Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já poobědvala se synátorem a valil na odpolední vyučování - mají vaření a tak mi slíbil, že mi donese bábovku
já mám tak hodné dítě
zbožňuji ho........
pak má drobek trénink do šesti a pak se teprve budeme učit.......
![]()
kači, já kefír taky nee…ale je to fakt moc dobrý a hlavně na klasické pánvy hodíš třeba pět šest kaněk a ono to drží, žádný lívanečník nepotřebuješ a je to fakt jako vááánek
výborné a krom kefíru máš všechno doma, takže si myslím, že to budu dělat často, uvidím, co na to tonánek ![]()
Ahojky holky
prosím uklidněte mě že tvrdnutí bříška je normální… včera večer mi pěkně ztvdlo a pak to zase změklo, ale nebylo to zrovna příjemné ![]()
Stalo se Vám to také???
Lu: to je normálka, to mimčo tlačí a jestli se více hýbeš a neboj to je normální, měto dělá taky, většinou když už dlouho jdu nebo dlouho uklízím…
![]()
Juhůůů, ještě pár příspevků a máme 3000 no to to letí ![]()
Kači jestli mi bude vrtat bo co nevím zda budu mít náladu a fičím tam hned na ráno na sedm. Tak uvidím, ale moc neslibuju, protože už jsem slíbila že s ním pojedu na ty poláky. Zas v úterý ho tam nepustím, bude po první noční a ještě někam jet, nee
![]()
Lucza píše:
Ahojky holkyprosím uklidněte mě že tvrdnutí bříška je normální… včera večer mi pěkně ztvdlo a pak to zase změklo, ale nebylo to zrovna příjemné
Stalo se Vám to také???
Lu neboj tady máš odkaz.
http://www.lekari-online.cz/…esici-i65304
mě se to stává taky, pro klid duše si řeknu doktorovi o magnesium.........a mám klid ![]()
Tejchi píše:![]()
![]()
![]()
Juhůůů, ještě pár příspevků a máme 3000 no to to letí
Kači jestli mi bude vrtat bo co nevím zda budu mít náladu a fičím tam hned na ráno na sedm. Tak uvidím, ale moc neslibuju, protože už jsem slíbila že s ním pojedu na ty poláky. Zas v úterý ho tam nepustím, bude po první noční a ještě někam jet, nee![]()
no to je jasné. po noční nikam.............
tak se snažte a pište ![]()
já jsem hovado, sežrala jsem oběd, co měl být na zítra ![]()
No právě…je to težko
Jen ať už mám ty zuby v cajku…je to nepříjemné!!
ono se tej říká jedno dítě jeden zub, tak jsem zvědavá, u toníka mi rvala nervy, tak co to bude teď doufám, že nic
já se asi
jsem to přehnala…
j.s. píše:
ono se tej říká jedno dítě jeden zub, tak jsem zvědavá, u toníka mi rvala nervy, tak co to bude teď doufám, že nic
já se asijsem to přehnala…
kacafazolka píše:Lucza píše:Lu neboj tady máš odkaz.
Ahojky holkyprosím uklidněte mě že tvrdnutí bříška je normální… včera večer mi pěkně ztvdlo a pak to zase změklo, ale nebylo to zrovna příjemné
Stalo se Vám to také???
http://www.lekari-online.cz/…esici-i65304
mě se to stává taky, pro klid duše si řeknu doktorovi o magnesium.........a mám klid
Děkuji
prozatím zkusím pít i jeń magnesii,uvidím co to udělá…
Marja, já už teď ty zuby mám tak tak že koušou
Sakra vyškubat a umělé ![]()
Jai co jsi zas všechno snědla??
Lu. taky ji piju, ale zase jsem hodně nafouklá z bublin, ale stejně to piju…
kačko: jsem jak balón, prostě prase…ale zase to dlouho neudělám…snad, doufám ![]()