Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
6.7.06 18:49

Ahoj Dendulko,
díky za seznámek. Můžu ho nějak doplnit? Nebo to bude ležet na hrbu Tobě? :D
Pro jistotu:
věk 29 let, středočeský kraj, druhé mimi.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 18:53

PETT, mě to je jedno, jestli ho chceš dělat, tak klidně :wink: Zatím to doplním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 18:56

SEZNÁMEK

Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 10.7.---třetí mimčo
Pett---29 let---středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
jana1---karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimčo
Prvosenka---KO 26.7.
 LALIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.7.06 19:37

Ahoj,
Dendul-no jo chtěli jsme až po Turecku, ale nějak to nevyšlo, no :wink: :lol: . Turecko jsme zrušili. Hele nechceš si udělat 3 metříky?
Prvosenko-ty máš ale výdrž . Já bych to manžovi nevydržela tajit. :wink:
Pett-nechápu proč chceš aby ti bylo zle, nebo jsem to blbě pochopila :oops:
Jo a doplnění do seznámku, je mi 28 let, vdaná.
Zatím Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 19:50

Jani, kdysi jsem se o tři metříky pokoušela, ale nešly mi tam ani dva, tak jsem to vzdala a mám jen tenhle, aspon nezaberu půl stránky, když napíšu jen ahoj :D
Původně jsem se taky chtěla do podzimních snažilek přihlásit, se snažením jsem měla začít na podzim, 26.4. jsem byla na revizi po zamlklém těhu v 11.tt, no a ted jsem otěhotněla hned po šestinedělí, takže Pett chápu, že se tolik hlídá a chce,aby jí bylo špatně, má za sebou taky špatnou zkušenost a právě ty nevolnosti nám jakoby říkají, že je všechno v pořádku :roll:

SEZNÁMEK

Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 10.7.---třetí mimčo
Pett---29 let---středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
jana1---28 let---vdaná---karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimčo
Prvosenka---KO 26.7.
 LALIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.7.06 20:06

Je mi to moc líto. Byly to pro vás asi hodně těžké chvíle. Nedokážu si ani představit čím jste musely projít. Hlavně, že jste v pořádku. Přeji Vám (i mě a všem ostatním), aby tohle těhu dopadlo dobře. A teď už na ty nevolnosti nebudu nadávat a jsem ráda, že je mám.
Jo a jaký věkový rozdíl máte mezi dětmi?
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 20:17

Tak já mám osmiletého Štěpána, 18.1.1998-kozoroh a šestiletého Tomáše 23.6.2000-ráček, rozdíl je 2 roky a 5 měsíců, jako mimina byli oba perfektní, to začlo až když mladšímu byli dva a staršímu 4 a hádky atd přetrvávají dodnes a většinu dne mi vstávají vlasy na hlavě :D A už to nejsou ty miminka k poňuchňání, tak doufám, že si to v březnu připomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.7.06 20:19

Jasně, že připomeneš :wink: . Všechno bude ok. A jak jsi zvládala ten kolotoč když se ti narodil malej?
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 20:30

Pokud si dobře vzpomínám, tak se to dalo zvládnout v pohodě. Starší šel ve třech letech do školky no a na mladšího byl čas, ale ten byl hodnoučkej, stačilo mu, když mě viděl poblíž. Jo a v 5ti měsících chodil po postýlce, samozřejmě se držel šprušlí, byl obecně šikovnější než starší, né že by starší šikovnej nebyl, každej je šikovnej jinak. Já myslím, že se nemusíš obávat, horší to bude až obě dětičky povyrostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.7.06 20:32

Ahoj,
Jano - je to přesně, jak říká Dendulka. Když je mi špatně, tak to vypadá, že je vše v pořádku… I když samozřejmě někdo o těhu ani neví a stejně je vše v pořádku. Já prostě PRO JISTOTU chci, aby mi bylo špatně. A zatím mi teda je, i když ne nijak dramaticky.
Dendulko - s díky odmítám Tvoji velkorysou nabídku na psaní seznámku. :D Doufám, že se neurazíš, já prostě na tuhle administrativu moc nejsem. Nevím, jak to chodí, třeba se každý nový do toho seznamu dopíše sám???
Zatím se mějte krásně, a ať nám z té pecky od jablka (taková je totiž podle „literatury“ velikost toho našeho mimíse) brzy vyroste tříkilovej zdravej macík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
6.7.06 20:40

Tak jo PETT, já si tu funkci nechám :D To se máš, že ti špatně je, mě bylo jen dneska, taky budu radši , když budou :roll: To jsem taky týden špinila, to byly nervy, ale bylo to v době očekávané MS a všechno je snad v pořádku :D

Pro dnešek se loučím a doufám, že se budeme hezky rozrůstat a zdárně všechny doplujeme do března :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
7.7.06 00:45

Ahojky Dendulinko! :-)

moc moc ti přeju, že se to podařilo a založilas tu novou mimi-diskuzi! navíc budeš mít jarní miminko, tak si užijete léto bez přílišného oblíkání a balení! :-)
budu ti strašně moc držet palce, ať je tentokrát všechno v nejlepším pořádku, máš těhu bez jakýchkoli problémů a v březnu kráááásný miminko v náručí! :-) moc pozdravů i všem ostatním březňátkům posílá bee a qeebo z listopadu 2006! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
7.7.06 07:57

březňátko

Ahojky holky,
moc se omlouvám, že vám sem lezu, ale nedá mi to. Před rokem jsem se dozvěděla tutéž zprávu co vy letos a měla jsem termín porodu 21.3.06. Z březňátka se nakonec vyklubalo dubňátko, páč ho v porodnici vyhnali až 3.4.:-)) Nicméně moc vám všem přeju, ať máte co nejpohodovější těhu a v březnu krásná miminka!!!! A já zamačkávám slzu v oku, jak to letí!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.7.06 10:22

Ahoj holčinky,

tak se hlásíme také do klubu, po 9měsících snažení a po 3. IUI se nám to konečně povedlo. Byla jsem na odběru krve, tak se můžeme potichoučku radovat. Jsem v cca 5. týdnu a moooooooooooooccccccc se těším.

Jejda budí se mi malý tak pádím

Ahojky Evula a Matýsek 2.5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.7.06 10:26

EVULKO, mooooooc gratuluju a vítám Tě tu :D

To se hezky rozrůstáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit