Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
20.7.06 07:40

Ahoj,
Misa2-ty jo trojčátka, kolegyně má 3. No první rok si užila, ale měla rodinné zázemí (svojí mamku v důchodu), takže celkem v poho to zvládla. No já bych se upřímně redukce bála, ale dnes je medicína na vysoké úrovni. Držím palečky!!!
Sarai-no vidíš holka, váček, tak už si klidnější ne? Na BT se vyprdni a radši se nestresuj.
Noly, Alia- holky odkud jste?
Dneska jdu k dr. tak hned písnu jak přijdu. Jestli nezkolabuju z toho vedra. Závidím Sarai počásko. Já už chci taky 22 stupnu.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
20.7.06 07:47

No Jani , ja bych zas brala vase slunicko, uz mi tady to vecne blby pocasi leze na nervy. Letos jeste poradne ani hezky nebylo, jen par dni. Hnedka po KO se ozvi a fotecku z UTZ do alba breznatek, pokud ji dostanes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 07:50

Sarai-no fotku asi do alba nedám, stále nemáme ten program na fotky, takže nejdřív uženu manžu a pak hned vkládám :wink: .
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
20.7.06 08:35

Tedy, tady toho zase přibylo - musím si dělat poznámky, na co všechno chci reagovat…

Petul: Jsem od Kolína - z Plaňan.

Petulda: Zbytečně se nenervuj, když ti to máš potvrzeno od dr.

Valli: Moje mamina se divila, že jsem nedostala průkazku a že to je divné. Tak jsem jí říkala, že tady odtud ji ještě nemá většina mamin. (Tak pro změnu kroutila hlavou, že se může někdo scházet na netu a takhle to konzultovat… Ale ona tyhle „moderní“ věci moc nechápe. Občas si říkám, jak je možné, že takhle „zbabkovatěla“…)

Valli: Ani já se pomalu nevyznám v tom, kdo je kdo. Je nás tu kupa…

Misa: Doufám, že vám to s těmi 3/2 miminky dopadne dobře, ať už se rozhodnete pro redukci nebo pro ponechání.

Saraai: Já jsem taky žádnou kytku nedostala. Ale manželovo každodenní přivítání „Jak se vám vede, holky moje?“ je lepší než 10 kytek.

Lasička: Dokud mi bylo špatně, tak jsem věděla, že je něco „v pohybu“ a začala jsem tušit, odkud vítr vane. Od té doby, co byl test pozitivní, mi je dobře, bez výrazného houpání žaludku. (Jakoby tělo vědělo, že už o tom vím a není nutné mne na to upozorňovat.)

Alia: Já nijaké výrazné chutě ani nemám. Sklenici kyselých okurek sním na posezení odjakživa, takže podle toho se to posuzovat nedá. Ale v úterý jsem si hodně pochutnala na zavináči. Sice je mám ráda, ale ještě nikdy to nebyla taková dobrota, jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 09:27

SEZNÁMEK

NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.

DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 24.7. — třetí mimi — TP 3.3.

LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.

MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.

PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 21.7. — druhé mimi ---TP 7.3.

JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO DNES — druhé mimi — TP 9.3.

EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.

BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO 26.7. — druhé mimi — TP 10.3.

VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.

PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 21.7. — první mimi — TP 15.3.

SARAAI — 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.

PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.

ALIA --- 36 le t--- MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.

VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.

KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — první mimi — TP 22.3.

LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.

KACENA --- 28 let — Plzeň — 7tt — první mimi

PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO 26.7 .--- první mimi

LALIA --- 36 let — Slovensko — páté mimi [/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][barva=#444444][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.06 09:28

ahoj holky, vsechny vas zdravim a diky moc za povzbuzeni…
no, asi by se zvladli i ty tri, ale zdravotne to pan doktor nedoporucoval… no, ja taky doufam ze uz ty metody jsou vymakane a ze neposkodi dalsi mimca… trojcata jsou z umeleho oplodneni…
tak to jsem vubec netusila ze se nemuze tunak… no, jeste se mam co ucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
20.7.06 09:36

Dobré ranko,
Noly, sem si všimla, že jsi psala, že máš skoro 13ti měsíční mrně, tak to budeme mít děti ještě s Valli přibližně setejně od sebe. Tak si tu pak aspoň můžem sdělovat, že nestíháme všechny stejně :lol: . Plánuješ nějak kupovat tandem? Jo a kdy že se nám teda úplně odtajníš? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.06 10:00

Petul, ja taky doufam ze vi co delaji a ze to umi :)
no, ja se utesuju tim ze je asi „lepsi“ mit dve zdrave nez trem nejak zkazit zivot… ale to jsou blbosti co pisu!
a s tim zvracenim… me je taky blbe, taky jakoby zvracim ale neni co, tak jsou to jen takove ty hleny (pardon) :)
a do prace taky nechodim, jsem rada ze se muzu pres den natahnout…
spolupracovnice furt „vykrikuje“ ze mam tolik casu a ze chodit muzu tak at prijdu, ale taky v takovych vedrech - to aby se mi tak udelalo blbe! i normalne se mi toci hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 10:17

Petul, přesně to jsem měla při 1.těhu. Dávej na sebe pozor.
Já včera šla jenom přes ulici ke tchýni a myslela jsem, že se pos… (pardon) Bylo mi tak šoufl, že jsem hned mazala nazpátek domů.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 10:31

Já jsem na jednu stránku taky ráda, že je mi zle, vím že se tam mimís zabydlel a že se orgány přizpůsobují těhu. Ale někdy mě to vážně štve. Hlavně kvůli Jiříkovi. Ale už 3 den je mi líp. Žaludek mám sice stále jako na vodě, ale je to daleko lepší. Nejím nic sladkýho, tak už mě ani nepálí žáha. Jen k večeru je mi blbě. A to jdu dneska na tu kontrolu. Nemáme ani klimošku v autě, tak se upeču. Beru si sebou mrkev, ta mi dělá moc dobře na žaludek. A budu chroupat jako králík (asi na mě budou ostatní civět jako na exota) :lol: .
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 10:32

V kolikátým tt se dává těhu průkazka? Máte jí už někdo? Minule jsem jí dostala v 10tt. Tak to teď asi nic nebude co?
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
20.7.06 10:35

Jani asi záleží na doktorovi, minule jsem jí dostala někdy v 8 nebo 9tt. Teď bych jí měla dostat na tý další kontrole 21. 8. (to by měl být asi 10tt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 10:38

Ahoj kočky,
teda nemůžu reagovat jednotlivě, jaksi to není v mých silách :oops: :D

Jani, v kolik jdeš na tu kontrolu? průkazku jsem minule dostala v 7tt,zbyl mi z ní jen obal, tak předpokládám, že mi ji dají až tak kolem 12tt..všude ji dávají jinak :roll:

Jen jsem postřehla něco o jídle, tak já se v tomto směru neomezuju, v obou těhu jsem jedla všechno a kluci jsou zdraví, to jsem skoro obden jedla játra, prostě jsem na ně měla chut a nic se nestalo, jen že kluk měl 4,5kg..a plísnové sýry miluju, asi se jich nevzdám, já myslím, že čím víc se člověk hlídá tím je to horší :wink: To mi připomnělo že jsem od včerejška shodila kilo 8O Však mě to neuškodí :D a jím normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 10:45

Dendul v 16.30.
Ohledně jídla se taky neomezuju. Jediný co vím, že nebudu je tatarák a zrovna ten si vždycky v těhu chci dát!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 10:49

Tak ten já nejím i normálně, ale je fakt, že ten by se fakt neměl :roll:
Ted do sebe zrovna soukám melouna, mňam…
A budou ti dělat utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital