Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už tomu začínám věřit. Jsem z Jihomor. kraje a protože jedu v sobotu na Vranov, na týdení dovolenou, zavolám dr. až se vrátím a objednám se. Je to stejně hodně čerstvé, tak nevím, co by bylo vidět podle mých propočtů jsem dnes přesně 14 DPO. JO a mimi je první, to je asi nad slunce jasné podle toho, jak jsem vyhukaná, no spíš opravdu překvapená. To bude mít ale pan ředitel radost, o jednu úču na příští rok míň:-)
Ahoj Evulo ![]()
hned to jdu doplnit. Jinak z Prostějova původně pochází můj přítel ![]()
SEZNÁMEK
Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 14.7.---třetí mimi
lau---28 let---Středočeský kraj---TP 4.3.---KO 17.7.---první mimi
Pett---29 let---Středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
jana1---28 let---Karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimi
EvulaI---36 let---Prostějov---TP 9.3.---KO---14.7.---čtvrté mimi
Betuli---31 let---TP 10.3.---KO 14.7.---první mimi
Valli---24 let---Vysočina---TP 11.3.---KO 14.8.---druhé mimi
Saraai---29 let---Japonsko---TP 19.3.---KO 18.7.---první mimi
kolba---26 let---Jihomoravský kraj---TP 22.3.---první mimi
Kacena---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
Prvosenka---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
lalia---36 let---Slovensko---páté mimi
Noly
KOLBO: uzij si dovcu,akorat vranovska prehrada je myslim plna sinic-kouúpani na vlastni nebezpeci.
HOlky:tak jsem ted asi hodinu projizdela tandemy,mozna ho budu potrebovat,no teda na vzhled se mi nejvic libi jane powertwin nebo jak se to jmenuje,nojo ale to decko starsi ma sedet vepredu a to pry ma hrozne nohy nahoru,tak teda nevim a taky jak se to sklada do auta.no to je sranda co resim,co?a to je tepve tak pul cm ten mimisek velky,co?
![]()
uz jsem psala ze jsem si dnes koupila vitaminy?femibion?a mam listovku,tak se laduju.
SARAAi:takze rodila bys uz jako v CR jo?a jak to ze se po4 letech vracite?a kdy vlastne?ja jsem zvedava ![]()
nas tatka se teda dnes taky nejak zdrzel v praci.mel nejakou schuzku s chlapem, ktery opruzuje skrz byt no des.to teda bude asi nalada-protoze ten chlkap je fakt desnej.
DENDULKA:a co delaji ti starsi kluci?jsou u toho dedy a jinak jsou s tebou doma?nebo je vysles na prazdniny?
uz nektera zvracela?
KOLBA:jihomr.kraj nejsi tedy ze znojma?nebo ze by brno?ja jsem z TR.
VALLI, kluci dneska odplachtili na týden ke tchánovi,ale je to tady ve stejným městečku, nikam je ještě nepošlu, chci příští rok zkusit tábor.. ![]()
Já nezvracela, není mi totiž ani blbě..
No jdu douklízet, ale nechce se mi… ![]()
Valli: Jsem z VY. Na Vranově se rozhodně koupat nebudu, to bych asi neriskla i kdybych těhu nebyla. Vemu si knížky, jedem tam s bandou lidí, tak snad nebude nuda.
JInak s těma kočárkama, já už je prohlížím něco přes rok, takže se můžem bavit o praštěnosti. Mám vybraný favority, dokonce i přítel zná názvy a typy podvozků:-) No bavíme se.
Jo už vím, co jsem chtěla, ještě jsem nezvracela, chtěla jsem dnes vařit hrachovou kaši, kterou miluju, ale jak jsem oddělala pokličku, pěkně se mi asi třikrát obrátil kufr, tak jsem to za stálého míchání spláchla a uvařila si suchý brambory. Jinak žaludek mám jako před státnicema, nic příjemnýho.
Sarai: Bydlet v Japonsku, tak to si fakt nedovedu ani ve snu představit, máš můj obdiv. Mám ráda malý města a při představě cesty do Prahy mi je podobně jak s tou hrachovkou:-) Přeháním:-)
KOLBA:tak to mne se jeste kufr neobratil
pouze dnes ve meste mensi nevolnost,ale to bylo z haldu(asi).
jo ja pri prvnim taky mela vybranej kocar jeste jsem nebyla ani tehotna!a ruzne veci jsme nakoupili a taky jsem nebyla ani tehotna!blazen no.
DENDULKA:jo ja kdyz byla po prvni tride uz jsem valila na tabor na18dni ![]()
tak se mejte pro dnesek nejspis koncim.
Ahojky,
EvuloI- stejný termín porodu
. Jak máš staré děti?
Prvosenko-ať Vám to zítra klapne!
Kolbo- krásnou dovču mamino!
Jinak mě je stále zle, po celý den. Je to děs. Nejhorší je, že mám suchou rýmu a nejde mi pořádně smrkat. Ty hleny mi kloužou do krku a z toho mi je na blití, dneska jsem se málem poblila. Ale málem! Jo a taky už jsem si zase musela vzít to těhu lízátko a bylo mi fajn, ale jenom chvíli, protože já blb si dala koblihu a po tý mi zase bylo blé. Takže tak.
Jinak já prozatím fotky nepošlu páč momentálně nemáme nainstalovaný program na fotky.
Jana
Ahoj holky,
sory , že vám sem lezu, ale chtěla jsem pogratulovat Valli k těhu ![]()
Pamatuju si ji z ledna , kde se mihla a měla naději, že bude mít kozoroha, ale tenkrát to nevyšlo. Tak vidím, že teď už to snad vyšlo, tak blahopřeji.
No a Vám ostatním taky a užívejte si,je to super.
Tak pa Ledňačka 2007
Ahojky,
tak jsem koukala, že už tu byla po mně sháňka
. Tak se hlásím a jsem tu
. Poprvé jsem // našla v neděli, to ale byly ještě víc v mý fantazii, než na papíře
. V úterý už byly vidět celkem jasně, i když teda ta druhá pořád ještě není úplně tlustá, ale je tam
. TP mi podle MS vychází na 19. 3. Na kontrolu jsem se ještě neobjednala, protože Dr. má dovolenou a bude až příští týden. Tak musím počkat. Jinak mám doma už jednoho raubíře (viz metřík).
Mým domovským deníčkem jsou Červenčátka 2005 a patřím taky k Podzimním snažilkám - trochu jsme to tam s Valli a Janou uspíšily
.
Nečetla jsem úplně všechno, co jste psaly, jen jsem rychle prolítla, tak snad se zorientuju kdo je kdo a tak
.
Tak zatím hezký večer a dobrou noc.
Peťulda
Dobre rano,
dneska me od prvniho okamziku, co jsem otevrela oko poboliva bricho. To bude pracovni den
Jsem nervozni jak pes. Hlavne at se nic neprihodi pres vikend, protoze pohotovost u nas v nemocnici nefunguje.
Valli - rodit budu asi v Japonsku, vracet se budeme asi az na jare 2008. Ale druhy uz si chci porodit v klidu a bezpeci ceskeho zdravotnictvi ![]()
Petuldo - gratuluju moc a moc, mame stejny TP ![]()
Mastim do prace kocicky. Tak pekny patek a pro ty, co tu nebudou o vikendu taky pekny vikend. Ja se ozvu asi az vecer.
Tak abych tu nebyla za exota a straspytle, mam taky tehu metrik. Tenhle jsem porad chtela, ale nejde tam nastavit casove pasmo, tak mi to mozna bude trochu delat zmatek v pocitani dnu, kdyz jo, tak to budu muset zmenit.
cauky,nekdo se ptal asi dendulka, jestli jsem byla u Dr. tam jsem sla hned,u myho se nemusi objednavat,jen jsem si vysedela frontu
a rada
takze ja to mam potvrzene i od Dr.a jdu az za ten mesic,kdy mi da prukazku-doufam.
SARAAI:ty brdo takze tam budes i rodit,no tak to jo,to se zase tak rychle nevracite.asi vas ta prace musi bavit,ja bych taak daleko nemohla byt ![]()
PETULDO:nop konecne jsi zde!
JO KDO JE ZDE TEDY RYBA?ja jsem ryba 18.3.tak jsem zvedava jak pak budu rodit.u nas v rodine mame plno breznaku.deda je prave11.3. coz mam termin a pak jeste bratranec a kamosky atd..
ELLHANA:diky za prani,jo to jsem si naivne myslela ze by to mohlo vyjit,ale bohuzel nic.asi to nebylo v ovulaci jako ted ![]()
taky vam prijde ze je kazda zenska tehotna?u nas ve meste je to uplne sileny,jdu do mesta a jen vyhabame s kocarama.nebo jdou zensky s pupkama ![]()
JANI:tak to je mi te lito, ze je ti blbe,ja doufam, ze mi blbe nebude,ale vystrasila me NIKINa, ze ji po tech mych vitaminech co mam bylo blbe.tak se ho bojim dat,protoze dnesjedu autem, vezu segru s pritelem na kola a pak jedu do skoly na zapis.
tak si ho dam az odpoledne.jo a co to je za lizatka?to ja neznam?!
tak pa.