Tady se normálně zatáhlo, huráááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
21.7.06 08:05

No abych byla uprimna, uplne normalne mi neni, ale spatne taky ne, rozhodne ne na zvraceni. Spis mi myslim, ze uz jsem si nejaky ten „jiny“ stav vsugerovala, abych se citila jako tehule :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.7.06 09:40

ahojky

Ahojky všem,
ráda bych se taky přidala k vám do klubu:-) TP mi vyšel na 28.3.2007. Vůbec jsme to neplánovali a mám doma 3,5 měsíčního klučinu, TP jsme měli 21.3.2006 a narodil se až 3.4.2006. Měsíč červen je pro nás nějaký plodný měsíc:-))

Dasulika+Lukášek+Tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 09:48

Tý jo, Dasuliko, jsi z deníčku Únornátek a březnátek, že? Tuším jsi poslední rodila a ted jsi první opět těhu 8O Mooooc gratuluju :wink: Pak tě přihodím do seznámku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.7.06 10:12

ahojky

Dendulko: Přesně tak!:-) Až budu mít chvilku, zkusím si přečíst celou diskuzi a být v obraze:-)

zatím pá pá

Dasulika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí