Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
13.7.06 15:48

Berushko , diky moc. No podle toho, co jsem cetla na internetu, staci podat pisemnou zadost. Jeste je hodne brzy o tom premyslet, ale je fajn to vedet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.7.06 15:52

Saraai: No, ja si taky rikam mit 7.500,– a nemit je rozdil… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.7.06 15:54

Zítra se vdávám a mám docela strach, aby mi nebylo špatně!

Ale zas mám radost, že se nám mimi povedlo taky napoprvé,
aspoň vím, že jsme oba zdraví.
I když jsme museli na miminko čekat 3/4 roku - po vysazení antíků jsem neměla cyklus a už jsem z toho byla na nervy, že si můj miláček bere neplodnou.

Mimochodem - také jsem používala GS Mamatest.

Zdravím všechny! :wink: Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.06 16:03

Holky už jsem se trochu vzpamatovala z toho příjemného šoku, že to asi fakt vyšlo. Testíky se pokusím vyfotit co nejdřív,příteli to sdělím, hned jak dorazí z práce, beztak to se mnou neměl jednoduchý poslední týden:-)Do fotoalba jsem mrskla svoju fotku pro začátek. Eva Kolba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 16:21

Valli - hezky testiky a chlapecek :D
Kolba - predpokladam, ze ta pulka prvni fotky a druha jsi ty :lol: Rada te poznavam :D Jsem desne zvedava na ty testiky, rychle, fot. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 16:30

saraai:a neni u vas nahodou uz vecer?kdy chodis prosim te spat?ne ze bych te vyhanela :lol: za chvili dojde manza z prace,tak budu muset zmiznout:-)
diky za chvalu fotek, jinak holky piste tam kdo je na fotce.
Kolbo-jestli to jde upravit tak tam napis sve jmeno,jinak nebudeme tusit kdo je kdo.diky
holky tak jsem byla ve meste a nejak se mi udelalo blivno,ale ne zase az moc,trochu,mam hrozny hlad,ale jak dam neco do pusy je mi blbe.tak doufam ze mi nezacnou nevolnosti!to bych byla asi neschopna!

tak pa,vy jste hrozny pisatelky ze kdyz se sem chili nejde tak se pak nestiha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 16:34

Valli vecer je, je pul dvanacty, cekam jeste na manzu, az se dostavi z prace.
Prvosenko - nojo, testik je darek pro novomenzela. Urcite to zitra zvladnes, neboj se. Predem preji hodne stesti novomanzelum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 16:39

PRVOSENKO:tak ja taky at ti neni blbe a mate to hezky.a pockat vy mate svatbu v patek?my ji zase meli ve ctvrtek :lol:

SARAAi:to tak dlouho pracuje,no chudak.to ja zase rikam, hlavne kdyz jsme s manzou spolu,a penez tak akorat:-))vy uz se nevratite do CR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.06 16:54

Takže holky, tetsíky vyfotil přítel a hnedle jsme je dali do galerie. Tak co vy na to?? Fakt mi to ještě nedocvakává!!

Prvosenka: Hodně štěstí ne zítra, dovedu si představit ten blázinec doma, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.06 16:58

Poslední MS 15.6. předpokládaný termín porodu ( teda jestli jsem fakticky těhotná a jestli všechno dobře dopadne) je 22.3. 2007 podle výpočtu na miminko.com.

Jinak je mi 26 a povedlo se to na první pokus…asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 17:18

kolba:ja to tam vidim uplne jiste a jasne,tak ahoooj mamino!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.7.06 17:19

KOLBA, testíky jsou jasně pozitivní :D Přihodím tě do seznámku, jen třeba ještě z jakého kraje jsi a kdy půjdeš k doktorovi…

PRVOSENKO, hodně štěstíčka a at ti svatbička vyjde přesně podle tvých představ a at ti není špatně :wink:

VALLI, máš roztomilé dítko a mamka taky není k zahození :D

No fuj, do ted jsem žehlila. ted to ještě uklidit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 17:35

Valli - vracime se do CR, byt tu cely zivot to by me kleplo.
Kolbo - ty jsou preci jasne pozitivni, gratuluju. :D Tak kdy bude TP? joo uz vidim, tak konecne nekdo s mladsim tehu nez ja. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.7.06 17:37

SARI, ty ještě nechrníš? Manžílek ještě nepřišel? Tím tě neposílám do postele, jsem ráda že tu jsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.7.06 17:43

Holčinky, doplňuji informace

Jsem z Prostějova, je mi 36 let, mimi je to čtvrté, a TP 9.3.2007, momentálně jsem v 6.týdnu a na první kontrolu a UTZ jdu zítra 14.7.06

Papa Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital