Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2503
6.10.10 17:35

Strašpytlíku: je fakt, že moc toho nedělám, protože zkrátka nesmím. Teď už prádlo věším, ale jen na rozkládací sušák, tak aby ses u toho nenatahovala. Jinak luxování a zametání nee, protože namáháš bříško. Uvařím oběd, myju nádobí. Do pračky dávám prádlo, ale už ho nevytahuju a neodnáším k sušáku. Moc toho není. Ještě, že už mám velkého syna, který to zvládá za mě :-). Když jsem byla v nemocnici, tak říkali, že pokud je placenta nízko, je to krvácení častější. Já už naštěstí nezvracím, ale při prvním těhu jsem zvracela až do 5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 18:07

Jejda holky, já krvácela jen v 10tt a pak trochu v 11tt a teď už je to v pohodě. Měla bych se šetřit a sex taky nesmíme. S tou prací doma jsem ze začátku fakt nic nedělala, jen ležela a obědy dělala jednoduché rychlovky, abych u plotny dlouho nestála. Ale teď už v pohodě, vysávám, věším prádlo(to mi připomíná že visí na půdě už týden :lol: )a tak normálně. Akorát nevytírám, takové težší práce. Ale tak pomalu v klidu zvládám vše!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 18:14

No výborně Tej, teď si mě uklidnila, že v tom nejsem sama komu vysí dlouho prádlo na šňůře :lol:

Jinak já musím zaťukat, že jsem nekrvácela vůbec ťuk ťuk ťuk.. takže doma dělám vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 18:19

Lucza no jsem na to líná. Pozbírám ho až tam mám nést nové. Nikdy jsem snad prádlo nevěšela ven, hodín na půdu a pozbírám až chci. A tam tuschne vždy v jkémkoliv počasí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 18:20

A manžel tam codí jen ubírat, třeba jak už nemá spodní prádlo…nepozbírá to celé, jen každý den ubare trenky a ponožky. Jednou jsem to naschvál nesbírala a chodil tam až to vybral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 18:24

JOOOO tak to je dobrýýýýýýýýý… vysbíral to sám!! Mno to by u mě asi neprošlo aby ve svém šuplíku nenašel trenky či ponožky, to když se to ztenčuje tak už povídá: tady se dlouho nepralo že? A já na to: Ne dloho se nesrovnávalo prádlo.

to je fakt boj srovávat prádlo, hlavně ponožky a pak žehlení košil :poblion: to nesnáším… ale co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 18:27

Nežehlím, vůbec. Je to zbytečná stráta času a srovnávat ponožky. Můj to vždy na šňůry jen naháže tak to s jeho dělám taky, pak jen šoupnu do šuplíku a on si vybírá sám, většinou chodí s každou jinou :mrgreen: Ale jamu to pěkně poskládám a přeberu, stejně si v tom udělá bordel, tak ho kašlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 18:32

Mě žehlení nevadí, akorát teď to trochu flákám. Jak jsem musela jen ležet, tak mám nevyžehlenou hromádku, ale po troškách to zvládnu. Dlouhé stání mi nedělá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.10.10 18:37

ahojte jak pak se máme? Dnes jsem byla na poradně a dopadlo to výborně jsem 16+3 ozvy v normálu. Další kontrola 27.10 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.10.10 19:07

Zlatí gratuluji, jak ti kontroloval ozvy?

Já jsem dnes také byla ale pouze mne vyšetřil a vypočítal že jsem 16+5tt i když to začal počítat nějak zvláštně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 19:28

Zlatí, taky gratuluji ke kontrole :palec: .
Meg: můžu se zeptat, jak Ti to dr. počítá? Mě to od 13 totiž nesedí, to mi řekla, že jsem 13+2 a podle propouštěcí zprávy z nemocnice jsem už měla být 14 tt. Zkrátka podle mě se sekla o 1 týden. Teď jsem 17 tt, ale měla bych být 18 tt. Nevím, jestli to počítají podle UZV, ale každopádně teď jsou jiné metody, než dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.10.10 19:40

Byla jsem na kontrole přeně po 4 týdnech.

čili - 8.9. - jsem byla 12+4tt
a teď 6.10. - jsem měla být 16+4 ale on vypočetl 16+5tt.
Prostě si připočetl ještě den, nevím proč.

V nemocnici - na genetice co chodím jsem podle nich dnes 17+1tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 19:47

Je to opravdu nějaké divné. Kdo ví, jak se to vlastně počítá.
Mě to právě i podle genetiky vychází na 18 tt. Už mi ale říkala i kámoška, že každý doktor to počítá jinak. Podle jejího doktora měla termín 15.9. a když se šla domluvit na plánovaného císaře, tak jí v nemocnici řekli, že už týden přenáší. A pak se v tom vyznej :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 19:51

To jsem na tom podobně, mě doktorka vypočítala termín porodu 31.3.11 a v nemocnici na 25.3.11 a že jsem o týden více. Tak také nevím :nevim:

Hlavně že jsme v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 19:54

Přesně tak, to je to nejdůležitější, že je vše OK :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí