Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
23.7.06 17:14

No a teda obdivuju všechny co jdou na UTZ poprvé až v tom 12tt, to bych nevydržela a zbláznila bych se 8O
SARI, však se taky dočkáš :wink: To už uvidíš pulsovat srdíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.7.06 17:15

Prosim vsechny svaty aby to byla pravda, Dendulko 8) a pak budu chodit jednou mesicne, ale snad pokazde bude ultrazvuk… vubec nevim, jak to muzou vydrzet nekde, kde chodi na ultrazvuk fakt jen 3× za cele tehu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.7.06 17:16

Dendulko , ja se taky desne bojim, ale zas si rikam, ze do tretice uz to holt musi vyjit. Spis se snazim na to moc nemyslet. Ale ted z toho mam takovy dobry pocit :) :) Hele uvidis jak si budem v breznu popisovat zazitky z porodu :wink:
Jo Sarai , prace to neni spatna, az na toho sefa :( ale rikam si, ze komu se to nelibi (moje tehu) at si pr..l polibi :oops: . Je to muj zivot a moje vec, no ne?
Sykorko Ty mas kontrolu zitra? Tak drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
23.7.06 17:18

Dendulko, nepanikar! To si nech az jako posledni moznost :wink: . Ja jsem taky plasanka, viz predchozi prispevky, ale dneska je mi nastesti (krome ranniho nutkani se vyblinkat :oops: ) dobre.
Zitra ordinuje MUDr. az od desiti, tak premyslim, jestli tam nezajdu az v UT rano, kvuli odberu krve. Jenze to bych se zase nedockala, tak nevim… NAvic mam problem s praci, dojizdim az do prdelakova, takze se vubec nevyplati jit rano do prace, pak zajit za MUDr a vratit se zpet. A k tomu mam na starosti jeste pejska, resp. dva :P . Jeste to musim promyslet a vymyslet nejlepsi variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.7.06 17:19

Alia a co to tam delas, ze mas porad nocni?
Jdu do hajan, tak pekny zbytek nedele, nam uz se to tu prehouplo do noveho tydne. Papa zitra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.7.06 17:21

Sykorko a bude ultrazvuk? Drzim palce a jsem moc zvedava, co u tebe uvidi, jsi jen jeden den rozdil ode mne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
23.7.06 17:26

Saraai, vubec netusim. :oops: Uvidim a necham se prekvapit. Taky jsem si vsimla, ze to mame skoro stejne. Jenze ja to mela minuly mesic nejake posasene (35 dni nez jsem MS dostala, kdezto predtim to bylo s zeleznou pravidelnosti 25-28 dni). Uvidim, co mi rekne MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.7.06 17:27

Sarai delam v casinu, pit boss, super prostredi pro tehulku :? , ale jo jde to, az na ty stresy. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.7.06 17:38

DENDULKO - tak ja jsem zrovna pripad, co na ten ultrazvuk urco pujde az ve 12. tydnu. Moje dr. totiz UTZ nema v ordinaci a pri minulem tehu me objednavala do Centra prenatalni diagnostiky - 12.,20. a 30. tyden. Tak to ted uz beru jako normal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.7.06 17:44

Jandulko - Centrum prenatální diagnostiky se teď přestěhovalo na Veveří, ale to Ti asi MUDr. řekne. Já jsem tam zapsaná, takže tam chodím i na prohlídky a asi před měsícem mi přišla změněná adresa. Jakoby věděli, že se mi to bude brzy hodit. Budu to mít i blíž.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
23.7.06 17:51

Ahoj,
tak jsme odpo vyrazili na zahradu a asi za půl hodiny se to začalo honit a fučet, tak jsme šupajdili domů. Teď už asi hoďku prší, aspoň bude dýchatelněji.

Alio - ať to v práci dopadne dobře. Toho šéfa bych teda fakt kopla někam.
V kasinu, jo? Možná už jsi to někde psala, ale jak jsi se dostala do Maroka do casina? Nějak jsem to nezaregistrovala.
Toho Dr. máš opravdu dobrýho.

Dendulko a Sykorko - držím palce na kontrolu.

Jinak já minule byla na UTZ jenom v 6+něco, pak 12+něco, 20+něco a 30+něco a pak ještě v poradně v porodnici. Moje Dr. UTZ neměla v ordinaci, měla jenom takový ten přístroj na poslouchání srdíčka, takže to jsem slyšela pokaždý. Ale taky jsem to brala jako normál. Teď to bude asi lepší, protože můj nový Dr. má v ordinaci dokonce 2 UTZ :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.7.06 17:56

Když jsem čekala kluky, taky jsem byla jen ve 12.,20. a 30tt,ale minule jsem byla na utz 6+6 a pak přesně v 10+0 a bylo to v háji, takže pokud mi bude dělat doktor UTZ každý týden, budu spokojená :D A zítra bych měla dostat i fotečku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.7.06 19:24

Ahoj holky!!!
Tak jsem konečně dočetla to megamnožství vašich příspěvků. Reagovat nezvládnu. Pokusím se zapojit po tom týdenním výpadku. Jinak na Vranově bylo fajn. Asi jsem vypadala jako vůl, protože jsem chodila nejdřív spát, nepila jsem alkohol, nekouřila, což už ani nebudu ale nijak mi to nevadí, a asi třikrát za noc jsem musela chodit na záchod.
Děs, bylo s náma dalších pět lidí na chatě, a protože jsem ještě nebyla u doktora, nechtěli jsme to nikomu říkat. Už se nemůžu dočkat jak zítra zvednu telefon a objednám se. Doufám, že nebude mít dovču to by mě šlehlo.
Jinak holky byla jsem celý týden v klidu, ale jak jsem to tu pročetla začínám se taky bát, jak to dopadne. Dost už že mám vystuduvanou spec. ped. takže se mi před očima honí, všechny druhy postižení. Ale dost už. Všechno bude dobrý:-)

Vítám nové přírůstky a že jich je.

Jdu na zahrádku, sednout si se známejma, taky tam bude jedna těhulka, co bude mít mimi v únoru a já se o tom škvrněcím tajemství zatím, kromě partnera, a vás nemůžu s nikým podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
24.7.06 03:03

Dobre rano, zas je pondeli, coz me netesi, ale na druhou stranu se s kazdy dnem blizi kontrola… :)
Alia v kasinu? Moje kamaradka kdysi s pritelem pracovala v kasinu v Turecku…vydelali tam penizky a vratili se domu…a ty tam chces zustat do toho duchodu? To jako vazne?
Kolba neboj, brzy se podelis o svoji radost s celou rodinou a kamaradama. Ja chtela drzet tajemstvi jak nejdyl to pujde, aspon do toho 12tt, ale asi to neklapne, protoze nas rodiny „otravuji“ s tim, kdy prijdeme a my porad rikame, ze nevime…a oni proc…a tak. Navic, svagr chce prijet v rijnu na navstevu, ale jen kdyz nepojedeme my v zari do Evpropy, takze nakonec to budeme muset vytahnout asi hned po kontrole, pokud tam bude tlouct srdicko.
Dendulko uz se cela tresu na tu fotecku. :D A na Sykorciny zpravy taky… :wink:
Tak jak mi vcera vecer bylo soufl, ze jsem pak ani nemohla usnout, myslela jsem, ze to je tehu nevolnost, ale dneska rano jsem se probudila, a zadna nevolnost se nekona, tak nevim, co to melo znamenat. 8O
V pocasi u nas zadna zmena, vcera v noci mi zas zmoklo pradlo na balkone vcetne koberecku, co se tam vetra…uz to tam visi treti den, vzdycky to zmokne driv nez to uschne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 06:45

Dobré ránko,
SARI, i když bude fotečka, tak nejde otevří Fotogalerka, takže až se vrátí Missorka z dovči? :roll:
Od tří od rána nespím, je mi hrozně zle, asi tlak a podobně, ted jsem si musela udělat kafčo,jinak sebou šlehnu a zrovna dneska, když mám být celý den na nohou :evil: Mám úplně strach něco sníst…

Přeju všem pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital