Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Misa2-ty jo trojčátka, kolegyně má 3. No první rok si užila, ale měla rodinné zázemí (svojí mamku v důchodu), takže celkem v poho to zvládla. No já bych se upřímně redukce bála, ale dnes je medicína na vysoké úrovni. Držím palečky!!!
Sarai-no vidíš holka, váček, tak už si klidnější ne? Na BT se vyprdni a radši se nestresuj.
Noly, Alia- holky odkud jste?
Dneska jdu k dr. tak hned písnu jak přijdu. Jestli nezkolabuju z toho vedra. Závidím Sarai počásko. Já už chci taky 22 stupnu.
J.
No Jani , ja bych zas brala vase slunicko, uz mi tady to vecne blby pocasi leze na nervy. Letos jeste poradne ani hezky nebylo, jen par dni. Hnedka po KO se ozvi a fotecku z UTZ do alba breznatek, pokud ji dostanes ![]()
Sarai-no fotku asi do alba nedám, stále nemáme ten program na fotky, takže nejdřív uženu manžu a pak hned vkládám
.
J.
Tedy, tady toho zase přibylo - musím si dělat poznámky, na co všechno chci reagovat…
Petul: Jsem od Kolína - z Plaňan.
Petulda: Zbytečně se nenervuj, když ti to máš potvrzeno od dr.
Valli: Moje mamina se divila, že jsem nedostala průkazku a že to je divné. Tak jsem jí říkala, že tady odtud ji ještě nemá většina mamin. (Tak pro změnu kroutila hlavou, že se může někdo scházet na netu a takhle to konzultovat… Ale ona tyhle „moderní“ věci moc nechápe. Občas si říkám, jak je možné, že takhle „zbabkovatěla“…)
Valli: Ani já se pomalu nevyznám v tom, kdo je kdo. Je nás tu kupa…
Misa: Doufám, že vám to s těmi 3/2 miminky dopadne dobře, ať už se rozhodnete pro redukci nebo pro ponechání.
Saraai: Já jsem taky žádnou kytku nedostala. Ale manželovo každodenní přivítání „Jak se vám vede, holky moje?“ je lepší než 10 kytek.
Lasička: Dokud mi bylo špatně, tak jsem věděla, že je něco „v pohybu“ a začala jsem tušit, odkud vítr vane. Od té doby, co byl test pozitivní, mi je dobře, bez výrazného houpání žaludku. (Jakoby tělo vědělo, že už o tom vím a není nutné mne na to upozorňovat.)
Alia: Já nijaké výrazné chutě ani nemám. Sklenici kyselých okurek sním na posezení odjakživa, takže podle toho se to posuzovat nedá. Ale v úterý jsem si hodně pochutnala na zavináči. Sice je mám ráda, ale ještě nikdy to nebyla taková dobrota, jako teď.
SEZNÁMEK
NOLY --- 22 let — USA — KO 17.8. — druhé mimi — TP 2.3.
DENDULKA --- 28 let — sev. Čechy — KO 24.7. — třetí mimi — TP 3.3.
LAU --- 28 let — Středočeský kraj — KO 10.8. — první mimi — TP 4.3.
MÍŠA --- 31 let — Zlín ---KO 1.8. — první mimi — TP 6.3.
PETT --- 29 let — Středočeský kraj — KO 21.7. — druhé mimi ---TP 7.3.
JANA --- 28 let — Karlovarský kraj — KO DNES — druhé mimi — TP 9.3.
EVULA --- 36 let — Prostějov — KO ? ---čtvrté mimi — TP 9.3.
BETULI --- 31 let — Uherské Hradiště — KO 26.7. — druhé mimi — TP 10.3.
VALLI --- 24 let — Vysočina — KO 14.8. — druhé mimi — TP 11.3.
PETUL --- 25 let — Středočeský kraj — KO 21.7. — první mimi — TP 15.3.
SARAAI — 29 let — Japonsko — KO 1.8. — první mimi — TP 19.3.
PETULDA --- 28 let — sev. Čechy — KO 21.8. — druhé mimi — TP 19.3.
ALIA --- 36 le t--- MA — KO 31.7. — první mimi — TP 19.3.
VRONY --- 30 let — Zlínský kraj — KO 2.8. — druhé mimi — TP 21.3.
KOLBA --- 26 let — Jihomoravský kraj — první mimi — TP 22.3.
LASIČKA --- 30 let — Kralupy nad Vltavou — KO 7.8. — druhé mimi — TP 25.3.
KACENA --- 28 let — Plzeň — 7tt — první mimi
PRVOSENKA --- 31 let — vých. Čechy — KO 26.7 .--- první mimi
LALIA --- 36 let — Slovensko — páté mimi [/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][barva=#444444][/barva]
ahoj holky, vsechny vas zdravim a diky moc za povzbuzeni…
no, asi by se zvladli i ty tri, ale zdravotne to pan doktor nedoporucoval… no, ja taky doufam ze uz ty metody jsou vymakane a ze neposkodi dalsi mimca… trojcata jsou z umeleho oplodneni…
tak to jsem vubec netusila ze se nemuze tunak… no, jeste se mam co ucit…
Dobré ranko,
Noly, sem si všimla, že jsi psala, že máš skoro 13ti měsíční mrně, tak to budeme mít děti ještě s Valli přibližně setejně od sebe. Tak si tu pak aspoň můžem sdělovat, že nestíháme všechny stejně
. Plánuješ nějak kupovat tandem? Jo a kdy že se nám teda úplně odtajníš? ![]()
Petul, ja taky doufam ze vi co delaji a ze to umi ![]()
no, ja se utesuju tim ze je asi „lepsi“ mit dve zdrave nez trem nejak zkazit zivot… ale to jsou blbosti co pisu!
a s tim zvracenim… me je taky blbe, taky jakoby zvracim ale neni co, tak jsou to jen takove ty hleny (pardon) ![]()
a do prace taky nechodim, jsem rada ze se muzu pres den natahnout…
spolupracovnice furt „vykrikuje“ ze mam tolik casu a ze chodit muzu tak at prijdu, ale taky v takovych vedrech - to aby se mi tak udelalo blbe! i normalne se mi toci hlava…
Petul, přesně to jsem měla při 1.těhu. Dávej na sebe pozor.
Já včera šla jenom přes ulici ke tchýni a myslela jsem, že se pos… (pardon) Bylo mi tak šoufl, že jsem hned mazala nazpátek domů.
J.
Já jsem na jednu stránku taky ráda, že je mi zle, vím že se tam mimís zabydlel a že se orgány přizpůsobují těhu. Ale někdy mě to vážně štve. Hlavně kvůli Jiříkovi. Ale už 3 den je mi líp. Žaludek mám sice stále jako na vodě, ale je to daleko lepší. Nejím nic sladkýho, tak už mě ani nepálí žáha. Jen k večeru je mi blbě. A to jdu dneska na tu kontrolu. Nemáme ani klimošku v autě, tak se upeču. Beru si sebou mrkev, ta mi dělá moc dobře na žaludek. A budu chroupat jako králík (asi na mě budou ostatní civět jako na exota)
.
J.
V kolikátým tt se dává těhu průkazka? Máte jí už někdo? Minule jsem jí dostala v 10tt. Tak to teď asi nic nebude co?
J.
Jani asi záleží na doktorovi, minule jsem jí dostala někdy v 8 nebo 9tt. Teď bych jí měla dostat na tý další kontrole 21. 8. (to by měl být asi 10tt).
Ahoj kočky,
teda nemůžu reagovat jednotlivě, jaksi to není v mých silách
![]()
Jani, v kolik jdeš na tu kontrolu? průkazku jsem minule dostala v 7tt,zbyl mi z ní jen obal, tak předpokládám, že mi ji dají až tak kolem 12tt..všude ji dávají jinak ![]()
Jen jsem postřehla něco o jídle, tak já se v tomto směru neomezuju, v obou těhu jsem jedla všechno a kluci jsou zdraví, to jsem skoro obden jedla játra, prostě jsem na ně měla chut a nic se nestalo, jen že kluk měl 4,5kg..a plísnové sýry miluju, asi se jich nevzdám, já myslím, že čím víc se člověk hlídá tím je to horší
To mi připomnělo že jsem od včerejška shodila kilo
Však mě to neuškodí
a jím normálně..
Dendul v 16.30.
Ohledně jídla se taky neomezuju. Jediný co vím, že nebudu je tatarák a zrovna ten si vždycky v těhu chci dát!!!!!
Tak ten já nejím i normálně, ale je fakt, že ten by se fakt neměl ![]()
Ted do sebe zrovna soukám melouna, mňam…
A budou ti dělat utz?