Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
11.7.06 09:35

Ahojky LAU, gratuluju ke // :D Jejda, ty už máš i jména připravená 8O
Hodím si tě do seznámku, kdyžtak napiš nějaké info o sobě, třeba jako kolik ti je, kolikáté mimčo a na kdy vychází TP - jo mimochodem, dobře se to počítá na www.gynstart.cz kde dáš, že jsi lékář a tam je tabulka, později se to tam dá i počítat podle ultrazvuku, podle CRL :D

Tak pro holčinu bych možná i něco vymyslela, ale pro kluka? Vůbec nic mě nenapadá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 11:38

Koukám, tady začnu trpět brzy samomluvou.

Tak pěkný zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 12:14

Neboj, samomluvou trpět nemusíš, jen jsem musela na oběd.

My máme jména vybraná už asi půl roku (možná ještě déle), ještě než jsem vy:,–(ila HA.
Je mi 28, bude to moje první mimčo, ale v podstatě jsem „mamina“ dvou neteří, které si mne tak trochu adoptovaly - obzvláště ta mladší. Ale je jim teď skoro 11 a 14 let, takže jsem už péči o miminka pozapomněla a mám z toho lehké obavy. Paradoxní na tom je, že kdybych měla minčo před 10 lety, tak bych vůbec nepochybovala o tom, že to zvládnu. A ještě se mi líbí, že až se mi narodí mimčo, tak starší neteři bude přesně tolik, kolik bylo mně, když se narodila ona :)

A co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 12:20

Já to myslela tak nějak všeobecně, ne konkrétně na tebe :wink:

Tfuj, jsem se pěkně přejedla, to budu za chvíli fakt vypadat jako sud…
No já mám 2 syny, 6 a 8 let, jsem rozvedená, je mi 28 a ted čekám s přítelem :D

Kdy jsi měla poslední MS? Jen tak pro orientaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 12:28

Já vím, že to bylo všeobecně :D

No, den poslední MS je poměrně obtížná otázka - to bych totiž taky ráda věděla… 25.5. jsem začala špinit, pak 2 dny nic a 28.5. to propuklo naplno. A cyklus mám pěkně nepravidelný. Po vysazení HA - 28, 35, 24 a 30 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 12:41

Aha, ale předpokládám, že se ti TP bude stejně počítat od toho 28.5., to znamená den po mě :D 4.3., ono se to stejně po utz změní. Já mám metřík danej podle ultrazvuku, protože vím, kdy k „procesu“ došlo :oops: :wink: a to s tím utz souhlasí…

SEZNÁMEK

Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 10.7.---třetí mimi
lau---28 let---TP 4.3.---KO 17.7.---první mimi
Pett---29 let---středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
jana1---28 let---vdaná---karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimi
Saraai---28 let---Japonsko---TP 19.3.---KO 18.7.---první mimi
Prvosenka---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
EvulkaI---druhé mimi
lalia
 Noly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 13:10

Ahoj holky,
Dendulko, víš, že jsem to na tom gynstartu nenašla? Můžeš upřesnit? Jinak já se mmj. dívám na www.pregnancy.org - je to tam pěkně den po dni, akorát teda v angličtině.
Ahoj LAU, vítám Tě, tys mě předběhla v seznámku!!! :D
Teda letošní léto stojí za to. Moc na ta vedra nejsem.
Ale nenadávám, protože vloni mě počasí vyslyšelo a bylo pěkně hnusně a vůbec ne teplo. Úpěnlivě jsem si to přála, protože jsem ještě tahala Ondráše v břiše.
Musím tedy říct, že doma se to dá docela vydržet, ale horší to máte vy, kdo chodíte do práce. Já jsem dojížděla do Prahy cca 45 min. a jezdila jsem takovejma troskama, které většinou neměly klimatizaci… V létě hrůza. Vloni jsem končila 30.6., ale celý červen už mě vozil manžel. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 13:17

PETT, a dala jsi tam, že potvrzuješ, že jsi lékař? Dej ano a hned jak se ti to otevře, tak níž vlevo je tabulka TERMÍNY V GRAVIDITĚ, hodí se to hlavně až budu znát to CRL :wink:
Pett, ty si neuděláš metřík?
Jsem taky doma, tudíž ven mě nikdo nedostane, i tak mi je příšerně vedro, pekla jsem maso a ted je tady hotová sauna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 13:28

A jo, vidíš Dendulko, jsem jelito. Já tam brouzdala všude možně, ale nalevo dolů jsem se nepodívala.
No já taky moc nevycházím. Ondra měl dnes takovou divočejší noc, pokoušeli jsme se ho s manželem přesvědčit, že už v noci nemusí bumbat od maminky mlíčko, ale vůbec nám nerozuměl. 8O Navíc se probudil už v 6, takže ven jsme šli už v 7, dokud nebylo takový vedro.
Metřík si udělám, to si piš :wink: , ale řekla jsem si, že přeci jen počkám na to srdíčko. Takže jestli všechno dobře dopadne toho 21., tak odpoledne je metřík tady. :D Už se na to strašně těším.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 13:36

No já už odpočítávám hodiny do zítřka, však potom napíšu,jak jsem dopadla :roll:
Jé ty ještě kojíš 8O To obidvuju, já kojila necelý měsíc, pořád řvali hlady,tak jsem to vzdala, ale tentokrát to nevzdám :D
A je ti špatně? Já jsem jen ospalá a taková shnilá, že jsem v takovém stavu, kdy se mi jako chce spát, ale jakmile bych si lehla, tak bych neusla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 13:36

Já jsem to taky nejdřív nemohla najít. Ono je to tak „malé“, že jsem to přehlédla…

Pett, rozhodně jsem neměla v úmyslu tě předběhnout. Ono to prostě tak vyšlo :D Já jsem chtěla berana, aby to bylo doma veselejší, byli jsme doma berani dva a mohli tatínka přivádět k šílenství…

Jak si děláte ty metříky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 13:41

Se mi to omylem odeslalo 2×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.7.06 13:42

Ahojte těhulky,
taky mi to nedalo a lezu vám sem, omlouvám se :D Chtěla jsem vám popřát krásné a bezproblémové těhotenství. Já vám tak strašně závidím! Sice jsem teprve nedávno porodila, ale těhu mi moooc chybí. Tak vás (jestli dovolíte) budu sledovat a nostalgicky vzpomínat :D
Ale proč píšu. Ty stránky, o kterých píšete, jsou super. Smutním, že jsem o nich nevěděla už dřív :cry: Tak jsem si je aspoň uložila „na příště“.
Chceme ještě chlapečka, manžel sní o Ondřejovi :D
Mějte se moc hezky a užívejte si těšení se na mimi :D
A mimochodem Pett - to je odvaha, mít děti takhle po sobě. Já mám co dělat s jedním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 13:43

LAU, já jsem taky beran a přítel je lev, mít ještě berana, tak nevim nevim,jak bysme to všichni přežili :D Ale zas rybička je pravý opak :roll:
s tím metříkem, neumím to vysvětlit, ale někde je přesný návod…jdu to najít, ode mě bys to nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 13:51

Beran a Lev??? To máte asi hodně divokou domácnost :D

Já mám neteř lvíče a je to víc, než jsem často schopna snést… Můj taťka je taky lev a nevím, jestli to je dědičnost nebo znamení zvěrokruhu, ale jsou si dost podobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí